Nieuwbouwprojecten in Groningen zijn waanzinnig populair en het aanbod van de (nog) te koop staande woningen is beperkt. Gelukkig zijn er veel nieuwe projecten in voorbereiding. In deze nieuwsbrief geven wij het laatste nieuws van de huidige én toekomstige projecten.

Nieuws van het nieuwbouwfront –  juli 2017

Ebbingekwartier (fase 6) I Groen licht
Goed nieuws voor alle kopers en betrokken partijen van het Ebbingekwartier. Afgelopen donderdag is er overeenstemming bereikt tussen projectontwikkelaar Van Wonen en de NAM en worden de bevingsbestendige maatregelen voor de woningen en appartementen in het Ebbingekwartier fase 6 vergoed. Daarmee staan de lichten op groen en kan en binnenkort gestart worden met de bouw.

Verkoopmanifestatie Meerstad I zaterdag 1 juli
Deze zaterdag van 11.00 – 15.00 staat het informatiecentrum in Meerstad volledig in het teken van de verkoopmanifestatie.
Bent u op zoek naar die ideale woning met veel ruimte, water en groen om u heen? Kom en ontdek ‘de vele smaken’ van dit unieke woongebied!

Naast de presentaties van het actuele woningaanbod zijn er meerdere nieuwe projecten waarvan de verkoop of pre-sale op 1 juli van start gaat. We hebben dus, samen met de betrokken ontwikkelaars, een aantal echte primeurs voor u.

In de wijk Meeroevers en ook de nieuwste wijk Tersluis zijn er geweldige woonmogelijkheden; van rijwoning tot vrijstaand en volop keuze in woningtype, prijssegment en woonsfeer.

Overzicht van de projecten: 

  1. Wonen in Tersluis: in verkoop; nog enkele halfvrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning beschikbaar. Binnenkort start de bouw. Klik hier voor meer informatie over dit project.
  2. Parkvilla’s Tersluis (vlek 17): start verkoop op 1 juli. De parkvilla's zijn naar gelang uw woonwens uit te voeren met twee of drie woonlagen, Gelijkvloers+ variant of de Family XL uitvoering. Welke variant past het beste bij uw wensen? Klik hier voor meer informatie over dit project.
  3. ‘Meer’ Meeroevers (vlek 11a): half juli start de verkoop van de eerste fase, volg hier het project en ontvang de uitnodiging voor de start verkoop.
  4. Nieuwbouw- Tersluis (vlek 7): binnenkort in verkoop; op vlek 7 in Tersluis zijn diverse woningen in ontwikkeling: 36 rijwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kap woningen op een royale kavel in een groene woonwijk. Volg hier het project.
  5. Meeroevers (vlek 12): binnenkort in verkoop; 10 zeer ruime vrijstaande en halfvrijstaande woningen tussen de Kwelvaart en Meeroeverslaan.
  6. Meeroevers (vlek 15) : binnenkort in verkoop; 9 royale vrijstaande woningen tussen de Kwelvaart en Meeroeverslaan.

Appartementen Berlage-Hof | Groot succes
Vorige maand gingen, als ‘kroon’ op het project de Berlage-Hof, de 24 appartementen in de verkoop. Ruime en zonnige appartementen variërend van 80-100m² met 2 slaapkamers, eigen parkeerplaats en fietsenbergingen. De verkoop verloopt zeer voorspoedig en er zijn nog maar een paar appartementen beschikbaar.

Klik hier voor de actuele verkoopstatus van de appartementen in Berlage-Hof

Merckt (aan de Grote Markt) I start bouw
Na de zomer verrijst er aan de Grote Markt dit unieke en schitterende plan. Merckt biedt ruimte aan 18 appartementen met royale buitenruimtes en een luxeafwerkingsniveau. Allure, comfort en ongekende buitenruimtes mét uitzicht. Op dit moment is er al meer dan 70% van de appartementen verkocht of onder optie. Wilt u ook magnifiek wonen in het hart van de stad? Er zijn nog maar een paar beschikbaar. De bouw start binnenkort!

Klik hier voor meer informatie en de beschikbaarheid of bel naar 050-853 3733.

Kempkensberg | Helpman
Begin mei hebben wij tijdens ons Nieuwbouw Event de vernieuwde impressie en concept plattegronden getoond. De projectontwikkelaar is momenteel nog druk bezig met het finetunen van deze plattegronden en het opstellen van alle overige verkoopstukken. Wij verwachten meer informatie en de start van de verkoop van het project na de zomervakantie.
Volg hier dit project op onze website en wij houden u op de hoogte.

Engelse Park | Helpman
Nadat de gemeente deze week de omwonenden van het gebied Engelse Park heeft geïnformeerd mogen wij u de verkaveling en de eerste schetsmatige beelden van de woningen presenteren. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de verdere voorbereiding en uitwerking van het plan.

Volg hier dit project op onze website en wij houden u op de hoogte.

Nog meer nieuwbouw
Wilt u niets missen?

Op onze website vindt u nog veel meer toekomstige nieuwbouwprojecten die u kunt volgen: Stadswerf-Kade (fase 3), Van Ketwich Verschuurlaan, Van Heemskerckstraat, etc.

Binnenkort ook: Friesestraatweg, Ebbingekwartier (fase 7), Meerweg Haren, Reitdiep, Groote Veen Eelde en nog veel meer.

Wilt u een gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden