Kom op zaterdag 1 oktober a.s. tussen 11:00 en 15:00 uur tijdens de NVM Open Huizen Dag langs aan de Van Schendelstraat 1 in Groningen! In het project ‘Zin in Zuid’ kun je dan een ‘modelwoning’ van het type Loftappartement bezoeken of de unieke ruimte van het type Loftwoning bewonderen.

Transformatieproject 'Zin in Zuid'

Supermoderne woningen in voormalige schoollokalen, de oude kantine en wonen op het dak: aan de Van Schendelstraat 1 in Groningen Zuid wordt een monumentaal schoolgebouw getransformeerd tot 58 appartementen en 17 loftwoningen. Een unieke setting! 

Het wordt een pareltje van oude en nieuwe architectuur, in een prettige wijk aan de rand van het centrum. Een groene buurt, volop in ontwikkeling met alle stadse gemakken binnen handbereik.

Inmiddels is ruim 75% verkocht en zal binnenkort de verbouwing officieel beginnen! Er zijn nog maar enkele loftappartementen en loftwoningen beschikbaar.

Op www.zininzuidgroningen.nl vindt u alle verkoopdocumentatie en de actuele status per bouwnummer. Ziet u zichzelf hier al wonen? Kom langs op 1 oktober a.s. voor een kijkje achter de schermen!

Bent u zaterdag niet in de gelegenheid, maar wilt u wel meer informatie over de nog beschikbare woningen in dit unieke project? Neem dan contact op met ons team Nieuwbouw via: 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden