Nieuwbouwnieuws oktober 2020

Walk-in De Kroon op het Ebbingekwartier
Interesse voor een appartement in het Ebbingekwartier? Kom dan zaterdag 3 oktober aanstaande naar de walk-in van De Kroon. Laat u van 11.00 tot 14.00 uur (op veilige corona-afstand) informeren over de 31 luxe appartementen. Dit is uw kans om vorstelijk te wonen in het centrum van Groningen. Kies voor een drie-, vier- of vijfkamerappartement. Is 82 m² woonoppervlakte prima? Of gaat u voor de royal-penthouse van 313 m²? Laat u zaterdag 3 oktober compleet informeren. U bent van harte welkom!

Datum: Zaterdag 3 oktober 2020
Tijd: 11.00 – 14.00 uur
Locatie: Tent op de hoek Bloemsingel en Kolendrift (naast ingang garage Boterdiep)

Engelse Park | Groningen, Helpman
Laatste kans! 94 van de 95 woningen zijn inmiddels verkocht. De laatste vrijstaande villa is inmiddels gereserveerd. Maar... heeft u belangstelling voor één van de villa’s? U kunt nog plaatsnemen op de reservelijst. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Fivelgo | Ten Boer
Aan de Gaykingastraat verrijzen straks zes halfvrijstaande woningen. Vier woningen hebben een hoge goot waardoor er veel woongenot op de verdieping ontstaat. De twee andere woningen hebben een lage goot en zijn extra diep. Kortom, voor elk wat wils. De verkoop is inmiddels gestart. Heeft u belangstelling voor één van deze woningen neem dan contact met ons op, wij informeren u graag verder.

Westerwal | Groningen, Zeeheldenbuurt
Bent u op zoek naar een nieuwbouwhuis in Groningen? Wilt u graag thuiskomen in een gemoedelijke en kindvriendelijke en kindvriendelijke wijk, maar kunt u het stadse leven niet missen? Dan is nieuwbouwplan Westerwal echt iets voor u! Een nieuwbouwplan aan het Hoendiep dat de Zeeheldenbuurt verrijkt met stoere herenhuizen waarvan de architectuur is geïnspireerd op het industriële verleden van de omgeving. Ontdek hoe u zo naar de binnenstad of het park wandelt en net zo makkelijk boodschappen doet en de kinderen naar school brengt. Dat alles in de buurt! Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd en bestaat uit twaalf Kadewoningen en tien Hofwoningen (inmiddels verkocht). Wilt u meer weten over de Kadewoningen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Helperkade | Groningen, Helpman
Goed nieuws vanuit Helperkade! Inmiddels is al ruim 90% verkocht en de bouw start naar verwachting aan het einde van dit jaar. Alle appartementen en stadsvilla’s zijn inmiddels verkocht. Er zijn nog enkele herenhuizen aan de Helper Westsingel beschikbaar. Deze ruime woningen (140-150m²) hebben een speelse indeling met het eetgedeelte aan de straatkant en een openslaande deur naar het zonnige terras aan de voorzijde. Ook heeft ieder herenhuis een eigen parkeerplaats en een fietsenberging in de royale tuin. Wilt u ook wonen in de heerlijke wijk Helpman? In de wijk vindt u alles wat u dagelijks nodig heeft, zoals vele winkels, diverse horecagelegenheden en scholen. Heeft u belangstelling voor één van de laatste herenhuizen? Neem contact op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Kader Negen | Meerstad, Groenewei
De verkoop van deze 38 verschillende woningen is in volle gang. Alle verschillende woningen hebben twee gemeenschappelijke kenmerken: veel ruimte en een stoere uitstraling. Wonen in Kader Negen is meer dan wonen alleen. Het is genieten in de ruimste zin van het woord. Ontdek het woongeluk van de ruime vrijstaande woning, de goed ingedeelde twee-onder-één-kapwoningen of de slim ingedeelde rijwoningen. Voor alle nieuwbouwhuizen van Kader Negen geldt dat de nadruk ligt op maximale woonbeleving.

De inschrijving is voor dit project inmiddels gesloten en alle woningen liggen onder optie. Heeft u belangstelling in één van deze unieke nieuwbouwwoningen? U kunt plaatsnemen op de reservelijst. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uitverkocht

Nijstad | Vries
Goed nieuws vanuit Vries, alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Wonen in de Groengaard | Meerstad, Groenewei
Alle prachtige woningen zijn verkocht.

Tot slot

Waar wij u ook over kunnen informeren:

  • De Musketiers, appartementen in Leek
  • Groot Zuid, appartementen in Helpman
  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden