In deze nieuwsbrief het laatste nieuws over onze huidige én toekomstige nieuwbouwprojecten. Op nieuwbouwgebied is er altijd van alles te beleven!

Nieuwbouwnieuws september 2019

Projecten in verkoop

Mercado
Optimaal genieten van het stadse leven? Echt luxe wonen in hartje stad, om de hoek van de Grote Markt? Dit kan allemaal in Mercado. Mercado is de verborgen parel van de Groningse binnenstad.

De verkoop van deze exclusieve appartementen en penthouses start op vrijdag 6 september 2019! U bent dan van harte welkom bij de informatiebijeenkomst tussen 16:00 en 19:00 uur bij Mr. Mofongo (Oude Boteringestraat 26, Groningen). Vanaf dit moment is alle informatie beschikbaar om je een goed beeld te kunnen geven van de verschillende mogelijkheden die dit bijzondere project zal bieden. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek het project toe te lichten en specifieke vragen te beantwoorden.

Prijzen vanaf: € 310.000,- v.o.n. tot € 1.325.000,- v.o.n.

Engelse Park
Onlangs is de verkoop gestart van Engelse Park fase 2. Heeft je dit moment gemist? Neem dan contact met ons op om de actuele stand van zaken door te nemen. Het is mogelijk om als reservekandidaat genoteerd te worden. Na het succes van fase 1 en 2 starten wij binnenkort met de verkoop van de laatste, 3e fase. Wil je dit moment niet missen, schrijf je dan bij ons in, wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Prijzen vanaf: € 369.000,- v.o.n.

Stadshoeve
Met een eengezinswoning in Stadshoeve woon je op de grens van Stad en land. Een modern, betaalbaar huis in een groen weidelandschap op nog geen 4 kilometer van het centrum van de bruisende stad Groningen. Je hoeft hier niet te kiezen tussen het gemak van het stadscentrum en de rust van landelijk wonen. In de complete eengezinswoning met traditionele uitstraling woon je zeer modern met drie slaapkamers, eigen berging, tuin en eigen parkeerplaats.

Verkoop in volle gang, laatste woning nog beschikbaar! Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te nemen.

Prijzen vanaf: € 255.000,- v.o.n.

Nijstad – Vries
Op het voormalige terrein van de Ontmoetingskerk ontwikkelt Blue Banner royale gezinswoningen met een ruime tuin. Aan de Nijstad - een nieuwe straat in het hart van Vries - worden zes twee onder één kap woningen en vier vrijstaande woningen gerealiseerd. De verkoop van deze woningen is inmiddels in volle gang. Enerzijds een rustig dorp in een bosrijke omgeving. Aan de westkant ligt natuurgebied de Holten - alleen toegankelijk voor wandelaars - dat wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Daarnaast is Vries een historische plaats met een regiofunctie en de steden Groningen en Assen zijn uitstekend bereikbaar. Een sfeervol dorps met een ruim aanbod van voorzieningen en sportmogelijkheden. Met de snelweg A28 dichtbij het dorp en een goede busverbinding (er vertrekt elk half uur een bus) vormt Vries een prima uitvalsbasis voor wie naar Groningen of Assen wil.

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een woning te reserveren.

Prijzen vanaf: € 324.000,- v.o.n.

Sluispoort | Buitengewoon

Vier buitengewone vrijstaande villa’s in Meerstad. KOPEN = BOUWEN!

In de nieuwe woonbuurt Tersluis in de Groningse stadswijk Meerstad is een gloednieuw deelplan in aanbouw: Sluispoort. Onderdeel hiervan zijn vier opvallende, royale, vrijstaande villa’s waaronder één special. Deze vier woningen worden aangeboden onder een eigen label: Sluispoort Buitengewoon. Elke woning heeft een eigen karakter en profiel. Dat blijkt onder meer uit de subtiele verschillen in gevelarchitectuur en metselwerk. Om die individuele karaktertrekken te onderstrepen, draagt elke woning een eigen naam: Middelbert, Engelbert, Euvelgunne en Roodehaan. De namen verwijzen naar de vier historische (MEER-)dorpen die onderdeel zijn van Meerstad. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden met u door te nemen.

Prijzen vanaf: € 438.500,- v.o.n.

De Vossenburglaan | Tersluis
Luxe wonen in een veelzijdige buurt. Wil je wonen in een woning met verrassende architectuur, volop ruimte en hoogwaardige afwerking? Dan past wonen aan De Vossenburglaan helemaal bij jou. Er worden in totaal 30 gasloze energiezuinige nieuwbouwwoningen gebouwd, kenmerkend door verspringende woningblokken en allerlei variaties in de dwars- en langskappen. Hierdoor ontstaat een speels en gevarieerd effect. Je hebt keuze uit 22 rijwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen. De laatste woningen zijn nog niet verkocht. Wilt u meer weten, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Prijzen vanaf: € 279.500,- v.o.n.

Ebbingekwartier
Laatste kans! Bijzondere koopwoningen in het hart van de stad! Het Ebbingekwartier, voorheen ook wel Ciboga genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen en is op loopafstand van het Noorderplantsoen. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwbouwwoningen worden gebouwd.

Het project omvat 37 huizen: rijwoningen, hofwoningen, herenhuizen en stadsvilla’s. Veel daarvan hebben een eigen tuin of dakterras. Het is mogelijk om een eigen parkeerplaats te huren in de parkeergarage aan het Boterdiep. Planning start bouw: begin 2020.

Prijzen vanaf: € 286.292,- v.o.n.

Nog meer nieuwbouw

Wilt u een persoonlijk gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Plan dan een nieuwbouwgesprek of stuur ons een bericht via e-mail nieuwbouw@pandomo.nl of Whatsapp/bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden