Ons team Nieuwbouw heeft weer volop nieuws voor iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van een nieuwbouwhuis in Groningen of in de kop van Drenthe.

Nieuwbouwnieuws mei 2019

Engelse Park | start verkoop 15 mei

Op woensdag 15 mei gaan de eerste 32 woningen in Engelse Park in verkoop. Op 15 mei is een informatiebijeenkomst tussen 17:00 en 19:30 uur in Paviljoen Sterrebos. De verkoop gaat op basis van inschrijving via de projectwebsite. Maak hier alvast uw account aan en bekijk alvast het woningaanbod om de woning van uw voorkeur te bepalen!

Zorg dat u de financiële check al heeft gedaan. Hieruit wordt duidelijk of u de woning en bijkomende kosten kunt betalen. Als onze hypotheekadviseur u hierbij vrijblijvend van dienst kan zijn dan horen wij dit graag.

De Kleine Hortus fase 3 | verkoop gestart

De inschrijving van De Kleine Hortus fase 3 is voorspoedig verlopen en alle woningen staan onder optie. Mocht u belangstelling hebben voor één van de woningen, dan is het mogelijk om u toe te voegen aan de reservelijst. Neem hiervoor contact met ons op.

The Warehouse | uitverkocht!

Alle 24 compacte, luxe appartementen van The Warehouse zijn inmiddels definitief verkocht. Wilt u ook aan de Rode Weeshuisstraat wonen? Volg dan het project Mercado!

Mercado | binnenkort in verkoop

In Groningen aan de Rode Weeshuisstraat, op steenworp afstand van de Grote Markt, verrijst een fantastisch gebouw met internationale allure. Luxe lofts, appartementen en penthouses gevestigd boven een chique overdekte lokale markt. Voor de liefhebber van pure luxe, rust en ruimte: waanzinnige penthouses, op de bovenste verdiepingen van Mercado. Met groene terrassen, schitterende vergezichten én optimale privacy. Dat is excellent wonen op het allerhoogste niveau. Volg het project en ontvang updates en meer informatie over de start verkoop.

Nijstad (Vries) | nog enkele woningen beschikbaar

Op het voormalige terrein van de Ontmoetingskerk ontwikkelt Blue Banner royale gezinswoningen met een ruime tuin. Aan de Nijstad - een nieuwe straat in het hart van Vries - worden zes twee onder één kap woningen en vier vrijstaande woningen gerealiseerd. De verkoop is in volle gang en er zijn nog woonkansen in dit plan! Klik hier om de brochure te downloaden of maak een afspraak voor meer informatie.

De Vossenburcht | laatste kans!

Er is nog één appartement beschikbaar in De Vossenburcht! In dit kleinschalige appartementencomplex met 14 ruime koopappartementen is bouwnummer 9 nog beschikbaar. De appartementen worden gerealiseerd op een prachtige plek in de wijk Groote Veen in Eelde, in een groene omgeving en grenzend aan een waterpartij. Bouwnummer 9 is een gelijkvloers appartement van 111m² op de eerste verdieping en heeft twee slaapkamers en een royaal balkon op het zuiden met uitzicht op de vijver. Ook heeft het appartement een eigen fietsenberging en parkeerplaats.

Haarkes Stee | wonen op een Gronings Erf

Haarkes Stee is de perfecte combinatie van landelijk wonen vlakbij de stad met een knipoog naar het Gronings Erf. Een dorps karakter, groen, energiezuinig en betaalbaar met een grote variatie in woningtypes. Er zijn nog maar een paar woningen beschikbaar!

Ebbingekwartier blok 7 | in het hart van de stad

Binnenkort komt er een nieuwe fase woningen en appartementen in het Ebbingekwartier in verkoop. De verkoop start in twee delen. Het eerste deel, de gezinswoningen van het Ebbingekwartier blok 7, start voor de zomer van dit jaar. Deel twee, de verkoop van de appartementen, start naar verwachting begin 2020.

  • De gezinswoningen: 37 eengezinswoningen variëren van rijwoningen tot stadsvilla’s (circa 90 m² tot ruim 200 m²) veelal met eigen tuin of dakterras. De koopsommen zijn vanaf circa € 260.000 tot € 600.000 v.o.n.
  • De appartementen: er komen 31 appartementen die variëren van 60 m² tot ruim 250 m² groot. De prijzen zijn vanaf € 225.000 v.o.n. Naar verwachting start de verkoop medio 2020.

Inschrijven op een woning in blok 7 is op dit moment nog niet mogelijk. In de aanloop naar de start verkoop volgt uiteraard meer informatie over de woningen en de verkoopprocedure. Wilt u op de hoogte gehouden worden, volg dan het project!

Westerwal | statusupdate

De planning voor de start verkoop en bouw van het project Westerwal kan pas worden aangekondigd wanneer een aantal vergunningstrajecten bij de gemeente doorlopen zijn. Momenteel wordt er nog gewacht op een vergunningverlening om grondwerkzaamheden op de bouwlocatie te mogen uitvoeren. Daarnaast moet het bestemmingsplan om wonen op deze locatie mogelijk te maken worden vastgesteld door de gemeente. Helaas kunnen we dit traject niet versnellen. Gedurende het vergunningentraject gaan we wel verder met de ontwikkeling van de herenhuizen en de voorbereidingen voor de start verkoop voor zover dat mogelijk is. Volg het project om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

De Stadlander | in voorbereiding

In fase 4 van de wijk Reitdiep ontwikkelt Heijmans 22 ruime halfvrijstaande woningen; het project Stadlander. Wonen met de stad en natuur binnen handbereik. De woningen hebben hun ligging op kavels variërend van ca. 260m² tot 350m² aan het water. Het ontwerp van de woningen bestaat uit 3 woonlagen met een woonoppervlak van ca. 140m². De verkoop start naar verwachting medio 2019.

Keizerlibel | laatste kans!
De Keizerlibel bestaat uit royale vrijstaande woningen in een groene en waterrijke omgeving. Gelegen op ruime kavels en een verrassend zonnige achtertuin aan het water. De bouw gaat al dit voorjaar van start en er is nog één woning onder optie! Indien u belangstelling heeft kunnen wij u op de reservelijst plaatsen.

Sluispoort | Buitengewoon wonen in Tersluis

Dit project biedt vier unieke royale vrijstaande woningen aan het begin van de Vossenburglaan in Tersluis. De vrijstaande woningen zijn aan de voorkant gelegen op het zuiden en hebben een formele buitenplek in de ruime voortuin met een haagbeuk als groene afscheiding. De woningen verschillen op subtiele wijze van elkaar door een diversiteit aan gevelopeningen. De vrijstaande woningen hebben bijzonder metselwerk, een aangebouwde garage en een ruime kavel. Kijk op onze website voor het nieuwe beeldmateriaal van de vrijstaande woningen en download de brochure. Om een optie te nemen of uw vragen te beantwoorden maken wij graag een persoonlijke afspraak.

Zomerdijk | start bouw in zicht!

Binnenkort zal de bouw starten van de 26 eengezinswoningen aan de Zomerdijk. De rijwoningen zijn allen verkocht. Er zijn op dit moment nog enkele halfvrijstaande woningen en één vrijstaande woning beschikbaar. De halfvrijstaande woningen zullen worden gerealiseerd met een aanbouw van 1,20m op de begane grond. Daarnaast krijgen deze woningen een vergrote pui in de achtergevel en een deur van de garage naar de keuken. De vrijstaande woning met bouwnummer 26 krijgt een vergrote pui in de achtergevel en een raamkozijn op de tweede verdieping in de achtergevel.
Download de verkoopdocumentatie voor meer informatie over de verschillende typen woningen, beschikbaarheid en de prijzen inclusief gekozen opties.

Binnenkort volgt er ook meer nieuws over de toekomstige projecten en ontwikkelingen in Groningen en de kop van Drenthe zoals: Wonen in Groningen-zuid (Van Ketwich Verschuurlaan), Helper Westsingel, Tersluis vlek 10, Groenewei Meerstad, Oostergast (Zuidhorn), De Stadshoeve en nog veel meer…

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden