Vanaf 1 december zullen de huurwoningen van fase 1 worden opgeleverd aan de huurders van het Ommeland. We zijn blij te kunnen vertellen dat de bouw van de eerste fase nu zover is gevorderd, dat we het ook aan belangstellenden kunnen laten zien!

Open Huis Het Ommeland

Op zaterdag 12 oktober van 10.00 - 12.00 uur organiseren we een Open Huis!

Er kan worden rondgekeken in de verschillende woningtypes. Onze medewerkers zijn daarvoor aanwezig en verzorgen de rondleidingen op de locatie en in de verschillende huizen. Uiteraard beantwoorden zij ook met plezier alle vragen.

Heeft u ook belangstelling om te gaan huren in het Ommeland? Natuurlijk bent u dan van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Laat dit aan ons weten en wij zetten u op de gastenlijst.

Aanmelden voor deelname Open Huis

Deelnemen aan dit event? Stuur dan een mail aan: verhuur@pandomo.nl met in het onderwerp de vermelding: Aanmelding Open Huis Het Ommeland.

We beantwoorden in dit artikel tevens een aantal veel gestelde vragen

Vraag: Wanneer worden de woningen uit de eerste fase opgeleverd? 
Antwoord: De definitieve opleverdatum van de woningen in de eerste fase is verplaatst naar 1 december 2019. Dat betekent dat er vanaf die datum formeel gehuurd kan worden.

img20190919161627.jpg  img20190919161725.jpg

Vraag: Hoe is de levering nutsvoorzieningen geregeld?
Antwoord: Bij de huur van de woning moet de huurder zelf zorgdragen voor de tijdige aanvraag van levering van water, elektriciteit, telefoon- en televisiesignaal bij de betreffende (nuts)bedrijven. De kosten van de levering en het verbruik zijn vanaf de huur-ingangsdatum voor rekening huurder.

Vraag: Hoe ziet de inrichting van de dakterrassen eruit?
Antwoord: Een aantal woningen beschikken over een dakterras. Het terras is voorzien van 50 x 50 cm betontegels. Woningtype 1-2 zijn afgescheiden door een privacy scherm van ongeveer 1 meter hoog en afgesloten met een metalen hekwerk.


img20190919155854.jpg  img20190919155813.jpg

Vraag: Voor wat voor type verwarmingsinstallatie is gekozen in deze huurwoningen?
Antwoord: De woning wordt voorzien van lage temperatuur vloerverwarming. De warmteafgifte vindt plaats via de vloer. De vloerverwarming wordt aangestuurd middels een vloerverwarmingsverdeler welke per woonlaag wordt geplaatst.
De installatie wordt geregeld door middel van de hoofdbediening van Nibe in de woonkamer. De slaapkamers hebben een eigen kamerthermostaat die de vloerverwarming in de desbetreffende ruimte dicht of open zet. 

Vraag: Op welke wijze wordt het huurcontract geregeld?
Antwoord: Alle huurcontracten van Het Ommeland worden digitaal verstrekt en digitaal ondertekend. U ontvangt hiervoor een uitnodiging per e-mail.

Voor alle overige vragen kan er contact opgenomen worden met onze afdeling Verhuur en Vastgoedbeheer.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden