Lees hieronder het laatste nieuws over onze huidige en toekomstige nieuwbouw projecten en woningen.

Nieuwbouwnieuws juni 2019

VERKOOP RECENT GESTART:

Engelse Park | verkoop fase 1 gestart

De verkoop van de eerste 32 woningen in Engelse Park is zeer succesvol verlopen. Alle woningen uit fase 1 zijn onder optie of zelfs al verkocht! Binnenkort start de verkoop van fase 2. Indien u belangstelling heeft voor een woning uit de eerste fase of u wilt in aanmerking komen voor een woning van de volgende fase kunt u een woonaccount aanmaken via de projectsite. U wordt dan op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Alle informatie kunt u dowloaden via de websites. U kunt uw kansen op een woning vergroten door een financiële chek uit te laten voeren. Hieruit wordt duidelijk of u de woning en bijkomende kosten kunt betalen. Onze hypotheekadviseur is u hierbij met plezier en vrijblijvend van dienst.

engelsepark-klein.jpg

De Kleine Hortus fase 3 | verkoop in volle gang

In de groene woonwijk Ulgersmaborg is de verkoop van het project De Kleine Hortus fase 3 in volle gang. Alle woningen zijn inmiddels geopteerd of zelfs al verkocht. Mocht u belangstelling voor één van deze energiezuinige en gasloze woningen hebben kunt u zich als reserve kandidaat laten noteren. Neem hiervoor contact met ons voor meer informatie.

IN VERKOOP:

Haarkes Stee | wonen op een Gronings Erf

Haarkes Stee is de perfecte combinatie van landelijk wonen vlakbij de stad met een knipoog naar het Gronings Erf. Een dorps karakter, groen, energiezuinig en betaalbaar met een grote variatie in woningtypes. Wilt u in aanmerking komen voor een van de laatste woningen? Meld u zich dan hier aan.

Nijstad (Vries) | nog enkele woningen beschikbaar
Op het voormalige terrein van de Ontmoetingskerk in Vries, ontwikkelt Blue Banner royale gezinswoningen met een ruime tuin. Aan de Nijstad - een nieuwe straat in het hart van het dorp - worden zes twee-onder-één kapwoningen en vier vrijstaande woningen gerealiseerd. De verkoop is in volle gang en er zijn nog woonkansen in dit plan! Klik hier voor het maken van een afspraak met ons voor meer informatie.

c98aaccfb4f41df11564c7d55245b0a1_cp_5cf65a0d7b89d5.13324905.jpg

Sluispoort | Buitengewoon wonen in Tersluis
Dit project biedt vier royale, vrijstaande woningen en worden gebouwd aan het begin van de Vossenburglaan in Tersluis. De woningen verschillen op subtiele wijze van elkaar door een diversiteit aan gevelopeningen. De vrijstaande woningen zijn voorzien van bijzonder metselwerk, een aangebouwde garage en een ruime kavel. Kijk op onze website voor het nieuwe beeldmateriaal van de vrijstaande woningen en download de brochure. Om een optie te nemen of om uw vragen persoonlijk te beantwoorden maken wij graag een afspraak met u.

Zomerdijk | laatste kans!
Binnenkort start de bouw van de 26 eengezinswoningen aan de Zomerdijk. Er zijn op dit moment nog twee half-vrijstaande woningen en één vrijstaande woning beschikbaar. De half-vrijstaande woningen zullen worden gerealiseerd met een aanbouw van 1,20 m op de begane grond met een vergrote pui in de achtergevel en een deur naar de garage. De vrijstaande woning krijgt een vergrote pui in de achtergevel en een raamkozijn op de tweede verdieping in de achtergevel.
Download de verkoopdocumentatie voor meer informatie over de verschillende typen woningen, beschikbaarheid en de prijzen, inclusief de gekozen opties.

BINNENKORT IN VERKOOP:

Wonen in Groningen-zuid | Binnenkort in verkoop

Aan de Van Ketwich Verschuurlaan komen binnenkort 63 fonkelnieuwe appartementen met een woonoppervlak variërend van een ruim 78 tot 90 m², verdeeld over 17 verdiepingen. Alle appartementen zijn georiënteerd op het Zuidwesten. Zo heeft ook elk appartement een ruim en zonnig balkon (op het Zuidwesten) zodat er optimaal kan worden genoten van deze unieke plek in het bijzonder populaire Groningen–Zuid.

We zijn op dit moment bezig om ‘de laatste puntjes op de i’ te zetten. We hopen in de zomer live te kunnen en de plattegronden te laten zien, waarna de Pre-Sale spoedig zal volgen. We kunnen al wel melden dat de verwachte verkoopprijs vanaf € 315.000,- v.o.n. zal zijn.

Nog niet ingeschreven om op de hoogte gehouden te worden? Dat kan nog steeds. Op die manier ontvangt u als eerste exclusief het laatste nieuws over dit project!

Mercado | binnenkort in verkoop
In Groningen, aan de Rode Weeshuisstraat en op steenworp afstand van de Grote Markt, verrijst een fantastisch gebouw met internationale allure. Er is de afgelopen tijd hard gewerkt aan het verder uitwerken van het ontwerp en de plattegronden. In totaal komen er 41 appartementen in Mercado. De bovenste verdiepingen worden nu ingericht met gelijkvloerse penthouses en specials. Stuk voor stuk topappartementen met allure. Variërend van 152 m² tot 210 m² met royale dakterrassen, drie slaapkamers en twee badkamers, schitterende vergezichten én optimale privacy. Dat is excellent wonen op het allerhoogste niveau. Bekijk op onze website alvast de nieuwste interieurimpressies!

mercado-interieur-w31.jpg

Ook de plattegronden van de appartementen op de overige verdiepingen worden nu uitgewerkt. Hoogwaardige appartementen met 2 of 3 slaapkamers en royale buitenruimtes.
Binnen enkele weken volgt ook een nieuwe exterieurimpressie van Mercado in zijn volle glorie én zullen we de datum van de start verkoop communiceren. Wilt u als eerste het laatste nieuws? Volg het project en ontvang z.s.m. meer informatie over de updates en de datum start verkoop.

Ebbingekwartier blok 7 | in het hart van de stad
Binnenkort komt er een nieuwe fase woningen en appartementen in het Ebbingekwartier in verkoop. De verkoop start in twee delen. Het eerste deel, de gezinswoningen van het Ebbingekwartier blok 7, start voor de zomer van dit jaar. Deel twee, de verkoop van de appartementen, start naar verwachting begin 2020.

35afe7bd20c343b598d27e6a032f0f5f_cp_5cf65a5ff0c680.83407723.jpg

De gezinswoningen: 37 eengezinswoningen variëren van rijwoningen tot stadsvilla’s (circa 90 m² tot ruim 200 m²) veelal met eigen tuin of dakterras. De koopsommen zijn vanaf circa € 260.000 tot € 600.000 v.o.n.

De appartementen: er komen 31 appartementen die variëren van 60 m² tot ruim 250 m² groot. De prijzen zijn vanaf € 225.000 v.o.n. Naar verwachting start de verkoop medio 2020.

Inschrijven op een woning in blok 7 is op dit moment nog niet mogelijk. In de aanloop naar de start verkoop volgt uiteraard meer informatie over de woningen en de verkoopprocedure. Wilt u op de hoogte gehouden worden, volg dan het project!

De Vossenburglaan (Tersluis) | binnenkort in verkoop

Over enkele weken start de verkoop van het project De Vossenburglaan. 30 hoek-/rij en halfvrijstaande woningen op vlek 10 in Tersluis. Volg het project om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Westerwal | statusupdate

De planning voor de start verkoop en bouw van het project Westerwal kan worden aangekondigd wanneer een aantal vergunningstrajecten bij de gemeente doorlopen zijn. Momenteel wordt gewacht op een vergunningverlening om grondwerkzaamheden op de bouwlocatie te mogen uitvoeren. Daarnaast moet het bestemmingsplan om wonen op deze locatie mogelijk te maken worden vastgesteld door de gemeente. Helaas kunnen we dit traject niet versnellen. Gedurende het vergunningentraject gaan we wel verder met de ontwikkeling van de herenhuizen voor zover dat mogelijk is. Volg het project om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Stadshoeve | binnenkort in verkoop

stadshoeve-hoofd-adf-2019-05-28-cam72-01-b.jpg

Met een eengezinswoning in Stadshoeve geniet je straks van het beste van twee werelden. Een modern, betaalbaar huis in een groen weidelandschap op nog geen 4 kilometer van het centrum van de bruisende stad Groningen. Je hoeft hier niet te kiezen tussen het gemak van het stadscentrum en de rust van landelijk wonen.

Aan het eind van een korte oprit aan het Hoendiep bevindt zich een knusse boerderijwoning, half verscholen achter oude knotwilgen. Op de plek van de oorspronkelijke kapschuur achter de boerderij komen 10 tussenwoningen en 4 hoekwoningen. Samen vormen de woningen de nieuwe kapschuur. In de complete eengezinswoning met traditionele uitstraling woon je zeer modern met drie slaapkamers, eigen berging, tuin en eigen parkeerplaats. Prijzen vanaf € 229.500,- v.o.n.

IN VOORBEREIDING:

De Stadlander | in voorbereiding

In fase 4 van de wijk Reitdiep ontwikkelt Heijmans 22 ruime halfvrijstaande woningen; het project Stadlander. Wonen met de stad en natuur binnen handbereik. De woningen hebben hun ligging op kavels variërend van ca. 260 m² tot 350m² aan het water. Het ontwerp van de woningen bestaat uit 3 woonlagen met een woonoppervlak van ca. 140m². De verkoop start naar verwachting najaar 2019.

UITVERKOCHT:

Wonen aan het Woldmeer (Tersluis) | uitverkocht

Direct aan en uitkijkend over het Woldmeer worden 24 rij-/hoek en halfvrijstaande woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn nu verkocht en de bouw start eind dit jaar.

De Vossenburcht  (Eelde) | uitverkocht

De appartementen worden gerealiseerd op een prachtige plek in de wijk Groote Veen in Eelde, in een groene omgeving en grenzend aan een waterpartij. Alle 14 appartementen zijn inmiddels verkocht en de bouw is gestart.

Keizerlibel (Eelderwolde) | uitverkocht
Afgelopen vrijdag was de ‘start bouw’ handeling van het project De Keizerlibel. Op deze prachtige plek op ruime kavels en met een verrassend zonnige achtertuin aan het water worden nu 10 vrijstaande woningen en 2 halfvrijstaande woningen gerealiseerd. De woningen zijn verkocht en de bouw gestart.

The Warehouse | uitverkocht
Alle 24 compacte, luxe appartementen van The Warehouse zijn inmiddels definitief verkocht en in aanbouw. Wilt u ook aan de Rode Weeshuisstraat wonen? Volg dan het project Mercado!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden