De afgelopen dagen zijn maar liefst 3 projecten in verkoop gegaan! Van al deze projecten sluit de inschrijving op maandag 9 december a.s. om 17:00 uur. Dit zijn de volgende projecten:

Nieuwbouwnieuws december 2019

De Kleine Hortus – kavel M2
In het project De Kleine Hortus te Groningen zijn nog 2 vrije kavels, aan de Melisseweg, beschikbaar. Kavel M2 is de eerste die nu in verkoop is.
Een prachtige plek op een unieke locatie waar voorheen de Noorderpoort school gevestigd was. Deze kavels worden door de kopers zelf particulier ontwikkeld. Zelf uw eigen huis bouwen! Uw eigen huis op maat en geheel naar eigen wens. Wie wil dat nou niet? Heeft u belangstelling download dan het kavelpaspoort met inschrijfformulier.
Prijs: vanaf € 175.000,-

de-kleine-hortus-vogelvluchttv.jpg 

IJsbaanlocatie Sappemeer

Wilt u wonen in een energiezuinige, gasloze woning met verrassende Scandinavische architectuur? De verkoop van de 4 halfvrijstaande woningen met garage én zonnige tuin op het zuiden uit fase 3 op de voormalige IJsbaanlocatie in Sappemeer is gestart!
Inschrijven kan nog tot maandag 9 december a.s. 17:00 uur. Prijzen van € 255.500,- tot € 259.500,- vrij op naam.

Engelse Park

Na de succesvolle eerste 2 fases is nu de derde en laatste fase van Engelse Park in verkoop gegaan. In deze laatste fase worden de laatste 32 royale Tuinwoningen en Park Villa’s in Groningen-zuid, op de voormalige Rijkskantorenlocatie, gebouwd. De woningen worden gebouwd met een EPC van 0,0. Prijzen van € 364.900,- tot € 660.000,- vrij op naam.

Heeft u belangstelling voor deze woningen, download de brochure of bekijk de inschrijfprocedure. U kunt inschrijven tot maandag 9 december a.s. 17:00 uur.

engelse-parkeherfst-3-s.jpg

Stadlander | in verkoop

Met een nieuwbouwwoning van Stadlander kun je alle kanten op. De woningen zijn bijzonder ruim met drie woonlagen en standaard vijf slaapkamers. Er zijn veel mogelijkheden om de woning naar eigen wens in te delen. In totaal telt Stadlander 22 halfvrijstaande duurzame en energiezuinige woningen. De verkoop is in volle gang en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heeft u belangstelling? Download dan de brochure of maak een afspraak met één van onze nieuwbouwspecialisten. Zij vertellen u graag meer.

Prijzen van € 375.000,- tot € 405.000,- vrij op naam.

Mercado | nog enkele luxe appartementen beschikbaar!

In de luwte van de stad, aan de Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat, verrijst straks Mercado. Mercado telt straks 41 luxe appartementen, penthouses en specials en geeft u net die ademruimte waarin u in de bruisende binnenstad behoefte aan heeft. Mercado maakt van een klein onopvallend straatje, een nieuw, levendig, aantrekkelijk stukje stad.

De historische Rode Weeshuisstraat wordt de komende tijd getransformeerd naar een van de mooiste stukjes van Groningen. De bouw van The Warehouse vordert voorspoedig. Mercado gaat voor meer licht en lucht in de straat zorgen. Vanaf 2021 verdwijnen geparkeerde auto’s en fietsen uit het straatbeeld. En ook het buurpand van Mercado, de voormalige V&D, wordt door MWPO getransformeerd naar Het Groot Handelshuis.

Heeft u belangstelling voor één van deze appartementen? Wij maken graag een afspraak met u om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken.

Ebbingekwartier blok 7 (eengezinswoningen)

Laatste kans! Op dit moment zijn de laatste 2 bouwnummers in dit bijzondere project van

koopwoningen in het hart van de stad beschikbaar, type Ketelhuis en Pakhuis Boterdiep.

Ketelhuis: in het eerste blok is een herenhuis (bnr. 1) met eigentijds design met maar liefst 132 m² woonopp. beschikbaar. De bijzondere woning heeft 3 slaapkamers, complete badkamer, multifunctionele zolderverdieping én een stadstuin. Prijs: 375.315,- vrij op naam.

ebbingekwartier-bloemsingel.jpgMeest linker woning is bwnr. 37

Pakhuis Boterdiep: aan de Bloemsingel in één van de herenhuizen heeft u met bnr. 37 de laatste mogelijkheid op een pakhuis van dit type. Dit herenhuis beschikt over een bijzonder ontwerp met maar liefst ca. 197 m² woonopp. verdeeld over 4 woonlagen en 3 slaapkamers. Prijs: € 581.600,- vrij op naam.

Heeft u belangstelling voor één van deze 2 woningen, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om u verder te informeren. Ook kunt u een optie op één van deze woningen nemen.

Ebbingekwartier blok 7 (appartementen)

Op de website presenteren wij alvast de nieuwe (concept) plattegronden van de appartementen. Het project is momenteel nog in ontwikkeling. Verkoop start medio volgend jaar. Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in als belangstellende en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Westerwal

In de Zeeheldenbuurt in het verlengde van de Van Heemskerckstraat aan het Hoendiep komt een project met 22 grondgebonden koopwoningen en 171 huurappartementen. De koopwoningen zijn verdeeld in twee types. De herenhuize type Kade aan het Hoendiep. Deze woningen zijn verdeeld over 4 woonlagen en zijn ca. 182 m². De herenhuizen type Hof liggen op het binnengebied, achter de kadewoningen en zijn verdeeld over 3 woonlagen en is standaard uitgebouwd met 2,40 meter. Het woonopp. is ca. 150 m². Alle woningen worden gasloos gebouwd met een EPC van 0,0 en triple glas.

Wij verwachten u in het eerste kwartaal te kunnen informeren wanneer de verkoop start.

Helperkade

Aan de Helper Westsingel en het Helperdiep is het plan Helperkade in voorbereiding. Het plan omvat 17 eengezinswoningen en 26 drie-kamerappartementen. Aanvullende informatie is hierover nog niet beschikbaar. Wij verwachten u hierover volgend jaar verder te kunnen informeren. Mis niets en volg dit project!

Groot Zuid

Aan de Van Ketwich Verschuurlaan, in de Wijert, komt een spectaculaire appartemententoren met luxe appartementen én 6 eengezinswoningen. Door de gunstige ligging is zowel de bruisende binnenstad als ook recreatiegebied Hoornsemeer in minder dan 5 minuten te bereiken. Ook de uitvalswegen zijn op korte afstand te bereiken. Inmiddels beschikken we over concept plattegronden. In het complex komen verschillende woningtypen van 79 tot maar liefst 355 m². Heeft u belangstelling voor deze appartementen of gezinswoningen? Volg dan het project, dan houden u op de hoogte over de voortgang.

basicfinal.jpg Interieurimpressie Groot Zuid

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden