DE LANDELIJKE OPEN HUIZEN DAG GAAT HELAAS, DOOR DE ONTWIKKELINGEN RONDOM HET CORONAVIRUS, NIET DOOR. ONS KANTOOR ZAL DIE DAG DAN OOK NIET GEOPEND ZIJN EN OOK ALLE OVERIGE GEPLANDE ACTIVITEITEN VAN ONS KANTOOR VOOR DIE DAG ZIJN GEANNULEERD. UITERAARD ZIJN EN BLIJVEN WIJ TIJDENS DE REGULIERE OPENINGSTIJDEN GEWOON BEREIKBAAR. IN GEVAL VAN VRAGEN HIEROVER KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA 050 - 8533733

Open Huizen Dag, volgens Pandomo Makelaars

Tijdens de NVM Open Huizendag op zaterdag 28 maart tussen 11:00 en 15:00 uur zetten vele koopwoningen hun deuren open voor bezichtiging. Wij maken van deze dag graag gebruik om ook ons aanbod van huurhuizen en nieuwbouwprojecten onder de aandacht te brengen. Op deze dag is bovendien onze hypotheekadviseur beschikbaar voor al uw financiële vragen. Graag tot ziens bij één van onze activiteiten (op locatie)!

Onze planning voor zaterdag 28 maart: 

Nieuwbouw en hypotheekadvies

  • Kantoor Griffeweg geopend voor hypotheekadvies. Zonder afspraak kunt u deze dag gebruik maken van het advies van Klaas. Hij deelt zijn kennis over hypotheken graag met u.
  • Inloop kantoor Griffeweg nieuwbouwproject Helperkade en (nieuwbouw) aankoopadvies. De woningen van Helperkade gaan 25 maart in verkoop. Alle informatie over dit project is te verkrijgen tijdens deze Open Huizen Dag.

Huuraanbod

  • Open Huis Modelwoning Het Ommeland, Friesestraatweg Groningen. Met eigen ogen zien en zelf ervaren hoe mooi Het Ommeland geworden is? Kom langs en informeer naar de mogelijkheden om hier te gaan huren.
  • Open Huis EBBE, Boterdiep Groningen. Er zijn nog een paar appartementen te huur op dit mooie plekje vlakbij het centrum van Groningen. Een bezichtiging meer dan de moeite waard. Vragen kunnen worden gesteld aan onze adviseurs ter plekke.

Koopaanbod bestaande bouw

  • Open Huis diverse koopwoningen welke dit zijn, wordt de komende weken bekend gemaakt via onze website, onze sociale kanelen en via Funda.

De NVM Open Huizendag is bedoeld om verkopers en kopers op laagdrempelige wijze met elkaar in contact te brengen. Veelal weten kopers en verkopers elkaar prima te vinden tijdens een Open Huizendag. Echter, in een woningmarkt waarbij het woningaanbod achter blijft bij de vraag, kan het voor kopers wel een extra uitdaging zijn. Kopers moeten goed voorbereid zijn, zodat snelle beslissingen genomen kunnen worden en razendsnel kan worden gehandeld.

Bent u al voorbereid op de Open Huizendag

Kent u uw financiële mogelijkheden? Ligt uw woon-wensenlijstje al klaar? Of twijfelt u of u de deuren van uw koopwoning open wilt zetten tijdens deze Open Huizendag? 

Voor deze en andere woonvragen zijn wij natuurlijk bereikbaar. Wij kunnen met u meekijken, meedenken en vooral ook zorgdragen voor de zakelijke en meer formele kant van het aan- en verkoopproces. Want het aan- of verkopen van een huis doet u vast niet heel vaak, maar wij wel! En wij zijn daar inmiddels zeer ervaren in, kennen de Groninger woningmarkt en weten op de juiste momenten in te spelen op wat nodig is.

Handig? Schakel ons dan nu nog in en profiteer van onze kennis en kunde. Onze gecertificeerde NVM Makelaars kunt u bereiken via: info@pandomo.nl of 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden