In deze nieuwsbrief het laatste nieuws over de huidige én toekomstige nieuwbouwprojecten in en rond Groningen.

Nieuws van het nieuwbouwfront – september 2017

IN VERKOOP:

Meer (vlek 11a) | 2e fase volgt binnenkort!
De verkoop van de woningen in fase 1 van Meer gaat ontzettend goed. Binnenkort zal dan ook de verkoop van fase 2 van start gaan, met nog 20 ruime eengezinswoningen met een prachtig uitzicht op het Woldmeer, park of de Meeroeverslaan. Alle woningen hebben een royale woonkamer op de begane grond en 3 slaapkamers op de verdieping. Wilt u meer ruimte? Dan is er een mogelijkheid om de woning uit te breiden met een uitbouw op de begane grond. Ook is het mogelijk om nog 2 extra slaapkamers op de zolder te realiseren.

Klik hier voor meer informatie over nieuwbouwproject Meer, volg het project om op de hoogte te blijven en de uitnodiging voor de start verkoop te ontvangen.

Parkvilla’s Tersluis (vlek 17) | Nog enkele woningen beschikbaar!
Wilt u het ultieme vakantiegevoel, elke dag weer? Dat vindt u in de prachtige natuurlijke omgeving van Tersluis, midden tussen groen en water. Hier komen 10 Parkvilla’s voor levensgenieters en/of liefhebbers van levensloopbestendig wonen of bijvoorbeeld thuiswerkers. De parkvilla's zijn uitgevoerd met twee of drie woonlagen, al naar gelang uw gezinssituatie en woonwens. Oftewel de Gelijkvloers+ variant of de Family XL uitvoering. Welke variant past het beste bij uw gezinssituatie en uw wensen? Klik hier voor meer informatie en de beschikbaarheid van de Parkvilla’s. Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar!

Wonen in Tersluis | De bouw start binnenkort!
De contouren van de nieuwe wijk Tersluis zijn inmiddels goed zichtbaar. De verkoop van de woningen in het project ‘Wonen in Tersluis’ verloopt voorspoedig en binnenkort start de bouw van de volgende serie met tweekappers. Laat ons weten naar welke woning of woonwensen uw interesse uitgaat. Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar! Klik hier voor meer informatie en een overzicht van de beschikbare woningen.

Appartementen Berlage-Hof | Laatste kans!
De ‘kroon’ op het project de Berlage-Hof zijn de 24 appartementen die op dit moment in verkoop zijn. Ruime en zonnige appartementen van 78 en 96m² met twee slaapkamers, eigen parkeerplaats en fietsenbergingen. De verkoop verloopt zeer voorspoedig en er zijn nog maar een paar appartementen beschikbaar. Klik hier voor de actuele verkoopstatus van de appartementen in Berlage-Hof.

BINNENKORT IN VERKOOP:

Kempkensberg
Achter de schermen wordt heel hard gewerkt aan de plannen voor het nieuwbouwproject Kempkensberg. Wij verwachten binnenkort meer informatie te presenteren. De start van de verkoop staat in de voorlopige planning gepland voor eind oktober 2017. Volg hier dit project op onze website en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Stadswerf-kade fase 3
Fase 1 en 2 van de Stadswerf-kade zijn zeer succesvol verkocht en deze woningen zijn momenteel in aanbouw. Naar verwachting zullen wij medio oktober starten met de verkoop van fase 3. Dit betreft wederom drie- en vierlaagse eengezinswoningen met diepere en zonnige tuin en eigen oprit. De industriële, stoere geschiedenis van de locatie vormde de inspiratie voor de architectuur. Ziet u zichzelf ook al wonen op deze unieke locatie aan het Van Starkenborgkanaal? Wees er snel bij en volg het project via onze website! U ontvangt dan tijdig bericht wanneer de 3e fase in verkoop gaat.

Nieuwbouw Tersluis (vlek 7)
Op vlek 7 in Tersluis zijn diverse woningen in ontwikkeling: 36 rijwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kap woningen op een royale kavel in een groene woonwijk. Klik hier voor de eerste concept artist impressions en verkaveling. Meer informatie volgt dit najaar. Volg het project en blijf op de hoogte.

Nog meer nieuwbouw

Wilt u niets missen?

Op onze website vindt u nog veel meer toekomstige nieuwbouwprojecten die u kunt volgen: o.a. Kempkensberg, Engelse Park, Ebbingekwartier (fase 7), Van Ketwich Verschuurlaan en binnenkort ook: Meeroevers Vlek 12, Meeroevers Vlek 15, Friesestraatweg, Meerweg Haren, Reitdiep, Groote Veen Eelde en nog veel meer.

Wilt u een gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

 

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden