In deze nieuwsbrief het laatste nieuws over de huidige én toekomstige nieuwbouwprojecten in en rond Groningen.

Nieuws van het nieuwbouwfront – augustus 2017

IN VERKOOP:

Meer (vlek 11a) | Groot succes!
Op 15 juli is de verkoop van de eerste fase van het project Meer gestart. We hebben ontzettend veel inschrijvingen ontvangen en van de 26 woningen staan inmiddels 25 woningen onder optie. Slechts één bouwnummer is nog over: bouwnummer 23. Een stijlvolle en ruime halfvrijstaande woning. Kenmerkend is de enorme keuzevrijheid, hoogwaardige afwerking en het grote woonoppervlak van ruim 150m². Klik hier voor meer informatie en de beschikbaarheid van Meer.

Parkvilla’s Tersluis (vlek 17) | Verkoop gestart!
Ook de verkoop van de Parkvilla’s is de afgelopen maand gestart. Wilt u het ultieme vakantiegevoel, elke dag weer? Dat vindt u in de prachtige natuurlijke omgeving van Tersluis, midden tussen groen en water. Hier komen 10 Parkvilla’s voor levensgenieters en/of liefhebbers van levensloopbestendig wonen of bijvoorbeeld thuiswerkers. De parkvilla's zijn uitgevoerd met twee of drie woonlagen, al naar gelang uw gezinssituatie en woonwens. Oftewel de Gelijkvloers+ variant of de Family XL uitvoering. Welke variant past het beste bij uw gezinssituatie en uw wensen? Klik hier voor meer informatie en de beschikbaarheid van de Parkvilla’s. Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar!

Wonen in Tersluis | Nog enkele bouwnummers beschikbaar!
De contouren van de nieuwe wijk Tersluis zijn inmiddels goed zichtbaar. De verkoop van de woningen in het project ‘Wonen in Tersluis’ verloopt voorspoedig en binnenkort start de bouw van de volgende serie met tweekappers. Laat ons weten naar welke woning of woonwensen uw interesse uitgaat.

Klik hier voor meer informatie en een overzicht van de beschikbare woningen.

Appartementen Berlage-Hof | Laatste kans!
De ‘kroon’ op het project de Berlage-Hof zijn de 24 appartementen die op dit moment in verkoop zijn. Ruime en zonnige appartementen van 78 en 96m² met twee slaapkamers, eigen parkeerplaats en fietsenbergingen. De verkoop verloopt zeer voorspoedig en er zijn nog maar een paar appartementen beschikbaar. Klik hier voor de actuele verkoopstatus van de appartementen in Berlage-Hof.

Merckt (aan de Grote Markt) I Start bouw
Na de zomer verrijst er aan de Grote Markt dit unieke en schitterende plan. Merckt biedt ruimte aan 18 appartementen met royale buitenruimtes en een luxe afwerkingsniveau. Allure, comfort en ongekende buitenruimtes mét uitzicht. Op dit moment is er al meer dan 70% van de appartementen verkocht. Wilt u ook magnifiek wonen in het hart van de stad? De bouw start binnenkort!

Klik hier voor meer informatie en de beschikbaarheid of bel naar 050-853 3733.

BINNENKORT IN VERKOOP: 

Stadswerf-kade fase 3
Fase 1 en 2 van de Stadswerf-kade zijn zeer succesvol verkocht en deze woningen zijn momenteel in aanbouw. Naar verwachting zullen wij medio oktober starten met de verkoop van fase 3. Dit betreft wederom drie- en vierlaagse eengezinswoningen met diepere en zonnige tuin en eigen oprit. De industriële, stoere geschiedenis van de locatie vormde de inspiratie voor de architectuur. Ziet u zichzelf ook al wonen op deze unieke locatie aan het Van Starkenborgkanaal? Wees er snel bij en volg het project via onze website! U ontvangt dan tijdig bericht wanneer de 3e fase in verkoop gaat.

Nieuwbouw Tersluis (vlek 7)
Op vlek 7 in Tersluis zijn diverse woningen in ontwikkeling: 36 rijwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kap woningen op een royale kavel in een groene woonwijk. Klik hier voor de eerste concept artist impressions en verkaveling. Meer informatie volgt dit najaar. Volg het project en blijf op de hoogte.

Van Heemskerckstraat
Op een voormalig fabrieksterrein aan de rand van de stad, aan het Hoendiep, is maar liefst 2,5 hectare bestemd voor de ontwikkeling van woningen voor het nieuwproject Van Heemskerckstraat. Een unieke locatie vlakbij het stadscentrum en nabij de uitvalswegen. Jarenlang lag de grond braak, op wat stadsnomaden na. Daar komt nu verandering in. Verspreid over drie aparte blokken zullen er diverse koop- en huurwoningen worden gebouwd. Denk aan ruime eengezinswoningen, kadewoningen en studio’s. Op dit moment worden de plannen nader uitgewerkt. Klik hier voor een eerste concept verkaveling, volg het project en wij houden u op de hoogte.

 

Nog meer nieuwbouw

Wilt u niets missen?

Op onze website vindt u nog veel meer toekomstige nieuwbouwprojecten die u kunt volgen: o.a. Kempkensberg, Engelse Park, Ebbingekwartier (fase 7), Van Ketwich Verschuurlaan en binnenkort ook: Meeroevers Vlek 12, Meeroevers Vlek 15, Friesestraatweg, Meerweg Haren, Reitdiep, Groote Veen Eelde en nog veel meer.

Wilt u een gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden