In deze nieuwsbrief het laatste nieuws over de huidige én toekomstige nieuwbouwprojecten in en rond Groningen.

Nieuws van het nieuwbouwfront –  oktober 2017

IN VERKOOP:

Meer (vlek 11a) | 2e fase
Ook de verkoop van de 2e fase van het project ‘Meer’ verliep voorspoedig. Alle woningen zijn nu voorzien van enthousiaste optanten. Deze ruime eengezinswoningen hebben een royale woonkamer op de begane grond, 3 slaapkamers op de verdieping en een zolder met veel mogelijkheden. Daarnaast zijn er natuurlijk nog heel veel opties om de woning aan te passen en uit te breiden.

Klik hier voor meer informatie over nieuwbouwproject Meer, of neem contact met ons op voor een plekje op de reservelijst.

Parkvilla’s Tersluis (vlek 17) | Nog enkele woningen beschikbaar!
Wilt u het ultieme vakantiegevoel, elke dag weer? Dat vindt u in de prachtige natuurlijke omgeving van Tersluis, midden tussen groen en water. Hier komen 10 Parkvilla’s voor levensgenieters en/of liefhebbers van levensloopbestendig wonen of bijvoorbeeld thuiswerkers. De parkvilla's zijn uitgevoerd met twee of drie woonlagen, al naar gelang uw gezinssituatie en woonwens. Oftewel de Gelijkvloers+ variant of de Family XL uitvoering. Welke variant past het beste bij uw gezinssituatie en uw wensen? Klik hier voor meer informatie en de beschikbaarheid van de Parkvilla’s of noteer je al geïnteresseerde voor de volgende serie. In fase 1 zijn nog 2 bouwnummers beschikbaar!

Wonen in Tersluis | De bouw start binnenkort!
De contouren van de nieuwe wijk Tersluis zijn inmiddels goed zichtbaar. De verkoop van de woningen in het project ‘Wonen in Tersluis’ verloopt voorspoedig en binnenkort start de bouw van de volgende serie met 10 tweekappers en 1 vrijstaande woning. Laat ons weten naar welke woning of woonwensen uw interesse uitgaat.

Wilt u binnenkort ook wonen in dit prachtige plan? Klik hier voor meer informatie en een overzicht van de beschikbare woningen.

Appartementen Berlage-Hof | Laatste kans!
De ‘kroon’ op het project de Berlage-Hof zijn de 24 appartementen die op dit moment in verkoop zijn. Ruime en zonnige appartementen van 78 en 96m² met twee slaapkamers, eigen parkeerplaats en fietsenbergingen. De verkoop verloopt zeer voorspoedig er zijn nog maar een paar appartementen beschikbaar. Klik hier voor de actuele verkoopstatus van de appartementen in Berlage-Hof.

Merckt (aan de Grote Markt)
De bouw van het project Merckt (aan de Grote Markt) is officieel gestart! Merckt: magnifiek wonen in het hart van de stad. Er zijn nog maar 2 luxe appartementen beschikbaar! Groots wonen aan de Grote Markt met een oppervlakte van 176 m² of gaat u voor het uitzicht op de sfeervolle Nieuwe Markt en de Naberstraat?, verrassend licht en luxe met een oppervlakte van 101 m². Pakt u deze unieke kans?

BINNENKORT IN VERKOOP:

Kempkensberg
Achter de schermen wordt heel hard gewerkt aan de plannen voor het nieuwbouwproject Kempkensberg. De laatste hand wordt gelegd aan het ‘finetunen’ van het ontwerp en de verkoopdocumentatie. Wij verwachten binnenkort meer informatie te presenteren. De start van de verkoop staat nu, voorlopig gepland voor november 2017. Volg hier dit meer informatie van dit project, schrijf u in en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Nieuwbouw Tersluis (vlek 7)
Op vlek 7 in Tersluis zijn diverse woningen in ontwikkeling: 36 rijwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kap woningen op een royale kavel in een groene woonwijk. Klik hier voor de eerste concept artist impressions en verkaveling. Meer informatie volgt dit najaar. Volg het project en blijf op de hoogte.

Stadswerf-kade fase 3
Fase 1 en 2 van de Stadswerf-kade zijn zeer succesvol verkocht en deze woningen zijn momenteel in aanbouw. De verkoop van fase 3 is in voorbereiding. Dit betreft wederom drie- en vierlaagse eengezinswoningen met diepere en zonnige tuin en eigen oprit. De industriële, stoere geschiedenis van de locatie vormde de inspiratie voor de architectuur. Ziet u zichzelf ook al wonen op deze unieke locatie aan het Van Starkenborgkanaal? Wees er snel bij en volg het project via onze website! U ontvangt dan tijdig bericht wanneer de 3e fase in verkoop gaat.

Nog meer nieuwbouw

Wilt u niets missen?
Op onze website vindt u nog veel meer toekomstige nieuwbouwprojecten die u kunt volgen: o.a.

Kempkensberg (36 luxe appartementen nabij het Sterrenbos)

Engelse Park (ca. 96 herenhuizen, in Groningen zuid)

Van Heemskerckstraat (Hofwoningen, Kadewoningen en appartementen in de Zeeheldenbuurt)

Ebbingekwartier (fase 7) (appartementen en herenhuizen nabij de binnenstad)

Van Ketwich Verschuurlaan (ca. 64 appartementen)

Daarnaast zijn er nog heel veel projecten in voorbereiding:
Diverse projecten in Meerstad-Meeroevers (vlek 7, 12 en 15) en in Meerstad-Tersluis,

Meerweg Haren (halfvrijstaand en vrijstaand (wonen aan het water, aan het Paterswoldsemeer)

Klein Hortus (Melisseweg), Friesestraatweg, Reitdiep, Harkstede, Groote Veen (Eelde), IJsbaan-locatie (Sappemeer) en nog veel meer.

Wilt u een gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden