Pandomo Makelaars is op zoek naar een Binnendienst medewerker! Word jij onze nieuwe collega?

Pandomo Makelaars is een van de grootste NVM-makelaars van de stad Groningen. Wij zijn een full-service makelaarskantoor gericht op de particuliere woningmarkt. Wij hebben een breed aanbod bestaande uit nieuwbouw en bestaande woningen.

Ter uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste Binnendienst medewerker (fulltime).

Beschrijving
Als medewerker binnendienst ben je de rechterhand van de makelaar(s), je denkt mee, bent pro-actief, commercieel, betrokken en vooruitstrevend. Je legt snel verbanden tussen verschillende telefoontjes, e-mails en gesprekken, waardoor je perfect in staat bent de juiste ondersteuning te bieden.  Je bent tevens verantwoordelijk voor de agendaplanning, het onderhoud van de portefeuille en de informatievoorziening naar onze opdrachtgever.

 Profiel
Het is voor jou een uitdaging om de woningdossiers compleet te maken voordat de woning wordt aangemeld. Je volgt de bezichtigingen en klantervaringen nauw en bij woningverkoop laat je het proces vlot verlopen. Je bent betrokken bij de organisatie en vindt het leuk om het team te ondersteunen bij open dagen en evenementen. Werken in een hectische omgeving spreekt je aan, je kunt goed overzicht houden, plannen en prioriteiten stellen. Met jouw actieve hands-on mentaliteit en sociale vaardigheden draag je bij aan een goede werksfeer.

Kennis en ervaring:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met werken in een hectische omgeving
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en goede beheersing van het Engels (mondeling en schriftelijk)
  • Uitstekende beheersing van het Microsoft Officepakket en ervaring met administratiesystemen

Competenties:

  • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
  • Flexibel
  • Commercieel
  • Klantvriendelijk

Interesse?
Ben je per direct beschikbaar voor 40 uur per week en geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Mail dan vóór vrijdag 3 februari  je brief en CV (bij voorkeur samengevoegd in één document), onder vermelding van 'vacature binnendienst medewerker' naar info@pandomo.nl.

Voor meer informatie of vragen over de procedure kun je contact opnemen met Clara de Vries, bereikbaar op telefoonnummer 050-8533733 of via e-mailadres info@pandomo.nl.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden