In deze nieuwsbrief het laatste nieuws over de huidige én toekomstige nieuwbouwprojecten in en rond Groningen.

Nieuws van het nieuwbouwfront –  februari 2018

Binnenkort in verkoop

Kempkensberg | Binnenkort in verkoop

De verwachting was dat we begin 2018 vol enthousiasme zouden starten met de verkoop van de 36 appartementen van Kempkensberg. Achter de schermen moet er echter nog een aantal procedures worden afgerond. We hopen spoedig meer nieuws te hebben. Volg het project als u ook op de hoogte worden gehouden wilt worden over Kempkensberg. Heeft u zich al als geïnteresseerde aangemeld, dan ontvangt u hierover op heel korte termijn meer uitgebreid en persoonlijk bericht.

Engelse Park | Binnenkort in verkoop

Op een van de mooiste plekjes van Groningen-Zuid, vlakbij het Sterrebos, de uitvalswegen en het centrum van Groningen, is een begin gemaakt met de ontwikkeling van een prachtig nieuw woonpark met circa 96 koopwoningen.

Ook hier kunnen wij helaas nog geen datum voor de start verkoop vaststellen vanwege de nog lopende procedures inzake het vergunningtraject.

Volg hier het project en wij houden u op de hoogte van de vorderingen.

Tersluis, jouw thuishaven (vlek 7) | Binnenkort in verkoop

In de nieuwe woonwijk Tersluis op vlek 7 in Meerstad worden in totaal 36 woningen gerealiseerd. Het plan bestaat uit hoek-, rij- en halfvrijstaande woningen. De woonoppervlakte van de woningen variëren tussen de 140 m² en 160 m². Uiteraard zijn de woningen goed geïsoleerd en energiezuinig. Daarnaast worden alle woningen compleet met keuken en badkamer opgeleverd! Op korte termijn verwachten wij te kunnen starten met de verkoop van de eerste fase met kavel 12 t/m 36. Meld u hier aan en ontvang de uitnodiging voor de start verkoop. Wilt u alvast de plattegronden bij ons komen bekijken? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een nieuwbouwgesprek.


De Kleine Hortus | Voorjaar 2018 in verkoop

Houd je van de stad, maar vind je ruimte, sport en een groene omgeving ook belangrijk? De Kleine Hortus is een project dat momenteel nog in ontwikkeling is. Ten noordoosten van Groningen Stad (aan de Melisseweg) zullen ca. 52 duurzame nieuwbouwwoningen gebouwd worden. Vrijstaande huizen/vrije kavels, tweekappers, hoek- en rijwoningen; voor elk wat wils. De verkoop van de eerste woningen start voorjaar/zomer 2018. Volg hier het project en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

In verkoop:

Meeroevers (vlek 15) |Verkoop gestart - inschrijven tot 5 februari 12:00 uur

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 9 riante en vrijstaande woningen in de wijk Meeroevers in Meerstad. Fraai gelegen tussen de lommerrijke Meeroeverslaan en de Kwelvaart. Kenmerkend voor de woningen is de riante woonruimte en het statige karakter. De woningen zijn zeer energiezuinig, duurzaam, uitermate goed geïsoleerd en aardbevingsbestendig gebouwd. Klik hier voor meer informatie over het project. Inschrijven kan nog tot maandag 5 februari a.s. 12:00 uur.

Meeroevers (vlek 12) | Nog 2 woningen beschikbaar!

In plan Meeroevers (vlek 12) aan de Meeroeverslaan komen 5 robuuste en zeer ruime woningen op flinke kavels aan het groen van de Meeroeverslaan en het water van de Kwelvaart. Er zijn 2 halfvrijstaande woningen van 150 m² met een vrijstaande stenen garage en 3 vrijstaande woningen van 160 m² in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Klik hier voor meer informatie. Er zijn nog 2 woningen beschikbaar!

Parkvilla’s Tersluis | Nog 2 woningen beschikbaar!

Hier komen 11 Parkvilla’s Family XL met maar liefst een woonoppervlakte van 170 m² en diepe achtertuinen op het westen of oosten vanaf ca 19 meter diep. Prachtige gelegen in de natuurlijke omgeving aan de rand van Tersluis, midden tussen groen en water.
Uit fase 1 zijn nog 2 vrijstaande woningen beschikbaar! Klik hier voor meer informatie.

Wonen in Tersluis | Nog 1 vrijstaand en 2 tweekappers XL beschikbaar!

Groots wonen met vele extra’s! Er is nog één royale vrijstaande woning beschikbaar met een woonoppervlakte van 167m² op een grote kavel van 665 m². Deze woning is voorzien diverse opties en met vele extra’s, o.a. een uitbouw van 2,40m, dubbel openslaande tuindeuren met zijlichten, vergrote hal/entree, vergrote 3e slaapkamer op de 1e verdieping, extra raam in voorgevel op de 2e verdieping, vloerverwarming in de gehele woning (bg., 1e en 2e verd.), incl. zone-regeling en een gootsteen met warm en koud water in de berging. De bouw van deze woning is al gestart en de woning zal na de zomer van 2018 al worden opgeleverd!
Naast deze vrijstaande woning zijn er nog twee halfvrijstaande XL woningen beschikbaar. Deze ruime twee-onder-een-kap-woningen met royale en lichte (straat- of tuingerichte) woonkamer, een open leefkeuken en aangebouwde garage zijn nog geheel naar eigen smaak en wensen aan te passen.
Klik hier voor meer informatie over de beschikbare woningen.

IJsbaanlocatie Sappemeer | Nog enkele woningen beschikbaar!
In december zijn we gestart met de verkoop van project IJsbaanlocatie in Sappemeer. Op deze prachtige plek, aan de Schoonrijder in Sappemeer, worden 14 ruime tweekappers met garage gerealiseerd, met uitkijk op het Winschoterdiep. Het zijn ruime, complete fraai ontworpen eengezinswoningen met een aangebouwde garage. Klik hier voor meer informatie. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend een nieuwbouwgesprek te plannen over dit project.

Uitverkocht

Appartementen Berlage-Hof | Uitverkocht!

De ‘kroon’ op het project de Berlage-Hof zijn de 24 ruime en zonnige appartementen met twee slaapkamers, een eigen parkeerplaats en fietsenbergingen. De verkoop is voorspoedig verlopen en alle appartementen zijn inmiddels verkocht (onder voorbehoud). De voorbereidingen voor de start van de bouw zijn in volle gang en eind eerste kwartaal van 2018 start de bouw.

Merckt (aan de Grote Markt) | Uitverkocht!

Inmiddels is ook het laatste appartement aan de Grote Markt verkocht. De bouw van het project is officieel begonnen en wij kunnen niet wachten tot we een drankje met alle kopers kunnen drinken in de Roof Top Bar in Merckt.

Nog meer nieuwbouw

Wilt u niets missen? Op onze website zijn de toekomstige nieuwbouwprojecten te volgen.

Daarnaast zijn er nog heel veel projecten in voorbereiding zoals:
Diverse projecten in Meerstad-Tersluis (vlek 10, 11 en 15); Meeroevers (vlek 7), Van Ketwich Verschuurlaan, Friesestraatweg, Reitdiep, Harkstede, Groote Veen (Eelde), Ebbingekwartier, Suikerunieterrein en nog veel meer.

Wilt u een 1-op-1 gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons per e-mail of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden