Het jaar 2017 is een geweldig nieuwbouwjaar voor ons geweest. Wij willen onze opdrachtgevers en al onze nieuwbouwkopers dan ook hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. De vooruitzichten en de nieuwe ontwikkelingen voor 2018 zien er ook veelbelovend uit. Wij kijken uit naar weer een fantastisch nieuw(bouw)jaar!

Nieuws van het nieuwbouwfront –  januari 2018

Projecten die in 2018 o.a. in verkoop gaan/zijn:

De Kleine Hortus | Binnenkort in verkoop

Houdt u van de stad, maar vindt u ruimte, sport en een groene omgeving ook belangrijk? De Kleine Hortus is een project dat momenteel nog in ontwikkeling is. Ten noordoosten van Groningen Stad (aan de Melisseweg) zullen 51 duurzame nieuwbouwwoningen gebouwd worden. Vrijstaande huizen, enkele vrije kavels, tweekappers, hoek- en rijwoningen; voor elk wat wils. Dit voorjaar start de verkoop. Binnenkort zal er meer informatie op onze website beschikbaar zijn.

Tersluis, jouw thuishaven (vlek 7) | Binnenkort in verkoop

In de nieuwe woonwijk Tersluis in Meerstad worden op vlek 7 van Tersluis in totaal 36 woningen gerealiseerd. Het plan bestaat uit hoek-, rij- en halfvrijstaande woningen. De woonoppervlakte van de woningen variëren tussen de 140 m² en 160 m². Uiteraard zijn de woningen goed geïsoleerd en energiezuinig. Daarnaast worden alle woningen compleet met een luxe keuken en badkamer opgeleverd! Half februari 2018 verwachten wij te starten met de verkoop van de eerste fase met kavel 12 t/m 36. Meld je hier aan en ontvang de uitnodiging voor de start verkoop. Wil je alvast de plattegronden bij ons komen bekijken? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een nieuwbouwgesprek.

Parkvilla’s Tersluis | Nog 1 woning beschikbaar!

In deze 2e fase komen nog eens 6 zeer ruime Parkvilla’s XL in de prachtige natuurlijke omgeving van Tersluis, midden tussen het groen en water. Klik hier voor meer informatie. Uit fase 1 is nog 1 vrijstaande woning beschikbaar!

Wonen in Tersluis | Nog 1 vrijstaand en 2 tweekappers XL beschikbaar!

De contouren van de nieuwe wijk Tersluis zijn inmiddels goed zichtbaar. De verkoop van de woningen in het project ‘Wonen in Tersluis’ verloopt voorspoedig en binnenkort start de bouw van de volgende serie met 10 tweekappers en 1 vrijstaande woning. Wilt u binnenkort ook wonen in dit prachtige plan? Laat ons weten naar welke woning of woonwensen uw interesse uitgaat. Nu kopen is in de (na)zomer van 2018 al wonen! Klik hier voor meer informatie en een overzicht van de beschikbare woningen.

Meeroevers (vlek 15) | Binnenkort in verkoop

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 9 riante en vrijstaande woningen in de wijk Meeroevers in Meerstad. Fraai gelegen tussen de lommerrijke Meeroeverslaan en de Kwelvaart. Kenmerkend voor de woningen is de riante woonruimte en het statige karakter. Elke woning is uniek, zeer energiezuinig, duurzaam, uitermate goed geïsoleerd en aardbevingsbestendig gebouwd. Volg hier het project en wij nodigen u binnenkort uit voor de start verkoop.

Meeroevers vlek 7 | Nieuwe impressies!

Wonen in een groene en waterrijke omgeving met veel ruimte en vrijheid om je heen. Wie wil dat nou niet? De woningen van fase 1 en 2 in het project Meer zijn uitverkocht. Maar… er komt nóg meer! Op de laatste plekjes aan het water in Meeroevers ontwikkelt Heijmans Vastgoed, samen met Van Wonen, een nieuw project. Hier woon je straks ruim en heb je een prachtig uitzicht op het Woldmeer of op het groen. Met de natuur om de hoek en onder andere een school, een kinderdagopvang en een gezondheidscentrum op loopafstand, is het er heerlijk wonen. En door de grote diversiteit in woningtypes zit er vast een woning tussen die aan jouw wensen voldoet. Het project bestaat uit 30 rij- en halfvrijstaande woningen. De woningen zijn volop in ontwikkeling en zullen naar verwachting medio 2018 in verkoop gaan. Volg het project hier en blijf op de hoogte.

Meeroevers (vlek 12) | Nog enkele woningen beschikbaar!

In plan Meeroevers (vlek 12) aan de Meeroeverslaan komen 5 robuuste en zeer ruime woningen op flinke kavels aan het groen van de Meeroeverslaan en het water van de Kwelvaart. Er zijn 2 halfvrijstaande woningen van 150 m² met een vrijstaande stenen garage en 3 vrijstaande woningen van 160 m² in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Klik hier voor meer informatie. Er zijn nog 2 woningen beschikbaar!

Kempkensberg | Binnenkort in verkoop

Achter de schermen wordt heel hard gewerkt aan de plannen voor het nieuwbouwproject Kempkensberg. De laatste hand wordt gelegd aan het ‘finetunen’ van het ontwerp en de verkoopdocumentatie. Wij verwachten binnenkort meer informatie te presenteren. De start van de verkoop staat nu voorlopig gepland voor begin 2018. Volg hier het project, schrijf u in en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Engelse Park | Voorjaar 2018 in verkoop

Op een van de mooiste plekjes van Groningen-Zuid, vlakbij het Sterrebos, de uitvalswegen en het centrum van Groningen, is een begin gemaakt met de ontwikkeling van een prachtig nieuw woonpark met circa 96 koopwoningen. Tijdens en na de Nieuwbouwbeurs presenteerden wij de maquette met de verkaveling van de woningen in het Engelse Park. De verkoop van de eerste woningen zal naar verwachting in het voorjaar van 2018 starten. Volg hier het project en wij houden u op de hoogte van de vorderingen.

Westerwal | Medio 2018 in verkoop

Koopwoningen: Het woningaanbod in Westerwal is gevarieerd. Er komen twee typen grote eengezinswoningen te koop. Stoere herenhuizen aan het Hoendiep met vier woonlagen en minimaal 182 m² woonoppervlakte en drielaagse hofwoningen met een woonoppervlak van circa 152 m². Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het definitieve ontwerp van het plan. De verkoop van de woningen start naar verwachting in het 2e kwartaal / medio 2018. De appartementen worden later, in 2019, te huur aangeboden. Volg hier dit project en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Naast alle nieuws wat ons te wachten staat in 2018, houden we u uiteraard ook graag op de hoogte van wat al in verkoop is. Van veel projecten zijn nog slechts enkele woningen te koop. Hieronder vindt u het aanvullende, actuele aanbod.

IJsbaanlocatie Sappemeer | Nog enkele woningen beschikbaar!
In december zijn we gestart met de verkoop van project IJsbaanlocatie in Sappemeer. Op deze prachtige plek, aan de Schoonrijder in Sappemeer, worden 14 ruime tweekappers met garage gerealiseerd, met uitkijk op het Winschoterdiep. Het zijn ruime, complete fraai ontworpen eengezinswoningen met een aangebouwde garage. Klik hier voor meer informatie. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Zes op Zuid | Reservelijst

Op het zuidelijkste puntje van het Paterswoldsemeer komen 4 halfvrijstaande en 2 vrijstaande villa’s. Hier woont u letterlijk met de voeten in het water. De villa’s bieden u zeer veel privacy en alle ruimte om van het leven te genieten. Deze villa’s zijn op meerdere fronten bijzonder. Natuurlijk vanwege hun ligging, pal aan het water, maar ook door hun stoere uitstraling en de ruimte en luxe die ze bieden. Klik hier voor meer informatie over dit project. Alle woningen staan onder optie of zijn mondeling verkocht. Wilt u een plaats op de reservelijst, dan kunt u dit aan ons doorgeven.

Appartementen Berlage-Hof | Laatste kans!

De ‘kroon’ op het project de Berlage-Hof zijn de 24 appartementen die op dit moment in verkoop zijn. Berlage-Hof biedt ruime en zonnige appartementen met twee slaapkamers, een eigen parkeerplaats en fietsenbergingen. De verkoop verloopt zeer voorspoedig er zijn nog maar een paar appartementen beschikbaar. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor start bouw in volle gang en eind eerste kwartaal van 2018 start de bouw. Klik hier voor de actuele verkoopstatus van de appartementen in Berlage-Hof.

Merckt (aan de Grote Markt) | Laatste kans!

De bouw van het project Merckt (aan de Grote Markt) is officieel gestart! Merckt is magnifiek wonen in het hart van de stad.
Er is nog maar één luxe appartement beschikbaar! Dit prachtige hoekappartement is uniek in zijn soort. Gelegen boven de hoge bogen van de foodmarkt, uitkijkend over de Grote Markt. Zeer licht door de grote en buitengewoon fraaie raampartijen. Totaal oppervlakte: 152 m². Pakt u deze unieke kans?

Nog meer nieuwbouw

Wilt u niets missen? Op onze website zijn de toekomstige nieuwbouwprojecten te volgen.

Daarnaast zijn er nog heel veel projecten in voorbereiding zoals:
Diverse projecten in Meerstad-Tersluis (vlek 10, 11 en 15); Van Ketwich Verschuurlaan, Friesestraatweg, Reitdiep, Harkstede, Groote Veen (Eelde), Ebbingekwartier, Suikerunieterrein en nog veel meer.

Wilt u een 1-op-1 gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons per e-mail of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden