De Huizenmarkt in Groningen bruist. En dat geldt ook voor de omliggende gebieden! Veel nieuwbouwprojecten zijn vlot uitverkocht en huizen wisselen in korte tijd van eigenaar.Vrijdag 16, zaterdag 17  en zondag 18 november staan bij ons geheel in het teken van toekomstige en actuele nieuwbouwprojecten. De Nieuwbouwbeurs XL in MartiniPlaza is ons jaarlijkse platform voor alle nieuwbouwprimeurs van Groningen en directe omgeving.

Uitnodiging: Beurs Nieuwbouw XL

U vindt ons meteen bij de ingang van de beurs!

De openingstijden van de Nieuwbouw XL beurs zijn:
Vrijdag 16 november:                   13.00 - 21.00 uur

Zaterdag 17 november:                10.00 - 17.00 uur
Zondag 18 november:                  10.00 - 17.00 uur

De entree is gratis!

Na een geslaagde eerste editie in 2012 is het evenementencomplex Martiniplaza in Groningen ook dit jaar van vrijdag 16 tot en met zondag 18 november hét beursplatform als het gaat om nieuwbouw in de stad en regio en alles wat daarmee te maken heeft. Pandomo Makelaars is erbij en kijkt er naar uit bezoekers deze drie dagen warm te maken voor het kopen van nieuwbouw in Groningen of daar net buiten. 

Naast nieuwbouw is er tijdens deze editie van de beurs ook volop aandacht voor verbouw. Van energielabels, zonnepanelen en veiligheidssystemen tot en met een nieuwe keuken, serre of badkamer. Verbouw XL biedt legio mogelijkheden voor verbeteringen aan het huis. Voor meer informatie over de beurs kijkt u op www.nieuwbouwbeursgroningen.nl.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden