De bouw van de in de totaal 64 grondgebonden huurwoningen en 58 huurappartementen en studio’s vordert gestaag. Nieuwbouwprojecten worden vaak gefaseerd in de markt gezet, omdat nu eenmaal niet alles in een keer kan worden gebouwd. Dit geldt dan ook voor de woningen van Het Ommeland.

Verhuur gestart: Wonen in het Ommeland

Wij zijn blij u te mogen vertellen dat de eerste 37 woningen vanaf vandaag in verhuur zijn! Het woningaanbod in de deze fase bestaat uit zowel de grondgebonden woningen als ook appartementen. De huurperiode van deze woningen zal naar alle waarschijnlijkheid per 1 november in kunnen gaan.

Wat betekent dit voor potentiële huurders?

Vanaf maandag 1 juli staat alle woninginformatie uit de eerste verhuurfase online op onze website. Dat betekent dat u zich vanaf dat moment kunt aanmelden voor een (of meerdere) woning(en). Deze aanmelding kunt u doen door het aanmeldformulier - dat u bij elk bouwnummer op onze website terug kunt vinden – van uw gegevens te voorzien. Heeft u belangstelling voor meerdere woningen? In dat geval vragen wij u per bouwnummer een aanmeldformulier in te vullen.

Belangrijk is dat u dat aanmeldformulier volledig invult, anders kunnen wij uw aanmelding niet in behandeling nemen.

De aanmeldperiode voor deze eerste fase woningen loopt tot donderdag 1 augustus.

Aangemeld en dan?

Als u zich heeft aangemeld als belangstellende voor een (of meerdere) huurwoning(en) is het belangrijk te weten wat u vervolgens van Pandomo Makelaars kunt verwachten:

Wij nemen de volgende stappen:
1. Op basis van alle aanmeldingen wordt een lijst van potentiële huurders opgesteld welke wordt voorgelegd aan de verhuurder
2. Op basis van deze voorselectie ontvangt u van ons een bericht of u in aanmerking komt voor een intakegesprek waarin u een toelichting kunt geven op uw aanmelding
3. Vervolgens zal dit gesprek of de bezichtiging met u worden ingepland
4. De verhuurder kiest de uiteindelijke huurder

Bent u niet uitgenodigd voor een intakegesprek, dan hoort u dat ook van ons.

Nu nog niet huren, maar mogelijk wel later?

Wordt uw toekomstige huurhuis nu nog niet aangeboden, maar mogelijk wel in een van de volgende fases? Dan hoeft u nu niets te doen. Wij houden u via mailings op hoogte over de voortgang als u het project volgt en hopen dat we u dan in de komende periode van dienst kunnen zijn.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden