Onze stagiair Jasper doet via ons kantoor onderzoek naar de verhouding tussen huurprijzen en duurzaamheid. Het doel van zijn onderzoek is inzicht te krijgen in de wensen van huurders op gebied van duurzaamheid en wat men bereid is daarvoor te betalen

Onderzoek duurzaam huren

Hierdoor kunnen we in de toekomst projectontwikkelaars nog beter adviseren en helpen om vastgoed te realiseren wat aansluit op de wensen van huurders. En natuurlijk helpt u Jasper met zijn eindscriptie door het invullen van de vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst kost hoogstens vijf minuten van uw tijd en uw antwoorden worden volledig anoniem aan Jasper toegestuurd.

U kunt de enquête invullen tot deze gesloten wordt op 24 mei 2020. Vragen die zijn gemarkeerd met een sterretje (*), zijn vereist. Als u vragen hebt over de enquête dan kunt u een e-mail sturen via: j.reininga@pandomo.nl.

We stellen uw inbreng zeer op prijs!

Let op! Onder alle deelnemers aan de enquête verloten wij 3 maal een ‘Duurzaam Lunchtime pakket’. Dit pakket bestaat onder andere uit een Dopper fles, Keep Leaf baggie en een koeltasje van gerecycled plastic.

De link naar de enquête vindt u hier

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden