De nieuwbouwmarkt in en om Groningen is nog steeds flink in beweging. We blikken in deze nieuwsbrief terug en berichten natuurlijk ook over de laatste ontwikkelingen op nieuwbouwgebied.

Nieuwbouwnieuws december 2019

Wonen aan het Woldmeer | Inschrijving gestart!
Op donderdag 29 november zijn de 24 nieuwbouwwoningen van het project Wonen aan het Woldmeer in verkoop gegaan. De woningen worden gebouwd in de nieuwe wijk Tersluis; het gezellige en kindvriendelijke nieuwste stukje van Meerstad. Hier woon je pal aan het Woldmeer in een prachtige en groene omgeving waar water de boventoon voert. Het zijn ruime, energiezuinige en gasloze woningen met een moderne, strakke architectuur.

Inschrijven op deze woningen gaat digitaal via de website www.wonenaanhetwoldmeer.nl en kan nog tot zondag 9 december a.s. 23:59 uur. 

Vossenburcht - Eelde (Groote Veen) | Verkoop gestart
In november is ook de verkoop van de 14 luxe appartementen in Eelde gestart. De verkoop is gestart en alle bouwnummers staan nu onder optie. Klik hier voor de brochure en/of een plekje op de reservelijst.

Prijzen vanaf € 360.000,- v.o.n.

De Keizerlibel | Vrijstaande woningen in Eelderwolde

De Keizerlibel bestaat uit halfvrijstaande en vrijstaande woningen. De vrijstaande woningen zijn inmiddels al verkocht maar...... er wordt gekeken of er meer van deze royale vrijstaande woningen met meer ruimte, grotere kavels op deze fantastische plek kunnen worden gerealiseerd.

Ter Borch verbindt de schoonheid van de natuur met de charme van de stad toch vlakbij. De woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 191 m², een ruime woonkamer en leefkeuken (keuze uit straat-/of tuingericht wonen) met veel licht en grote raampartijen, 5 slaapkamers en een royale badkamer. De woningen zijn energiezuinig, voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen en een tuin grenzend aan het water. Op de kavel is voldoende ruimte om twee auto’s te parkeren. Uiteraard zijn er diverse opties en aanpassingen mogelijk.

Er zijn nog een aantal villa’s beschikbaar. 
Prijzen vrijstaand vanaf: € 615.000,- v.o.n.

Heeft u interesse in dit nieuwbouwproject? Plan een vrijblijvende afspraak in met één van onze nieuwbouwspecialisten!

De Kleine Hortus | Laatste halfvrijstaande woningen

Op zoek naar een nieuwbouw eengezinswoning in de stad Groningen? Dan is de Kleine Hortus een mooie kans. In deze prachtige, groene omgeving komen 37 rij- en 16 halfvrijstaande woningen. Er zijn nog twee halfvrijstaande woningen beschikbaar! Beide woningen worden voor nóg meer woonruimte standaard uitgebouwd met 2,40 meter op de begane grond. De bouw gaat binnenkort al van start. Klik hier voor de brochure en actuele verkoopstatus.

Prijzen vanaf € 357.520,- v.o.n.

Daarnaast gaan we begin 2019 in verkoop met de 3e fase van De Kleine Hortus met nogmaals 14 rij-en hoekwoningen aan de Melisseweg. Meld je hier alvast aan.

Engelse Park | Binnenkort in verkoop

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de verkoopstukken en de voorbereidingen voor de start verkoop. De impressies, plattegronden van alle woningtypen staan al op de website. De start van de verkoop zal waarschijnlijk begin 2019 gaan plaatsvinden. Bent u reeds ingeschreven als belangstellende? Dan ontvangt u, zodra wij meer weten, de datum voor de start verkoop en de verkoopprijzen via uw mailbox.

Zomerdijk - Tersluis | Start bouw in zicht

In de wijk Tersluis in Meerstad komt een karakteristiek plan van 9 rijwoningen, 14 half-vrijstaande en 3 vrijstaande woningen met een statige en rijke uitstraling. De woningen bieden een gevarieerd gevelbeeld met wisselend een hoge of lage kap en metselwerk of houten gevelbekleding. De verkoop loopt voorspoedig en dat betekent dat de start van de bouw naar verwachting in het voorjaar van 2019 kan starten! Er zijn nog een paar woningen beschikbaar. Bekijk hier de vogelvluchtvideo en verkoopinformatie van Zomerdijk. Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend een nieuwbouwgesprek in te plannen waarbij wij u alles kunnen vertellen over dit project.

Prijzen vanaf: € 255.000,- v.o.n.

Sluispoort | Nog enkele woningen beschikbaar

Het project 'Sluispoort' is gelegen aan de Vossenburglaan, de entree naar Tersluis. Daarmee nemen de woningen een prominente plek in in de wijk en wordt het het toekomstige visitekaartje van deze nieuwe woonwijk. Het plan bestaat uit 4 vrijstaande villa's (waarvan 1 special), 6 hoekwoningen en 4 tussenwoningen. De woningen worden aardbevingsbestendig en energiezuinig gebouwd en verwarmd middels een grondwarmtepomp. Wonen aan Vossenburglaan is wonen aan een laan met veel groen. Genieten van de ruimte en de natuur en voorzieningen dichtbij. Spreekt dit plan u aan? Bekijk hier de brochure en de actuele verkoopstatus of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze nieuwbouwspecialisten.

Prijzen vanaf: € 267.500,- v.o.n.

De Musketiers | Verkoop in volle gang

De Musketiers in Leek biedt 30 luxe en royale appartementen in het groen met voorzieningen binnen handbereik en dichtbij Groningen. Deze 30 appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen Aramis, Athos en Porthos: ‘De 3 Musketiers’.

De appartementengebouwen hebben alle drie een villa-achtige uitstraling. Tezamen staan De Musketiers in een parkachtige setting en vormen ze een natuurlijke overgang tussen landgoed Nienoord en het dorp Leek. In deze appartementen woont u riant en heeft u bovendien een prachtig uitzicht.

Koopsommen van € 322.400,- tot € 545.900,- vrij op naam. Lees hier verder over wonen in De Musketiers.

Watertuin (Meeroevers vlek 7) | Laatste kans

Watertuin bestaat uit 30 halfvrijstaande- en rijwoningen in Meerstad. Hier woont u op het laatste plekje aan het water van het Woldmeer. Watertuin is gelegen in de wijk Meeroevers, op vlek 7 tussaen het Oeverpad en de Meeroeverslaan.

Dankzij de diverse ontwerpen en de vele opties die je binnenshuis hebt, is geen huis hetzelfde. Zeker weten dat u hier het huis vindt dat aanslut bij uw woonwernsen. Er zijn nog 2 halfvrijstaande woningen beschikbaar. Klik hier voor de brochure en actuele status.

Haarkes Stee | Verkoop in volle gang

Wonen op Haarkes Stee is de perfecte combinatie van landelijk wonen vlakbij de stad met een knipoog naar het Gronings Erf. Haarkes Stee ademt ruimtelijkheid en is een moderne variant op het Gronings Erf. Het dorpse karakter zorgt ervoor dat u zich hier meteen thuis voelt. Haarkes Stee wordt gekenmerkt door een grote variatie van woningtypes en gevelbeelden. U mag stellen dat de architectuur binnen Haarkes Stee tot in detail is uitgewerkt!

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Klik hier voor de brochure en actuele status.

Prijzen vanaf € 205.000,-.


Nog meer nieuwbouw

Wilt u niets missen? Op onze website zijn alle toekomstige nieuwbouwprojecten te volgen. Daarnaast zijn er nog meer projecten in voorbereiding zoals: de Van Ketwich Verschuurlaan, Mercado (Rode Weeshuisstraat), Westerwal (Zeeheldenbuurt), Ebbingekwartier, Stadlander, Suikerunieterrein en nog veel meer.

Wilt u een persoonlijk gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Plan dan een nieuwbouwgesprek of stuur ons een bericht via e-mail nieuwbouw@pandomo.nl. Whatsappen of bellen kan ook via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden