Afgelopen donderdag hebben veel belangstellenden gebruik gemaakt van de Open Dag ‘Huren in Ebbe.’ De reacties waren zeer positief. En inderdaad, ‘kijken is huren’ want er hebben zich meer belangstellenden aangemeld. En diegenen die eerst wilden zien en dan huren, zijn over de streep. Het goede nieuws is: er zijn nog enkele kansen om te gaan huren in EBBE.

Succesvolle open dag EBBE

De bouw vordert gestaag en veel van de 32 huurappartementen van EBBE aan het Boterdiep in Groningen zijn al toegewezen. Na de eerste toewijzingsronde hebben we afgelopen donderdag een Open Huis op de bouwlocatie georganiseerd. Een unieke mogelijkheid waar alle ingeschreven belangstellenden voor zijn uitgenodigd en gebruik van hebben gemaakt.

De toewijzingsprocedure van EBBE verloopt voornamelijk digitaal en volgens vaste regels. Dit betekent dat belangstellenden alleen een woning toegewezen kunnen krijgen als ze diverse documentatie aanleveren. Uiteraard garanderen we dat er zorgvuldig met uw gegevens wordt omgegaan en de toewijzing zuiver verloopt.

typee.jpg typefbedroom.jpg

Aanmelden kan nog steeds

Momenteel zijn er nog 10 appartementen beschikbaar op de eerste 3 verdiepingen van het appartementengebouw. Wonen in EBBE betekent wonen dichtbij de binnenstad van Groningen met op loopafstand heel voor fijne voorzieningen. EBBE is bovendien nieuwbouw, dus u kunt de eerste huurder/gebruiker worden van een fris en spiksplinternieuw appartement.

De oplevering van alle 32 appartementen van EBBE staat gepland in de derde week van februari. Nog kans maken op een plekje aan het Boterdiep? Bekijk hier welke appartementen nog beschikbaar zijn. Aanmelden kan eenvoudig via de projectwebsite van EBBE.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden