Dagelijks lezen hoe de bezichtigingen van uw huis zijn verlopen? Of even snel het schema voor deze week checken? Verkoopt u uw woning via Pandomo Makelaars, dan kan dat eenvoudig en online via het persoonlijke klantendossier dat u van ons ontvangt.

Uw persoonlijke klantendossier

Al onze verkoopklanten geven wij toegang tot dit digitale dossier. Met een eigen inlognaam en wachtwoord heeft u toegang tot het klantendossier tijdens het gehele verkoopproces.

Wij plaatsen hierin, gedurende het hele traject dat wij samen doorlopen, alle relevante informatie en documenten rondom uw woning zoals de woninggegevens, correspondentie met u, bezichtigingsafspraken en ook updates van onze werkzaamheden. Zo kunt u altijd even checken wat er ook alweer was afgesproken, of wat er gepland staat.

Wanneer wij samen een koper gaan vinden voor uw huis, is het hebben van inzicht en overzicht altijd prettig. Omdat u over dezelfde informatie beschikt als wij, kunnen we snel schakelen bij nieuwe ontwikkelingen en gebeurtenissen. Dat is in de huidige woningmarkt een vereiste. Bovendien bent u met het klantendossier - net als wij - altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Per mail ontvangt u van ons voor gebruik de gebruikersnaam en wachtwoord van uw klantendossier. Op onze website kunt u via 'inloggen klantendossier' (bovenin onze site) ook toegang krijgen tot uw persoonlijke dossier. U kunt hier al het presentatiemateriaal (brochure, raampresentatie etc.) downloaden, zodat u desgewenst ook zelf een actieve rol bij de verkoop kunt vervullen. Het klantendossier is bovendien een ideaal middel om de vorderingen van de verkoop ook buiten onze kantooruren te volgen.

Bij Pandomo Makelaars blijft echter persoonlijk contact voorop staan. Dus u kunt altijd telefonisch of via Whats App contact met ons opnemen of gewoon even binnenlopen! 

De mogelijkheden van het klantendossier:
- Alle verkoopdocumentatie van uw woning is digitaal beschikbaar
- Rechtstreeks mailen met uw verkoopmakelaar
- Agendafunctie met daarin alle afspraken
- Toegang tot alle formele (ondertekende) stukken betreffende de verkoop van uw huis.

Nadat we uw woning succesvol hebben verkocht sluiten wij het klantendossier na overleg met u af. U krijg daarbij altijd de tijd om alle documenten naar een eigen omgeving te verplaatsen. Meer weten over het digitale klantendossier? Sheilah Hoenderken en Jantine Zijl weten er alles van!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden