Voor de ontwikkelaars en aannemers zit - net als voor veel andere mensen - de zomervakantie er weer op. Er is daardoor weer veel nieuw nieuwbouwnieuws!

Nieuwbouwnieuws september 2018

De Kleine Hortus | Melisseweg in Groningen

Op zoek naar een nieuwbouw eengezinswoning in de stad Groningen? Dan is de Kleine Hortus een mooie kans. In deze prachtige, groene omgeving komen 37 rij- en 16 halfvrijstaande woningen. Klik hier voor de brochure en actuele verkoopstatus. Er is nog maar een beperkt aantal woningen beschikbaar. Wees er snel bij!

Prijzen vanaf € 252.000,- v.o.n.

Stadswerf-kade fase 3 | Binnenkort in verkoop

Goed nieuws! Eind september start de verkoop van de acht laatste woningen aan de Stadswerf-kade. Deze derde fase omvat drie- en vierlaagse eengezinswoningen met een zonnige achtertuin, eigen oprit en vrij uitzicht over het Van Starkenborghkanaal. Interesse in een van de Kadewoningen aan de rand van de Oosterparkbuurt? Meld je dan alvast aan via de website en ontvang binnenkort meer informatie over de start verkoop.

Tersluis Vlek 7| jouw thuishaven

Op vlek 7 in Tersluis wordt binnenkort gestart met de bouw van 36 zeer gevarieerde woningen op mooie kavels, die omringd zijn door veel groen en water. Deze woningen liggen vlakbij het Woldmeer en dichtbij het haventje van Tersluis. Alle woningen worden afgewerkt met een keuken en een badkamer, daarbij is het afwerkingsniveau hoog.

Volgend zomer in Tersluis wonen? Er is nog maar 1 half vrijstaande woning beschikbaar. Prijs van deze laatste tweekapper: € 336.000,- v.o.n.

Tersluis Vlek 15 | Zomerdijk

Aanbod: 9 rijwoningen, 14 halfvrijstaande en 3 vrijstaande woningen. Een karakteristiek plan met een statige en rijke uitstraling. Een gevarieerd gevelbeeld met wisselend hoge of lage kap en metselwerk of houten gevelbekleding. Bekijk hier de video en verkoopinformatie van Zomerdijk.

Prijzen vanaf: € 255.000,- v.o.n.

Sluispoort | Het visitekaartje van Tersluis 

Het project 'Sluispoort' is gelegen aan de toegangslaan naar Tersluis en wordt het toekomstige visitekaartje van deze nieuwe woonwijk Tersluis. Het plan bestaat uit 4 vrijstaande villa's (waarvan 1 special), 6 hoekwoningen en 4 tussenwoningen. Overige kenmerken: energiezuinig en verwarmd middels grondwarmtepomp.

Prijzen vanaf: € 267.500,- v.o.n.

Keizerlibel | Groots wonen in Ter Borch (Eelderwolde)

Het Plan 'De Keizerlibel' bestaat uit 12 royale halfvrijstaande en 4 vrijstaande woningen in een groene en waterrijke omgeving. Ter Borch verbindt de schoonheid van de natuur met de charme van de stad vlakbij. Er zijn nog een aantal halfvrijstaande villa’s beschikbaar. Bekijk hier de video en ervaar de ruimte, prachtige ligging en zonnige tuin.

Prijzen vanaf: € 349.500,- v.o.n.

Haarkes Stee (Harkstede) | In verkoop | nog 3 woningen beschikbaar 

Wonen op Haarkes Stee is de perfecte combinatie van landelijk wonen vlakbij de stad met een knipoog naar het Gronings Erf. Haarkes Stee ademt ruimtelijkheid en is een moderne variant op het Gronings Erf. Het dorpse karakter zorgt ervoor dat u zich hier meteen thuis voelt. Haarkes Stee wordt gekenmerkt door een grote variatie van woningtypes en gevelbeelden. U mag stellen dat de architectuur bij Haarkes Stee tot in detail is uitgewerkt!

Wonen in Tersluis | In verkoop | Nog 1 vrijstaand XL beschikbaar 

Groots wonen met vele extra’s! Er is nog één royale vrijstaande woning beschikbaar met een woonoppervlakte van 167m² op een grote kavel van 665 m². Deze woning is voorzien van diverse opties en vele extra’s zoals een uitbouw van 2,40m, dubbel openslaande tuindeuren met zijlichten, en nog veel meer… De bouw van deze woning is al gestart en zal dit najaar al worden opgeleverd! Klik hier voor meer informatie over deze woning. Wilt u binnenkijken? Binnenkort organiseren wij een open huis!

Tersluis Vlek 19 | Elke dag vakantie in je eigen Parkvilla

Het ultieme vakantiegevoel, elke dag weer? Dat vindt u in de prachtige, natuurlijke omgeving van Tersluis, midden tussen groen en water. Hier komen wegens succes van de vorige fase weer 13 Parkvilla’s: 10 half vrijstaande en 3 vrijstaande woningen. Een nieuwe, stijlvolle en krachtige architectuur met dezelfde ruime basisplattegrond met een woonoppervlakte van maar liefst 170 m².

Prijzen vanaf: € 364.000,- v.o.n.

Engelse Park | Binnenkort in verkoop

De impressies en plattegronden van alle woningtypen staan op de site en de officiële verkoop start in oktober. Schrijf u in, volg het project via uw woonaccount en u ontvangt de datum voor de start verkoop.

Stadlander Reitdiep | Binnenkort in verkoop

In Reitdiep fase 3 komen op deze groene en waterrijke plek tussen Stad en Ommeland 22 twee-onder-één-kapwoningen aan een waterloop. De royale woningen onderscheiden zich door hun stijlvolle vormgeving: een moderne, stedelijk architectuur met heldere lijnen. Volg het project en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de start verkoop.

Westerwal (Zeeheldenbuurt) | Binnenkort in verkoop

Wilt u graag wonen in een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk, maar kunt u het stadse leven niet missen? Dan is nieuwbouwplan Westerwal echt iets voor u. Een fantastische plek om te wonen: aan het Hoendiep met het centrum van Groningen op loopafstand, de uitvalswegen dichtbij en het openbaar vervoer om de hoek! Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd, duurzaam en gasloos. De grote eengezinswoningen zijn er in twee types. Er is keuze uit stoere herenhuizen aan het Hoendiep met vier woonlagen en minimaal 182 m² woonoppervlakte en uit drielaagse hofwoningen van circa 152 m². Volg het project en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de start verkoop dit najaar (ca. oktober/november).

Kempkensberg | Binnenkort in verkoop

Nu de laatste hobbels genomen zijn (en er overeenstemming is met de Vleermuizenwerkgroep) zijn de voorbereidingen voor de start verkoop in volle gang. Binnenkort wordt er een datum geprikt en zullen wij alle belangstellenden als eerste uitnodigen voor de start verkoop. Volg hier het project Kempkensberg en ontvang deze uitnodiging ook.

Wonen aan het Woldmeer | In voorbereiding

Op één van de mooiste plekjes in Tersluis, op vlek 11, ontwikkelt Slokker Vastgoed 24 nieuwbouw huizen, direct aan en langs het Woldmeer. Er komen 11 rij- en hoekwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. Hier woont u heerlijk rustig en heeft u een schitterend uitzicht vanuit uw woning. Dit najaar start de verkoop, schrijf u alvast in en we houden u op de hoogte.

Meer Meeroevers vlek 7 | In voorbereiding

Wonen in een groene en waterrijke omgeving met veel ruimte en vrijheid om je heen. Wie wil dat nou niet? De woningen in het project "Meer" fase 1 en 2 (op vlek 11a) zijn uitverkocht en in aanbouw. Maar...... er komt meer! Op het laatste plekjes aan het water in Meeroevers (op vlek 7) ontwikkelt Heijmans Vastgoed samen met Van Wonen een nieuw project. Hier is het straks ruim wonen met een prachtig uitzicht op het Woldmeer of het groen. Het project bestaat uit 30 rij- en halfvrijstaande woningen. De woningen zijn volop in ontwikkeling en zullen naar verwachting eind september in verkoop gaan.

De Vossenburcht Eelde | In voorbereiding

In de prachtige nieuwbouwwijk Groote Veen in Eelde is een project in voorbereiding. De Vossenburcht wordt een kleinschalig appartementencomplex met 2x7 luxe appartementen met 2 of 3 slaapkamers en een royale buitenruimte. Download de flyer via onze website, bekijk de plattegronden en we houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en de start verkoop. De start verkoop verwachten wij in oktober.

Nog meer nieuwbouw!

Wilt u niets missen? Op onze website zijn ook onze toekomstige nieuwbouwprojecten te volgen. Daar leest u onder meer dat er nog andere projecten in voorbereiding zijn zoals: de Van Ketwich Verschuurlaan, Ebbingekwartier, ruime en luxe appartementen in Leek, het Suikerunieterrein en nog veel meer.

Wilt u een persoonlijk gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Plan dan een nieuwbouwgesprek of stuur ons een bericht via e-mail nieuwbouw@pandomo.nl of Whatsapp/bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden