Hierbij stel ik mezelf graag even voor. Mijn naam is Maryan Stokhof de Jong en ik volg de opleiding Managementassistente/ Directiesecretaresse op het Alfa-College in Groningen. Ik heb met heel veel plezier van 27 november 2018 tot 13 juni 2019 stage gelopen bij Pandomo Makelaars.

Stagiaire zegt:  'bedankt!'

Ik ben met open armen ontvangen door al mijn lieve collega’s. Ik voelde mij meteen thuis binnen het team en daardoor ben ik met heel veel plezier drie dagen per week naar mijn stageadres gegaan. Door deze stage heb ik een veel beter beeld gekregen van de makelaardij en alles wat daarbij komt kijken.

Tijdens mijn stageperiode heb ik veel bezichtigen, taxaties, opnames, hypotheek/- en nieuwbouw gesprekken ingepland, raampresentaties bijhouden, gasten ontvangen en hun voorzien van een kopje koffie/thee, brochures gemaakt, mailbox bijgehouden, telefoneren en het beheren van de agenda.

Bij Pandomo Makelaars heb ik veel geleerd, waaronder het maken van brochures, werken met Realworks en de betekenis leren kennen van begrippen als taxaties en opnames. Daarnaast heb ik meegeholpen als gastvrouw bij het Woonevent in de Media Centrale in Groningen en bij de start verkoop van de woningen van nieuwbouwproject Engelse Park.

Bij het woonevent heb ik nieuwbouwprojecten Haarkes Stee en Zomerdijk mogen presenteren en uitleg over dit project gegeven aan de belangstellenden. Inmiddels zijn de woningen van deze beide projecten bijna uitverkocht. Dit was een leuke ervaring en hierdoor heb ik meer kennis op gedaan over het aankopen van een nieuwbouwhuis. 

Inmiddels heb ik mijn stage afgerond met prachtige cijfers en werk ik deze zomer met heel veel plezier bij Pandomo Makelaars. In september begin ik met mijn HBO studie bij de Hanzehogeschool in de Vastgoed en Makelaardij. Daarbij komt deze stage-ervaring vast heel goed van pas!

Pandomo Makelaars, bedankt!


Groet, Maryan Stokhof de Jong

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden