Nieuwbouwproject Het Ommeland nadert zijn eindfase. Er zijn in de afgelopen periode diverse huurwoningen opgeleverd en de eerste huurders hebben er al hun nieuwe thuis gevonden.

Oplevering huurwoningen aan de Friesestraatweg

Inmiddels worden ervaringen opgedaan door huurders met de directe woonomgeving, de woonruimte zelf en de faciliteiten die er in Het Ommeland worden geboden. “De oplevering van een nieuw gebouwde woning levert altijd wel wat haken en ogen op, maar in zijn algemeenheid zijn we tevreden”, aldus onze verhuurmanager Remco Molenaar. “We hebben de komende periode nog een aantal opleverfases voor de boeg. Dit betekent dat we in een keer veel woningen aanbieden. We willen alle geïnteresseerden eerst zelf laten kijken en ervaren hoe Het Ommeland eruit ziet. We kunnen verschillende woningtypes laten zien en dat werkt heel prettig voor zowel de potentiele huurders als voor ons en het verhuurproces.”

Modelwoning

We zijn ondertussen ook aan de slag om een van de woningen in te richten zodat deze dienst kan doen als modelwoning. Want het blijft voor sommige mensen best lastig om door zo’n ‘kale’ nieuwbouwwoning heen te kijken. We hopen hierover op korte termijn meer te kunnen vertellen.

Ook interesse om te gaan huren in Het Ommeland? Een bezichtigingsafspraak is snel gemaakt. We leiden u met alle plezier rond.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden