In deze nieuwsbrief het laatste nieuws over onze huidige én toekomstige nieuwbouwprojecten in Groningen zuid, Zeeheldenbuurt, Meerstad, Ter Borch, Eelde, Zuidhorn en nog veel meer.

Nieuws van het nieuwbouwfront –  juli 2018

Projecten in verkoop

De Kleine Hortus | Er gaat iets moois bloeien aan de Melisseweg in Groningen.

Hier komen 37 rij- en 16 halfvrijstaande woningen met een vanaf prijs van € 252.000,- v.o.n. Verkoopprocedure: Het betreft een verkoop middels inschrijving. Deze inschrijving sluit op vrijdag 6 juli 2018 om 12:00 uur. Zo heeft u nog even de tijd om de verkoopdocumentatie te bestuderen en uw keuze te kunnen maken uit een van de bouwnummers van uw voorkeur. Indien er meerdere gegadigden zijn voor dezelfde woning, wordt de toewijzingsvolgorde door de ontwikkelaar vastgesteld.

Inschrijven kan tot vrijdag 6 juli 12.00 uur.

Tersluis Vlek 7 fase 2 | Tersluis, jouw thuishaven
Aanbod: 7 rijwoningen en 4 halfvrijstaande woningen vanaf € 249.500,- v.o.n. Fase 2 bestaat uit 11 woningen waaronder hoek-, tussen en 2-onder-1-kap woningen op mooie kavels die omringd zijn door veel groen en water. Deze woningen liggen vlakbij het Woldmeer en dichtbij het haventje van Tersluis. Alle woningen worden afgewerkt met een keuken en een badkamer, daarbij is het afwerkingsniveau hoog.

Inschrijven kan online tot woensdag 4 juli 12.00 uur door middel van het aanmaken van  uw eigen woonaccount: https://www.nieuwbouw-tersluis.nl/start-verkoop-tersluis-fase-2-meh

Tersluis Vlek 15: | Wonen aan de Zomerdijk
Aanbod: 9 rijwoningen, 14 halfvrijstaande en 3 vrijstaande woningen. Een karakteristiek plan met een statige maar toch vriendelijke uitstraling. Een gevarieerd gevelbeeld met wisselend hoge of lage kap en metselwerk of houten gevelbekleding. Het filmpje geeft een mooi en goed beeld van prachtige priject.

Inschrijving sluit op vrijdag 13 juli om 12.00 uur.

Tersluis Vlek 19 | Elke dag vakantie in je eigen Parkvilla
Aanbod: 10 halfvrijstaande en 3 vrijstaande woningen. Het ultieme vakantiegevoel, elke dag weer? Dat vindt u in de prachtige natuurlijke omgeving van Tersluis, midden tussen groen en water. Hier komen wegens succes van de vorige fase weer 13 PARKVILLA’S. Een nieuwe, stijlvolle en krachtige architectuur met dezelfde ruime basisplattegrond met een woonoppervlakte van maar liefst 170 m². 

Inschrijving sluit op maandag 9 juli om 10.00 uur.

Sluispoort | Het toekomstige visitekaartje van Tersluis

Het project 'Sluispoort' is gelegen aan de toegangslaan naar Tersluis en wordt het toekomstige visitekaartje van deze nieuwe woonwijk Tersluis. Het plan bestaat uit:
4 vrijstaande villa's (waarvan 1 special), 6 hoekwoningen en 4 tussenwoningen

Verkoop middels inschrijving: Inschrijven kan tot vrijdag 13 juli tot 12:00 uur

De Keizerlibel | Groots wonen in de natuurrijke omgeving van Rietwijk in Ter Borch.

Het Plan 'De Keizerlibel' bestaat uit 16 royale halfvrijstaande en vrijstaande woningen in een groene en waterrijke omgeving. Ter Borch verbindt de schoonheid van de natuur met de charme van de stad toch vlakbij. Afgelopen maandag (2 juli) is de verkoop gestart. Inschrijven kan vervolgens tot donderdag 5 juli 17:00 uur.

Noteert u alvast in uw agenda:

Engelse Park | 24 juli preview inloopavond
Aanbod: Presentatie van impressies, plattegronden en richtprijzen van alle woningtypen.
Datum: dinsdag 24 juli, van 17.00 - 19.30 uur.
Locatie: Pandomo Makelaars, Griffeweg 81, Groningen

Volg hier het project en we houden u op de hoogte.


In Verkoop|Nog 1 of enkele woningen beschikbaar

Watermarke (Groote Veen) Eelde | In verkoop

De verkoop van de zeven royale woningen aan de Groote Veen in Eelde verloop zeer voorspoedig. Een groot deel van de woningen is reeds verkocht en er staan nog 2 staat onder optie. Plaatsing op de reservelijst is nog mogelijk. Klik hier voor meer informatie over deze prachtige woningen.

Haarkes Stee (Harkstede) | In verkoop | nog 4 woningen beschikbaar
Wonen op Haarkes Stee is de perfecte combinatie van landelijk wonen vlakbij de stad met een knipoog naar het Gronings Erf.
Haarkes Stee ademt ruimtelijkheid en is een moderne variant op het Gronings Erf. Het dorpse karakter zorgt ervoor dat u zich hier meteen thuis voelt. Haarkes Stee wordt gekenmerkt door een grote variatie van woningtypes en gevelbeelden. U mag stellen dat de architectuur binnen Haarkes Stee tot in detail is uitgewerkt!.

Wonen in Tersluis | Nog 1 vrijstaand XL beschikbaar

Groots wonen met vele extra’s! Er is nog één royale vrijstaande woning beschikbaar met een woonoppervlakte van 167m² op een grote kavel van 665 m². Deze woning is voorzien van diverse opties en vele extra’s zoals een uitbouw van 2,40m, dubbel openslaande tuindeuren met zijlichten, en nog veel meer….
De bouw van deze woning is al gestart en zal na de zomer van 2018 al worden opgeleverd!Klik hier voor meer informatie over deze woning.

Parkvilla’s Tersluis (fase 1) | Nog 1 vrijstaande woning beschikbaar

Aan de rand van Tersluis komen royale Parkvilla’s Family XL met maar liefst een woonoppervlakte vanaf 170 m² en diepe achtertuinen. Prachtige gelegen in de natuurlijke omgeving, midden tussen groen en water. Uit fase 1 zijn nog twee vrijstaande woningen beschikbaar! Klik hier voor meer informatie.

Binnenkort verwachten wij u meer te kunnen vertellen over:

Stadlander Reitdiep | Binnenkort in verkoop

In Reitdiep fase 3 komen op deze groene en waterrijke plek tussen Stad en Ommeland 22 twee-onder-één-kapwoningen aan een waterloop. De royale woningen onderscheiden zich door hun stijlvolle vormgeving: een moderne, stedelijk architectuur met heldere lijnen. Volg het project en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de start verkoop.

Westerwal (Zeeheldenbuurt) | Binnenkort in verkoop

Wilt u graag wonen in een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk, maar kunt u het stadse leven niet missen? Dan is nieuwbouwplan Westerwal echt iets voor u. Een fantastische plek om te wonen: aan het Hoendiep, met het centrum van Groningen op loopafstand, de uitvalswegen dichtbij en het openbaar vervoer om de hoek! Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd, duurzaam en gasloos. De grote eengezinswoningen zijn er in twee types. Er is keuze uit stoere herenhuizen aan het Hoendiep met vier woonlagen en minimaal 182 m² woonoppervlakte en uit drielaagse hofwoningen van circa 152 m². Volg het project en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de start verkoop.

Kempkensberg | Binnenkort in verkoop

De nieuwbouw van de 36 koopwoningen op de Kempkensberg is met nog onbekende tijd vertraagd. De Vleermuiswerkgroep vindt de reeds genomen maatregelen voor de vleermuizen niet genoeg. Het gevolg is dat de start verkoop van de woningen helaas nog altijd niet gepland kan worden.

Het is wethouder Van der Schaaf tegen het zere been. "Ronduit frustrerend dit, met de hoge woningnood in Stad", laat hij in een tweet weten. "Er is veelvuldig overleg geweest en er worden veel maatregelen genomen. Maar dan wordt er toch weer bezwaar gemaakt." Toch verwacht de gemeente een niet een al te zware vertraging. "We verwachten binnen een of twee weken overeenstemming te kunnen bereiken met de Vleermuiswerkgroep. Dan kan de omgevingsvergunning
eruit en kunnen de woningen in de verkoop." (bron: dvhn d.d. 25 juni 2018)

Uiteraard houden we u op de hoogte van eventuele vorderingen rondom nieuwbouwproject Kempkensberg.  

Wonen aan het Woldmeer | Binnenkort in verkoop

Pal aan het Woldmeer ontwikkeld Slokker Vastgoed 24 nieuwbouw huizen.
Er komen 11 Rij- en hoekwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. Hier woont u heerlijk rustig en heeft u een schitterend uitzicht vanuit uw woning.

Dit najaar start de verkoop, schrijf u alvast in en we houden u op de hoogte.

Meer Meeroevers vlek 7 | Binnenkort in verkoop

Wonen in een groene en waterrijke omgeving met veel ruimte en vrijheid om je heen. Wie wil dat nou niet? De woningen in het project "Meer" fase 1 en 2 (op vlek 11a) zijn uitverkocht en in aanbouw. Maar...... er komt meer! 

Op de laatste plekjes aan het water in Meeroevers (op vlek 7) ontwikkelt Heijmans Vastgoed samen met Van Wonen een nieuw project. Hier woon je straks ruim en heb je een prachtig uitzicht op het Woldmeer of het groen. Het project bestaat uit 30 rij- en halfvrijstaande woningen. De woningen zijn volop in ontwikkeling en zullen naar verwachting eind sept. 2018 in verkoop gaan.

Volg dit project en wij houden u op de hoogte. 

 

Vossenburcht (Groote Veen) Eelde | In voorbereiding

In de prachtige nieuwbouwwijk Groote veen in Eelde is een project in voorbereiding met een kleinschalig appartementencomplex ontwikkeld met 2x7 luxe appartementen met 2 of 3 slaapkamers en een royale buitenruimte. Neem contact met ons op en we houden u op de hoogte.

Nog meer nieuwbouw

Wilt u niets missen? Op onze website zijn de toekomstige nieuwbouwprojecten te volgen. Daarnaast zijn er nog meer projecten in voorbereiding zoals: Van Ketwich Verschuurlaan, Friesestraatweg, Meerstad, Ebbingekwartier, Suikerunieterrein en nog veel meer.


Wilt u een 1-op-1 gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op per e-mail, whatsapp of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten