Ons team Verhuur en Vastgoedbeheer werkt In opdracht van diverse particuliere verhuurders en beleggingspartijen. Het onderdeel vastgoedbeheer is een doorlopend proces en wordt op dagelijkse basis door ons team verzorgd. Dit betekent dat wij ook veel contact hebben en onderhouden met huurders. Sinds kort hebben wij voor die huurders een nieuwe oplossing in werking gezet: het digitale storingsmeldingsformulier.

Storingsmelder

Om nog beter, sneller en meer efficiënt ons vastgoedbeheer te kunnen managen is er een nieuwe mogelijkheid bedacht om - niet spoedeisende - storingen bij ons te kunnen melden. Dit formulier is 24/7 te vinden en in te vullen via onze website.

Ons team verhuur & Vastgoedbeheer ontvangt het ingevulde formulier rechtstreeks en zal binnen één werkdag reageren en de benodigde actie(s) ondernemen. Voordeel voor de verhuurder is dat het vastgoedbeheer nog meer gestructureerd en georganiseerd plaatsvindt. Voor de huurder levert het gemak op, omdat hij/zij zich niet hoeft te houden aan de openingstijden van Pandomo Makelaars in geval van een storing.

In geval van spoed is bellen nog altijd de beste en snelste oplossing. Ook in die gevallen staat ons team klaar om de helpende hand te bieden.

Wilt u ook gebruik maken van onze service Vastgoedbeheer of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact via verhuur@pandomo.nl of 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden