Er zijn veel mensen die denken dat tegenwoordig elke woning moeiteloos wordt verkocht. En misschien is dat ook wel zo. Desondanks houden wij vast aan een doordachte online en offline woningpresentatie, waarbij de verkopers uiteraard worden betrokken en dat garant staat voor een groot bereik. Want zonder kijkers, geen kopers!

Uw woning verkopen, volgens Pandomo Makelaars

Bij Pandomo Makelaars gaan we voor een optimale presentatie. Voor elke woning maken we een eigen digitale brochure die we aan alle kijkers toesturen bij de bezichtigingsafspraak. Deze brochure wordt gevuld met fotomateriaal, plattegronden, maar ook de woningbeschrijving en de lijst van zaken. Potentiele kopers kunnen daarmee, op geheel vrijblijvende en laagdrempelige wijze, veel te weten komen over de woning.

Professionele fotografie Om het juiste ‘woongevoel’ en ook de unieke eigenschappen van de woning over te brengen, zijn professionele en sfeervolle foto’s onmisbaar. Hiervoor schakelen wij altijd onze vastgoedfotograaf Fotostijl in. Zij weten precies hoe een woning het beste moet worden vastgelegd. Zo komt uw huis optimaal tot zijn recht, zowel online (via onze sociale kanalen en website) als offline in de brochure en in onze woonwinkel.

Woningvideo Naast professionele foto’s maken wij standaard voor iedere woning een professionele video. Vooral de indeling van de woning en de afmetingen van de verschillende ruimtes worden op deze manier inzichtelijk gemaakt. Wij vinden het daarbij belangrijk dat er een reëel beeld wordt geschetst waarmee eerlijke verwachtingen worden geschept richting de potentiële koper(s). De woningvideo is bovendien het ideale promotiemiddel op social media. Wij delen de woningvideo via onze Facebookpagina en ons eigen Instagramaccount. Uiteraard kunnen verkopers ook zelf de woning delen via het eigen (sociale) netwerk. Alles voor een zo optimaal mogelijk bereik!

Plattegronden Woningzoekenden willen zoveel mogelijk informatie over alle ruimtes in de woning. Uw huis wordt daarom professioneel ingemeten. Dit gebeurt vanzelfsprekend aan de hand van de NEN2580-meetinstructie en u ontvangt daarvan een compleet rapport. Na de inmeting worden de plattegronden opgemaakt en getoond op Funda, in de woningbrochure en op onze eigen website.

Funda Een uitgebreide presentatie van uw woning op Funda mag niet ontbreken. Funda is veruit de meeste bezochte woningsite waarop jaarlijks miljoenen potentiële kopers op zoek zijn naar een nieuw thuis. Wij zorgen ervoor dat uw woning tot in detail wordt aangemeld en voldoet aan de eisen van Funda. Dat zorgt ervoor dat uw woning goed gevonden wordt op Funda.

Energielabel Sinds begin dit jaar geldt dat elke woning dat van eigenaar verandert, een energielabel moet hebben. Vooralsnog hoeft dit label niet bij aanvang van het verkooptraject aanwezig te zijn, maar is het wel noodzakelijk om te hebben op het moment van de overdracht. De aanvraag van een (nieuw) energielabel kost tijd en geld. Mocht u bij de aanvraag ervan hulp nodig hebben, dan staat wij graag voor u klaar.

Groot bereik Niet alleen door Funda, maar ook door de uitgebreide woningpresentatie op onze eigen website en sociale kanalen creeren we een zo optimaal mogelijk bereik. Doordat onze website goed gevonden wordt (we trekken jaarlijks ruim 112.000 bezoekers naar onze website) en het groeiende bereik via onze sociale kanalen, bieden we een belangrijke bijdrage aan de vindbaarheid van uw huis.

Overweegt u uw woning te verkopen? Een van onze makelaars komt vrijblijvend bij uw langs voor een waardebepaling en een professioneel verkoopadvies. Neem voor meer informatie contact met ons op. We helpen u graag de beste en meest passende koper voor uw woning te vinden.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden