De Top 100 Woningmakelaardij (een initiatief van Vastgoed Nederland) is elk jaar weer een mooie aanleiding om de woningbranche onder de loep te nemen. Conclusie: het gaat heel goed met de makelaardij en met Pandomo Makelaars in het bijzonder.

Nog steeds de nummer 1

Pandomo Makelaars is namelijk opnieuw uitgeroepen tot de best verkopende makelaar van Groningen.
En … daar zijn we best een beetje trots op!

Voor de gelegenheid werd Directeur Piet Cazemier geïnterviewd door het Vastgoed Magazine van Nederland waarin hij een verklaring geeft voor het succes van Pandomo Makelaars.

De belangrijkste voordelen van een nummer 1 makelaar voor u zijn:

  • Kwaliteit: We investeren voortdurend in kwaliteit, monitoren wat de klant van ons vindt en sturen bij waar nodig.
  • Groot bereik: Wij beschikken over een groot netwerk in Groningen en omgeving waardoor onze woondiensten en woningaanbod op professionele wijze bij veel mensen onder de aandacht wordt gebracht.
  • Kennis van zaken: Door onze jarenlange ervaring en structurele opleiding van onze mensen is onze marktkennis groot. Deze kennis delen wij graag met onze klanten, waardoor zij goed voorbereid en met voldoende kennis van zaken volgende stappen kunnen maken op de woningmarkt.

Wij hopen van harte dat we de titel ‘best verkopende makelaar van Groningen’ nog lang eer aan zullen doen. We zullen daar als team in elk geval ons uiterste best voor doen!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden