Nieuwbouw draait op volle toeren en er gebeurt veel. Naast alle ontwikkelingen staat ook de Nieuwbouwbeurs XL in Martiniplaza weer voor de deur met diverse primeurs. Benieuwd? Noteer dan alvast 15, 16 en 17 november in uw agenda. De entree is gratis.

Oktobernieuws van team Nieuwbouw

IN VERKOOP

Ebbingekwartier | laatste kans

Na de succesvolle start verkoop zijn bijna alle bouwnummers in het project verkocht. Heeft u belangstelling voor één van deze stadwoningen? Aarzel dan niet, alleen bouwnummer 37 is nog beschikbaar. Het betreft een modern pakhuis met uitzicht op de levendige Bloemsingel. Aan de overkant zijn er gezellige terrasjes, DOT en het stadsstrand. Wat de woning bijzonder maakt is de luchtschacht waardoor een bijzondere woning ontstaat met vele creatieve mogelijkheden. Heb je belangstelling, plan dan een nieuwbouwgesprek!
Prijs: € 581.600,- v.o.n.

Engelse Park | Verkoop in volle gang

De verkoop van de eerste 2 fases van het project zijn volop in gang en er zijn nog enkele bouwnummers in beide fases beschikbaar. Uitgebreide informatie zoals de brochure e.d. zijn uiteraard beschikbaar. Wilt u hier meer over weten, plan dan een nieuwbouwgesprek met ons!

Naast deze actuele fases starten wij binnenkort ook met de verkoop van de derde en laatste(!) fase woningen van Engelse Park. Wilt u dit niet missen, neem dan contact met ons op en meld u aan. Wij houden u met plezier op de hoogte van de ontwikkelingen.

De Vossenburglaan | Nog enkele woningen beschikbaar

De Vossenburglaan is hèt visitekaartje en meest zichtbare straat van de wijk Tersluis in Meerstad. Vlakbij het Woldmeer is het volop genieten van natuur, water, rust en ruimte. En dat alles zonder in te leveren op de dagelijkse voorzieningen die óók bij de hand zijn. Ook zin om te wonen op deze prachtige plek? De verspringende woningblokken en allerlei variaties in de dwars- en langskappen zijn zeer kenmerkend te nomen en er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Klik hier om de brochure te downloaden of plan een vrijblijvend nieuwbouwgesprek.

Sluispoort | Buitengewoon wonen in Tersluis

Aan de Vossenburglaan in Terluis verrijzen binnenkort verschillende royale, vrijstaande woningen, Sluispoort Buitengewoon. Uniek: kopen is bouwen! De woningen verschillen op subtiele wijze van elkaar door een diversiteit aan gevelopeningen. De vrijstaande woningen zijn voorzien van bijzonder metselwerk, een aangebouwde garage en staan op een ruime kavel. Heeft u belangstelling, neem dan contact met ons op. De laatste 2 woningen zijn namelijk nog niet verkocht. Plan een nieuwbouwgesprek voor meer informatie!

Stadshoeve | Laatste kans

De Stadshoeve telt 14 nieuwbouwwoningen aan het Hoendiep in Groningen, waaronder twaalf tussenwoningen en twee hoekwoningen. Deze woningen komen in een prachtig groen landschap, op nog geen vijftien minuten fietsen van het centrum. In de complete eengezinswoning woont u zeer comfortabel met drie slaapkamers, eigen berging, tuin en een eigen parkeerplaats. Ook wonen in de Stadshoeve? Dat kan, u heeft de laatste kans op een tussenwoning. Ontdek hier meer over dit nieuwbouwproject of plan een nieuwbouwgesprek.

Haarkes Stee | Laatste kans!

Haarkes Stee is de perfecte combinatie van landelijk wonen vlakbij de stad met een knipoog naar het Gronings Erf. Er is nog 1 halfvrijstaande woning type Aan het Lint niet verkocht. Wilt u in aanmerking komen voor deze laatste woning? Meldt u zich dan aan.

Mercado | Verkoop gestart!  Al 80% onder optie

In de luwte van de stad, aan de Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat, komt Mercado! Mercado geeft net die ademruimte waar de bruisende binnenstad van Groningen behoefte aan hebt. Mercado heeft de binnenstad als achtertuin en maakt van een klein, onopvallend straatje, een nieuw, levendig, aantrekkelijk stukje stad. De verkoop van de 41 appartementen en penthouses van dit bijzondere project aan de historische Rode Weeshuisstraat is zeer succesvol gestart. Kijk hier voor de mogelijkheden om hier te wonen en de actuele beschikbaarheid of plan een nieuwbouwgesprek.

PROJECTEN IN VOORBEREIDING

Stadlander Reitdiep | Start verkoop dit najaar

De verkoop van deze 22 unieke twee-onder-één-kapwoningen start naar verwachting dit najaar. In Stadlander kun je wonen met de stad en natuur binnen handbereik. De woningen hebben hun ligging op kavels variërend van ca. 260 m² tot 350m² aan het water. De woningen zijn royaal, met maar liefst 5 slaapkamers. Volg het project en ontvang als eerste de informatie over de start verkoop.

Groot Zuid | Binnenkort in verkoop

Aan de Van Ketwich Verschuurlaan komen binnenkort 63 fonkelnieuwe appartementen met een woonoppervlak variërend van een ruim 78 tot 90 m², verdeeld over 17 verdiepingen. Verwachte verkoopprijs vanaf € 315.000,- v.o.n.. Ontvangt u al het laatste nieuws over dit project? Meld u aan en ontvang het laatste nieuws over dit project.

Westerwal | status update

De planning voor de start verkoop en bouw van project Westerwal kan worden aangekondigd wanneer een aantal vergunningstrajecten bij de gemeente doorlopen zijn. Momenteel wordt gewacht op een vergunningverlening om grondwerkzaamheden op de bouwlocatie te mogen uitvoeren. Daarnaast moet het bestemmingsplan, om wonen op deze locatie mogelijk te maken, worden vastgesteld door de gemeente. Helaas kunnen we dit traject niet versnellen. Gedurende dit vergunningentraject gaan we wel verder met de ontwikkeling van de herenhuizen, voor zover dat mogelijk is. Volg het project om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden