In dit artikel leest u alle actuele zaken rondom onze nieuwbouwprojecten in en rond Groningen.

Nieuws van het nieuwbouwfront –  maart 2018

Binnenkort in verkoop:
Watermarke Eelde (Groote Veen) | Start verkoop op 8 maart 2018!
Het ruimtelijke gevoel van wonen in een luxe woning in een heerlijke waterrijke omgeving; dat is wonen aan de Groote Veen in Watermarke Eelde. De onder architectuur ontworpen woningen hebben veel weg van de vroegere boerenerven. Wonen op een boerderij, maar dan op eigentijdse en luxueuze wijze. De fraaie woningen bieden alle ingrediënten om lekker te leven. Ruimte, comfort en vooral: veel lichtinval! Grote ramen aan de voorzijde en een brede pui aan de achterzijde zorgen voor volop inval van daglicht. En dan zijn er nog de nodige voorzieningen die uw nieuwe thuis nog comfortabeler maken.

De verkoop van de zes twee-onder-één-kap-woningen en één vrijstaande woning start op donderdag 8 maart a.s. tussen 17:00 en 19:00 uur op ons kantoor (Griffeweg 81, Groningen). Vanaf dat moment is alle verkoopdocumentatie beschikbaar en zijn wij aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. We geven u bovendien graag een virtuele rondleiding door de nieuw te bouwen wijk en de huizen.

Ná de start verkoop zijn de verkoopstukken ook te downloaden via onze website. Het betreft een verkoop middels inschrijving. Deze inschrijving sluit maandag 19 maart 2018 om 12:00 uur. Indien er meerdere gegadigden zijn voor dezelfde woning, wordt de toewijzingsvolgorde door de ontwikkelaar vastgesteld. Klik hier voor meer informatie over de woningen.

Tersluis, jouw thuishaven (vlek 7) | Binnenkort in verkoop In de nieuwe woonwijk Tersluis op vlek 7 in Meerstad worden in totaal 36 woningen gerealiseerd. Het plan bestaat uit hoek-, rij- en halfvrijstaande woningen. De woonoppervlakte van de woningen variëren tussen de 140 m² en 160 m². Uiteraard zijn de woningen goed geïsoleerd en energiezuinig. Daarnaast worden alle woningen compleet met keuken en badkamer opgeleverd! Op korte termijn verwachten wij te kunnen starten met de verkoop van de eerste fase met kavel 12 t/m 36. Meldt u zich hier aan, dan ontvangt u de uitnodiging voor de start verkoop. Wilt u alvast de plattegronden bij ons komen bekijken? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een nieuwbouwgesprek.


In verkoop:

Meeroevers (vlek 15) | Nog enkele woningen beschikbaar! Dit nieuwbouwproject bestaat uit 9 riante en vrijstaande woningen in de wijk Meeroevers in Meerstad. Fraai gelegen tussen de lommerrijke Meeroeverslaan en de Kwelvaart. Kenmerkend voor de woningen is de riante woonruimte en het statige karakter. De woningen zijn zeer energiezuinig, duurzaam, uitermate goed geïsoleerd en aardbevingsbestendig gebouwd. Klik hier voor meer informatie over het project en de beschikbaarheid.

Meeroevers (vlek 12) | Nog 1 woning beschikbaar! In plan Meeroevers (vlek 12) aan de Meeroeverslaan komen vijf robuuste en zeer ruime woningen op flinke kavels aan het groen van de Meeroeverslaan en het water van de Kwelvaart. Er zijn twee halfvrijstaande woningen van 150 m² met een vrijstaande stenen garage en drie vrijstaande woningen van 160 m² in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Klik hier voor meer informatie. Er is nog één vrijstaand huis beschikbaar!

Parkvilla’s Tersluis | Nog 1 woning beschikbaar! Hier komen 11 Parkvilla’s Family XL met maar liefst een woonoppervlakte van 170 m² en diepe achtertuinen op het westen of oosten vanaf circa 19 meter diep. Prachtige gelegen in de natuurlijke omgeving aan de rand van Tersluis, midden tussen groen en water.
Uit fase 1 is nog één vrijstaande woning beschikbaar! Klik hier voor meer informatie. Wij kunnen tevens melden dat we in voorbereiding zijn met fase 3, waarin diverse Family XL tweekappers en vrijstaande woningen zullen worden aangeboden.

Wonen in Tersluis | Nog 1 vrijstaand en 2 tweekappers XL beschikbaar! Groots wonen met vele extra’s! Er is nog één royale vrijstaande woning beschikbaar met een woonoppervlakte van 167m² op een grote kavel van 665 m². Deze woning is voorzien van diverse opties en vele extra’s zoals een uitbouw van 2,40m, dubbel openslaande tuindeuren met zijlichten, vergrote hal/entree, vergrote 3e slaapkamer op de 1e verdieping, extra raam in voorgevel op de 2e verdieping, vloerverwarming in de gehele woning (bg., 1e en 2e verd.), incl. zone-regeling en een gootsteen met warm en koud water in de berging. De bouw van deze woning is al gestart. Na de zomer van 2018 wordt de woning al opgeleverd!
Naast deze vrijstaande woning zijn er nog twee halfvrijstaande XL woningen beschikbaar. Deze ruime twee-onder-een-kap-woningen met royale en lichte (straat- of tuingerichte) woonkamer, een open leefkeuken en aangebouwde garage zijn nog geheel naar eigen smaak en wensen aan te passen.
Klik hier voor meer informatie over de beschikbare woningen.

IJsbaanlocatie Sappemeer | Nog enkele woningen beschikbaar! In december zijn we gestart met de verkoop van project IJsbaanlocatie in Sappemeer. Op deze prachtige plek, aan de Schoonrijder in Sappemeer, worden 14 ruime tweekappers met garage gerealiseerd, met uitkijk op het Winschoterdiep. Het zijn ruime, complete en fraai ontworpen eengezinswoningen met een aangebouwde garage. Klik hier voor meer informatie. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend een nieuwbouwgesprek in te plannen waarbij wij u alles kunnen vertellen over dit project.

De Kleine Hortus | Binnenkort meer nieuws Binnenkort verwachten we de verkaveling van De Kleine Hortus te kunnen presenteren en beginnen de voorbereidingen voor de verkoop van de eerste kavels. Op de hoogte blijven? Dat kan door u in te schrijven voor dit project via deze link.

Nog meer nieuwbouw

Wilt u niets missen? Op onze website zijn de toekomstige nieuwbouwprojecten te volgen. Er zijn nog heel veel projecten in voorbereiding zoals:
diverse projecten in Meerstad-Tersluis (vlek 10, 11 en 15); Meeroevers (vlek 7), Van Ketwich Verschuurlaan, Friesestraatweg, Reitdiep, Harkstede, Ebbingekwartier, Suikerunieterrein en nog veel meer.

Ten aanzien van de projecten Engelse Park en Kempkensberg zijn we helaas nog in afwachting van de lopende gemeentelijke procedures.

Wilt u een 1-op-1 gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op per e-mail of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten