Het is bijna zover! Op donderdag 12 april start de verkoop van 25 woningen in Tersluis, jouw thuishaven in Meerstad te Groningen

Start Verkoop Tersluis, jouw Thuishaven fase 1!

Het project bestaat uit 21 ruime hoek- en tussenwoningen en 4 half vrijstaande woningen. Alle woningen worden standaard opgeleverd met complete keuken en badkamer. Daarnaast hebben de woningen 2 parkeerplaatsen op eigen erf. Doordat er geen gasnetwerk in Meerstad is, woon je ook nog eens heel duurzaam in Tersluis. Let op: Inschrijven (vanaf 12 april 17.00 uur!) op het bouwnummer van jouw keuze kan alleen via een persoonlijk 'Mijn Eigen Huis' account.

Save the date!
Op donderdag 12 april van 17.00 - 19.00 uur ben je van harte welkom in het informatiecentrum Meerstad, Waterviolier 2 in Meerstad. Onze nieuwbouwmakelaars en de medewerkers van Bureau Meerstad staan je graag te woord! Uiteraard kun je ook altijd bij ons aan de Griffeweg 81 langskomen voor vragen of een persoonlijk (nieuwbouw) gesprek. Let op: de inschrijving sluit op woensdag 18 april om 17.00 uur. 

Stap 1: Aanmelden: maak een Mijn Eigen Huis account aan

Een belangrijke 1e stap is dat je je aanmeldt als belangstellende voor jouw droomhuis. Dat doe je door een Mijn Eigen Huis account aan te maken. Klik op het hartje bij het woningtype dat je bevalt en maak je persoonlijke account aan. Je favoriete woning(en) zie je in jouw persoonlijke account onder 'Favorieten’.

Stap 2: Voorkeuren

Op de dag van start verkoop, donderdag 12 april, ontvang je na 17.00 uur een mail, zodat jij je direct online kan inschrijven voor de woning van je dromen. Alle informatie waarop jij jouw keuze kunt baseren komt beschikbaar op de website én in jouw account. Tijdens de inschrijfperiode en tot aan de sluitingsdatum kun je je voorkeuren wisselen, woningen uit je lijstje verwijderen of toevoegen. Deze wisselingen worden direct in ons systeem opgeslagen. Jouw inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Let op! Je krijgt deze e-mail alléén als je je interesse kenbaar hebt gemaakt voor één of meerdere woningtypes van het desbetreffende project. Staan die woningtypes nog niet in je favorietenlijstje? Voeg ze dan toe door terug te gaan naar het aanbod op de website en bij jouw favoriete woning op het hartje te klikken.

Stap 3: De toewijzing

Wij wijzen de woningen toe op basis van de voorkeuren. Daarbij proberen we zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. We streven naar een zo optimaal mogelijke bezetting (of: verdeling) van de bouwnummers. Als er voor een bepaald bouwnummer meerdere mensen hun voorkeur hebben aangegeven, vindt de toewijzing plaats aan de meest concrete kandidaten. Dit wil zeggen dat bij die kandidaten al een financiële check is gedaan door Vraag Klaas of een andere bank of hypotheekverstrekker.

Hoe wordt je een concrete kandidaat? Daarvoor hebben wij een brief nodig van jouw bank of hypotheekverstrekker. Hierin moet in elk geval staan dat ze jouw inkomen, vermogen en/of schuld hebben gecheckt. Plus een vermelding van het bedrag dat je kunt lenen. Nadat de verkoop is gestart kan je bij het doorgeven van je voorkeuren de brief uploaden in je persoonlijke 'Mijn Eigen Huis' account. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing verwijderen wij de gegevens van de financiële check uit onze systemen.

Stap 4: optie of reserve, en dan?

Wanneer de tijdlijn op toewijzing staat, zie je hoeveel dagen het nog duurt voordat de optanten en reservekandidaten bekend gemaakt worden. Heb je op de dag van de bekendmaking een optie toegewezen gekregen, dan krijg je dat in beeld in je persoonlijk 'Mijn eigen huis' account. 

Heb je geen optie toegewezen gekregen, dan kom je op de reservelijst te staan. Komt er een bouwnummer vrij, dan nemen wij uiteraard zo snel mogelijk contact met je op. Op onze Nieuwbouw Meerstad pagina vind je alle actuele nieuwbouwprojecten in Meerstad. 

Benieuwd naar de huidige (over)waarde van je woning of een financiële check? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via 050-8533733 of via info@pandomo.nl.

Vragen? Laat het ons weten!

Nico Nijenhuis en Helene Klein

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden