De nieuwbouwmarkt in en om Groningen is momenteel flink in beweging. We berichten in deze nieuwsbrief over diverse start verkopen, de beurs Nieuwbouw XL en melden ook een aantal nieuwe ontwikkelingen.

Nieuws van het nieuwbouwfront - november 2018

Vossenburcht - Eelde (Groote Veen) | Start verkoop
In de prachtige nieuwbouwwijk Groote Veen in Eelde komt een kleinschalig appartementencomplex met 2x7 luxe appartementen met 2 of 3 slaapkamers en een royale buitenruimte in een groene omgeving en grenzend aan een waterpartij.
De verkoop start op:
Woensdag 14 november a.s. van 14:00 tot 18:00 uur in de ‘De Twee Provinciën’ aan de Meerweg 245 in Haren. 

De uitgebreide verkoopbrochure, prijslijst en inschrijfformulier liggen dan voor u klaar. Uiteraard zijn wij aanwezig om uw vragen te beantwoorden en de verkoopstukken met u door te nemen. 
Wees welkom!

Mercado – (Rode Weeshuisstraat) | Unieke appartementen in de bruisende binnenstad
In de bruisende binnenstad van Groningen wordt een bijzonder project ontwikkeld. Aan de historische Rode Weeshuisstraat komt Mercado, een fantastisch gebouw met een overdekte markt van internationale allure. Daarboven komen 38 unieke appartementen en penthouses met getrapte royale, groene terrassen en buitenruimtes. De woningen variëren van ruime lofts en appartementen tot luxe penthouses, allen met weelderige ruime groene buitenruimtes en een spectaculair uitzicht over de stad.

De historische Rode Weeshuisstraat wordt nieuw leven ingeblazen door de levendige lokale markt, gezellige horeca, en een aangenaam pleintje met terrasjes.

Om op de hoogte te worden gehouden kunt u zich inschrijven voor dit project.

Kempkensberg | Alles onder optie
Na lang wachten was het dan zover. Kort geleden is de verkoop van de woningen van Kempkensberg gestart. En hoe! Bij het start verkoopevenement en de inloopmomenten bij ons op kantoor was het een drukte van belang.

Afgelopen maandag konden wij alle 36 appartementen reserveren voor één van de vele gegadigden. De komende weken zullen de definitieve afspraken worden gemaakt. Mocht er toch nog een woning beschikbaar komen, dan zullen de ingeschreven belangstellenden daarvan op de hoogte worden gebracht.

De Musketiers | Verkoop in volle gang
De Musketiers in Leek biedt 30 luxe en royale appartementen in het groen met voorzieningen binnen handbereik en dichtbij Groningen. Deze 30 appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen Aramis, Athos en Porthos: ‘De 3 Musketiers’.

De appartementengebouwen hebben alle drie een villa-achtige uitstraling. Tezamen staan De Musketiers in een parkachtige setting en vormen ze een natuurlijke overgang tussen landgoed Nienoord en het dorp Leek. In deze appartementen woont u riant en heeft u bovendien een prachtig uitzicht.

Deze appartementen zijn ruim van opzet en er zijn ook diverse mogelijkheden om de woningen in te delen naar uw wensen. Alle appartementen zijn voorzien van een groot balkon of terras die garant staat voor maximale privacy en windluwte. Alle 30 appartementen zijn echter uniek door de diverse indelingsmogelijkheden.

Koopsommen van € 322.400,- tot € 545.900,- vrij op naam. Lees hier verder over wonen in De Musketiers.

Stadswerf-Kade (fase 3) | Alles onder optie
Ook de woningen op de Stadswerf-Kade fase 3 zijn op dit moment allen onder optie gezet.
Deze laatste fase omvat drie- en vierlaagse eengezinswoningen met een zonnige tuin, eigen oprit en vrij uitzicht over het Van Starkenborghkanaal. Interesse in een van de Kadewoningen aan de rand van de Oosterparkbuurt?

Wilt u een plekje op de reservelijst? Klik hier voor de volledige verkoopdocumentatie.
Prijzen vanaf: € 299.500,- v.o.n.

Watertuin (Meeroevers vlek 7) | Laatste kans
De verkoop van de woningen in het project "Watertuin" is gestart. Nagenoeg alle woningen staan onder optie. Watertuin is de opvolger van het project Meer en bestaat uit 30 halfvrijstaande- en rijwoningen in Meerstad. Hier woont u op het laatste plekje aan het water van het Woldmeer. Watertuin is gelegen in de wijk Meeroevers, op ‘vlek 7’ tussen het Oeverpad en de Meeroeverslaan. Dankzij de diverse ontwerpen en de vele opties die je binnenshuis hebt, is geen huis hetzelfde. Zeker weten dat u hier het huis vindt dat aansluit bij jouw woonwensen.

Kijk op onze website naar de actuele status van de woningen en download de verkoopdocumentatie.

De Kleine Hortus | Laatste woningen
Op zoek naar een nieuwbouw eengezinswoning in de stad Groningen? Dan is de Kleine Hortus een mooie kans. In deze prachtige, groene omgeving komen 37 rij- en 16 halfvrijstaande woningen. Klik hier voor de brochure en actuele verkoopstatus. Het plan is bijna uitverkocht. Wees er snel bij!

Prijzen vanaf € 252.000,- v.o.n.

De Keizerlibel | Snel, Groots wonen
Snel verhuizen naar één van deze royale woningen in Eelderwolde? Het kan bij 'De Keizerlibel'.
Dit project bestaat uit royale woningen in een groene en waterrijke omgeving met de charme van de stad vlakbij. Kopen = bouwen. De bouw van de eerste woningen start al in januari 2019 en deze eerste woningen worden na verwachting november 2019 al opgeleverd. Er zijn nog een aantal villa’s beschikbaar. Bekijk hier de video en ervaar de ruimte, prachtige ligging en zonnige tuin.

Prijzen vanaf: € 449.500,- v.o.n.

Engelse Park | Binnenkort in verkoop
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de verkoopstukken en de voorbereidingen voor de start verkoop. De impressies, plattegronden van alle woningtypen staan al op de website.

Bent u reeds ingeschreven als belangstellende? Dan ontvangt u, zodra wij meer weten, de datum voor de start verkoop en de VON-prijzen via uw mailbox.

Zomerdijk - Tersluis | Verkoop in volle gang
In de wijk Tersluis in Meerstad komen 9 rijwoningen, 14 half-vrijstaande en 3 vrijstaande woningen. Een karakteristiek plan met een statige en rijke uitstraling. De woningen bieden een gevarieerd gevelbeeld met wisselend een hoge of lage kap en metselwerk of houten gevelbekleding. Bekijk hier de vogelvluchtvideo en verkoopinformatie van Zomerdijk.

Prijzen vanaf: € 255.000,- v.o.n.

Sluispoort | Het visitekaartje van Tersluis
Het project 'Sluispoort' is gelegen aan de toegangslaan naar Tersluis en wordt het toekomstige visitekaartje van de nieuwe woonwijk Tersluis. Het plan bestaat uit: 4 vrijstaande villa's (waarvan 1 special), 6 hoekwoningen en 4 tussenwoningen. Overige kenmerken: energiezuinig en verwarmd middels grondwarmtepomp.

Prijzen vanaf: € 267.500,- v.o.n.

Stadlander Reitdiep | Binnenkort in verkoop
In Reitdiep fase 3 komen, tussen Stad en Ommeland, 22 twee-onder-één-kapwoningen aan een waterloop. De royale woningen onderscheiden zich door hun stijlvolle vormgeving: een moderne, stedelijk architectuur met heldere lijnen. Volg het project en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de start verkoop.

Wonen aan het Woldmeer | Binnenkort in verkoop
Op één van de mooiste plekjes in Tersluis, op vlek 11, ontwikkelt Slokker Vastgoed 24 nieuwbouw huizen, direct aan en langs het Woldmeer. Er komen 11 rij- en hoekwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. Hier woont u heerlijk rustig en bent u verzekerd van een schitterend uitzicht vanuit uw woning. Dit najaar start de verkoop, schrijf u alvast in en we houden u op de hoogte.

Westerwal (Zeeheldenbuurt) | Binnenkort in verkoop
Wilt u graag wonen in een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk, maar kunt u het stadse leven niet missen? Dan is nieuwbouwplan Westerwal echt iets voor u. Een fantastische plek om te wonen: aan het Hoendiep met het centrum van Groningen op loopafstand, de uitvalswegen dichtbij en het openbaar vervoer om de hoek! Het woningaanbod van Westerwal is gevarieerd, duurzaam en gasloos. De grote eengezinswoningen zijn er in twee types. Er is keuze uit stoere herenhuizen aan het Hoendiep met vier woonlagen en minimaal 182 m² woonoppervlakte en uit drielaagse hofwoningen van circa 152 m². Volg het project en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de start verkoop.

Nog meer nieuwbouw
Wilt u niets missen? Op onze website zijn alle toekomstige nieuwbouwprojecten te volgen. Daarnaast zijn er nog meer projecten in voorbereiding zoals: de Van Ketwich Verschuurlaan, Ebbingekwartier, diverse nieuwe plannen in Meerstad - Tersluis, Suikerunieterrein en nog veel meer.

Wilt u een persoonlijk gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Plan dan een nieuwbouwgesprek of stuur ons een bericht via e-mail nieuwbouw@pandomo.nl. Whatsappen of bellen kan ook via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden