De nieuwbouwwereld in en rond Groningen en de kop van Drenthe is volop in beweging! Lees hier meer over de verschillende nieuwbouwprojecten én de aankomende projecten bij Pandomo Makelaars.

Nieuws van team Nieuwbouw


Nieuwbouwbeurs Bouwplan, in Assen
In het laatste weekend van januari hebben wij op de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen gestaan met een presentatie van een aantal projectlocaties net over de grens van de provincie Groningen.
Het waren goede beursdagen waarbij we prachtige projecten mochten presenteren en veel enthousiaste woningzoekers en relaties hebben gesproken.

Nieuwbouwprojecten ten zuiden van de stad

Nijstad (Vries): Op het voormalige terrein van de Ontmoetingskerk ontwikkelt Ontwikkelaar Blue Banner tien royale gezinswoningen met een ruime tuin. Aan de Nijstad - een nieuwe straat in het hart van Vries - worden zes twee onder één kap woningen en vier vrijstaande woningen gerealiseerd. De halfvrijstaande woningen hebben een woonoppervlak van ca. 144,5 m² en een kaveloppervlak vanaf ca. 255 m² (prijzen vanaf € 324.000,- v.o.n.) en de vrijstaande woningen hebben een woonoppervlak van ca. 152 m² en een kaveloppervlak vanaf ca. 382 m² (prijzen vanaf € 390.000,- v.o.n.).
Inschrijven kan nog tot maandag 11 februari a.s. 12:00 uur. Klik hier om de brochure te downloaden of maak een afspraak voor meer informatie.
Vossenburcht (Eelde): De verkoop van de 14 luxe appartementen in Eelde is in volle gang. Er staat nog een aantal appartementen onder optie. Hiervoor is het mogelijk om op de reservelijst te worden geplaatst. Klik hier om de brochure te downloaden.
De Keizerlibel (Eelderwolde): De verkaveling van De Keizerlibel is aangepast en op deze fantastische plek worden straks 10 royale vrijstaande woningen op ruime kavels en 2 halfvrijstaande woningen gerealiseerd. Informeer naar de mogelijkheden. 
Sinnesicht (Haulerwijk): 6 Bungalows en 15 appartementen op de voormalige Sinnehiem-locatie in Haulerwijk. Duurzame, energiezuinige, gasloze en comfortabele woningen, gelegen in het dorpscentrum van Haulerwijk in de nabijheid van diverse voorzieningen en winkels.
De bouw start na verwachting voor de zomer 2019. Klik hier voor de actuele beschikbaarheid.

Nieuwbouw in Meerstad

In Meerstad zijn er diverse projecten, lopend en toekomstig, verdeeld over de verschillende wijken van Meerstad: Meeroevers, Tersluis én Groenewei.
Watertuin (Meeroevers vlek 7): Rij-/hoek en halfvrijstaande woningen op een van de mooiste plekjes in Meeroevers, aan het Woldmeer. De verkoop is in volle gang en er is inmiddels al meer dan 80% verkocht. Er zijn nog maar enkele woningen onder optie.
Wonen aan het Woldmeer: direct aan en uitkijkend over het Woldmeer. Er zijn nog maar enkele vrijstaande en halfvrijstaande woningen beschikbaar.
Sluispoort: het project Sluispoort wordt het visitekaartje van Tersluis. In dit entreegebied zijn nog enkele vrijstaande en 3 hoekwoningen beschikbaar.
Zomerdijk: aan de Zomerdijk gaat er binnenkort gestart worden met de bouw van een grote diversiteit aan woningen. In dit prachtige project is nog beschikbaar: 1 tussenwoning, 2 vrijstaande woningen en enkele tweekappers.

De nieuwste wijk van Meerstad is Groenewei, dat straks gelegen is tussen Meeroevers en Tersluis. Hier worden ruim 300 woningen ontwikkeld. Daarnaast komen in de Groenewei ook diverse voorzieningen als een basisschool, kinderdagverblijf, (tijdelijke) supermarkt en een gezondheidscentrum. In de loop van 2019 verwachten wij de eerste projecten in de wijk Groenewei te kunnen presenteren.

Nieuwbouw in de stad Groningen

Kempkensberg: zoals verwacht verloopt de verkoop van deze luxe appartementen zeer voorspoedig en is er inmiddels al ruim 80% verkocht. De overige bouwnummers zijn onder optie.
Engelse Park: binnenkort verwachten we te kunnen starten met de verkoop van de eerste fase van de stadvilla’s en herenhuizen in het Engelse Park. Zodra de start verkoopdatum en prijzen bekend zijn zullen wij u berichten.
Mercado (Rode Weeshuisstraat): de verkoop van de penthouses is gestart. Wilt u spectaculair wonen in de binnenstad? Meld u aan! Binnenkort starten we met de verkoop van de overige appartementen. 
Westerwal: de verkoop van de 22 eengezinswoningen van project Westerwal wordt naar verwachting rond de zomer gestart.
De Kleine Hortus: de 53 woningen van deze fase zijn nagenoeg uitverkocht maar…. Wegens succes vervolgd! Binnenkort start de verkoop van nog eens 10 rijwoningen en 4 hoekwoningen aan de Melisseweg.
Stadswerf-kade (3e fase): inmiddels zijn alle acht woningen uit de laatste fase verkocht.

Projecten in de gemeente Westerkwartier

De Musketiers (Leek): 30 luxe en royale appartementen met een villa-achtige uitstraling, voorzieningen binnen handbereik en dichtbij Groningen. De appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen: Aramis, Athos en Porthos: ‘De 3 Musketiers’. Inmiddels is er al meer dan 60% verkocht. De bouw zal naar verwachting komend voorjaar starten.
Oostergast (Zuidhorn): Binnenkort berichten wij u meer over de verkoop van volgende fase woningen en appartementen.

Nieuwbouw ten oosten van de stad

Haarkes Stee (Harkstede): de perfecte combinatie van landelijk wonen vlakbij de stad met een knipoog naar het Gronings Erf. Een dorps karakter, groen, energiezuinig en betaalbaar met een grote variatie in woningtypes. Er zijn nog maar een paar woningen beschikbaar!
IJsbaanlocatie fase 3 (Sappemeer): Na een succesvolle verkoop van fase 1 en 2, volgt binnenkort fase 3 met nog vier halfvrijstaande woningen.

AGENDA: Groningen Woont
Zaterdag 9 februari vindt van 11.00 tot 14.00 uur er weer de Groningese Nieuwbouwdag plaats in Vesta Woonforum (Peizerweg 74, Groningen). Hier presenteren wij diverse nieuwbouwprojecten in en rondom Groningen. Je bent van harte welkom.

Zo spoedig mogelijk vertellen wij u ook graag meer over de toekomstige projecten en ontwikkelingen in Groningen en de kop van Drenthe zoals:

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden