Timo Switters kocht met succes een appartement in Groningen met hulp van onze NVM-makelaar Marc Lanting en won op de koop toe een NVM-fiets!

Vasthoudendheid loont

Een appartement met twee slaapkamers en een eigen parkeerplaats op loopafstand van de binnenstad van Groningen. Aan die criteria moest zijn nieuwe woning voldoen. Met hulp van onze NVM-makelaar Marc Lanting kocht Timo Switters dit voorjaar een appartement aan de Griffeweg in de stad.

‘Ik wilde per se niet meegaan in de hype op de huizenmarkt, met alsmaar hogere vraagprijzen en biedingen. Omdat ik zelf geenverstand van waardes heb, koos ik voor een eigen aankoopmakelaar. Die heeft een objectief beeld van de woning geschetst en uitgerekend wat een reële prijs zou zijn. In die berekening heeft hij de noodzakelijke verbouwingen meegenomen. Dat gaf mij houvast en vertrouwen om een bod uit te brengen. Het bod werd gelijk afgewezen. Iemand anders had de vraagprijs al geboden, zo kreeg mijn makelaar te horen. Mijn bod was iets lager geweest, maar ik wilde niet hoger gaan bieden.

Vervolgens verstreken er drie weken. En wat denk je? Ineens stond het bewuste appartement weer op funda. Met een iets verlaagde vraagprijs. Mijn aankoopmakelaar heeft toen direct actie ondernomen. Met resultaat. Kort daarna bereikten we overeenstemming over een koopprijs om en nabij het bedrag dat ik maximaal bereid was om te betalen. Eind goed, al goed.’

De aankoop was trouwens om nog een reden succesvol. Timo won een NVM-fiets. Dat zit zo. Wie in de afgelopen periode met hulp van een NVM-makelaar uit de provincie Groningen een huis kocht, kwam voor zo’n fiets in aanmerking. De Groningse NVM-makelaars hebben de actie wegens succes geprolongeerd. Tot het eind van dit jaar worden opnieuw twee NVMfietsen verloot onder huizenkopers die een NVM-aankoopmakelaar in de arm nemen.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden