Nieuwbouwprojecten in Groningen zijn waanzinnig populair en het aanbod van de (nog) te koop staande woningen is beperkt. Gelukkig zijn er veel nieuwe projecten in voorbereiding. Tijdens het Pandomo Nieuwbouw Event van 6 mei hebben we al een doorkijk naar de toekomst op het gebied van nieuwbouwontwikkelingen kunnen geven. In deze nieuwsbrief geven wij het laatste nieuws van de huidige én toekomstige projecten.

Nieuws van het nieuwbouwfront –  juni 2017

IN VERKOOP

Berlage-Hof | Appartementen
Als kroon op het project de Berlage-Hof worden er 24 ruime en zonnige appartementen van 80-100m² gerealiseerd met 2 slaapkamers, eigen parkeerplaats en fietsenbergingen. De verkoop is in volle gang en er zijn nog maar een paar appartementen beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie over de appartementen in Berlage-Hof

Merckt – Luxe appartementen aan de Grote Markt | In verkoop

Merckt biedt een unieke woon- en horecaplek aan de Grote Markt en biedt ruimte aan 18 appartementen met schitterende buitenruimtes en een hoog afwerkingsniveau. Het heeft allure, comfort en ongekende buitenruimtes mét uitzicht. Op dit moment is er al meer dan 50% van de appartementen verkocht en zijn de overige appartementen onder optie. Wilt u ook magnifiek wonen in het hart van de stad? De bouw start binnenkort!

Klik hier voor meer informatie en de beschikbaarheid of maak hier een afspraak met een van onze nieuwbouwmakelaars of bel naar 050-853 3733.

Wonen in Tersluis  |  Meerstad
De contouren van de nieuwe wijk Tersluis zijn inmiddels goed zichtbaar. De verkoop van de woningen in het project ‘Wonen in Tersluis’ verloopt voorspoedig en binnenkort start de bouw van de volgende serie met tweekappers. Laat ons weten naar welke woning of woonwensen uw interesse uitgaat.

Klik hier voor meer informatie of een overzicht van de beschikbare woningen. Maak hier een afspraak met een van onze nieuwbouwmakelaars of bel naar 050-853 3733.

Kijk onze website voor het overige nieuwbouwaanbod.

 
UITVERKOCHT

Berlage-Hof | Parkwoningen fase 2
De 14 Parkwoningen van de 2e fase in de Berlage-hof zijn uitverkocht en de bouw is gestart. Op de hoogte blijven van de (bouw)activiteiten? Volg het project op facebook of de projectsite klik hier. 

Meeroeverslaan (Meerstad) | Vlek  8                
De 9 riante vrijstaande woningen de Meeroeverslaan zijn uitverkocht en de bouw van de eerste woningen is in volle gang. Klik hier voor meer informatie of meldt u aan voor de volgende fase of het Open Huis.

BINNENKORT IN VERKOOP

‘Meer’ in Meerstad I  Meeroevers vlek 11A
Het is bijna zo ver, binnenkort start de verkoop!
Wonen in een groene en waterrijke omgeving met veel ruimte en vrijheid om u heen. Wie wil dat nou niet?
Op één van de mooiste plekken van Meeroevers in Groningen verrijst straks het nieuwbouwproject Meer. Hier woont u ruim en heeft u een prachtig uitzicht op het Woldmeer, park of de Meeroeverslaan. Met de natuur om de hoek en onder andere een school, een kinderdagopvang en een medisch centrum op loopafstand biedt Meer in alle opzichten meer!

Het project Meer bestaat uit in totaal 46 halfvrijstaande woningen en rijwoningen. Alle woningen hebben een royale woonkamer op de begane grond en 3 slaapkamers op de verdieping. Wilt u meer ruimte? Dan is er een mogelijkheid om de woning uit te breiden met een uitbouw op de begane grond. Ook is het mogelijk om nog 2 extra slaapkamers op de zolder te realiseren.

De pui aan de achterzijde van de woning biedt toegang tot de tuin. Op mooie dagen is het daar goed toeven, met op de achtergrond het gekwetter van de (water)vogels. Ook biedt de tuin toegang tot de berging en de parkeerplaatsen aan het binnenterrein.

Klik hier voor meer informatie op de projectsite en/of klik hier om op de hoogte te blijven en ontvang de uitnodiging voor de start verkoop.

Kempkensberg | Helpman
Luxe appartementen gelegen tussen het Sterrenbos, Helperzoom en Bachkade, variërend in oppervlakte met 2 of 3 slaapkamers en royale buitenruimtes.
Start verkoop: na de zomer 2017.

Benieuwd naar de concept plattegronden? Maak hier een afspraak met een van onze nieuwbouwmakelaars of bel naar 050-853 3733.

Klik hier om het project te volgen en om op de hoogte te blijven.

Tersluis – vlek 7 | Meerstad

Meerstad zal de komende tijd worden uitgebreid met de nieuwe woonwijk Tersluis. Op vlek 7 zijn diverse woningen in ontwikkeling: rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen op royale kavels in een groene woonwijk.
Start verkoop: na de zomer 2017.

Klik hier om het project te volgen en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Meeroevers – vlek 12 | Meerstad

Aan de groene Meeroeverslaan komen binnenkort nog 10 zeer royale vrijstaande en halfvrijstaande woningen met vrijstaande garage.

Royale en statige woningen met een grote en zonnige achtertuin grenzend aan de Kwelvaart.
Start verkoop: na de zomer 2017.

Mail uw NAW-gegevens naar nieuwbouw@pandomo.nl o.v.v. Meeroevers – vlek 12 en we houden u op de hoogte.

Engelse Park | Helpman
Deze toekomstige ontwikkeling van het project Engelse Park ligt op één van de mooiste plekken in Groningen-Zuid; op de voormalige Rijkskantorenlocatie tussen de Bachkade, Engelse Kamp, Haydnlaan en Kempkensberg. Het plan bestaat uit ca. 90 royale grondgebonden woningen, variërend in oppervlakte en bouwlagen. Herenhuizen met een stedelijk karakter, vlakbij het centrum en de ring gelegen in een groene woonomgeving van het Sterrenbos en het toekomstige Zuiderplantsoen. Een fantastische plek om te wonen aan de zuidkant van de stad.

Nu het parkeerregime is vastgesteld verwachten wij komende maand de verkaveling te kunnen presenteren.
Start verkoop: derde kwartaal 2017.

Volg hier dit project op onze website en wij houden u op de hoogte. Zodra er meer informatie over dit project bekend is, krijgt u een uitnodiging van ons voor een gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars.

Stadswerf- Kadewoningen (fase 3)
De woningen in de Stadswerf-kade fase 1 en 2 zijn al een tijdje uitverkocht en de bouw vordert zeer voorspoedig.

Achter de schermen is de derde fase in voorbereiding. Doordat de omvang en de planning van fase 3 afhankelijk is van de toekomstige plannen van de gemeente voor het Oosterhamriktracé kan het project nog niet in verkoop.

Klik hier voor meer informatie en volg dit project om op de hoogte te blijven.

Van Ketwich Verschuurlaan | Helpman
Op deze unieke plek in Groningen-Zuid wordt een appartemententoren gerealiseerd met ca. 63 appartementen met een vloeroppervlak variërend van 77 tot 90 m², twee slaapkamers, een ruim en zonnig balkon (op het zuidwesten), een parkeerplaats op eigen terrein en een berging.
Start verkoop: na de zomer 2017.

Benieuwd naar de concept plattegronden? Maak hier een afspraak met een van onze nieuwbouwmakelaars of bel naar 050-853 3733. Klik hier voor meer informatie en volg dit project om op de hoogte te blijven.

Op onze website vindt u nog veel meer toekomstige nieuwbouwprojecten die u kunt volgen.
Wilt u een gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden