Ook tijdens de zomervakantie staat de nieuwbouwwereld niet stil! Lees hieronder het laatste nieuws over onze huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten en -woningen.

Nieuwbouwnieuws!

SAVE THE DATE

Mercado | Start verkoop datum bekend

De verkoop van de 41 appartementen en penthouses van dit bijzondere project aan de historische Rode Weeshuisstraat start op vrijdag 6 september a.s.! Je bent tussen 16.00 - 19.00 uur van harte welkom bij Mr. Mofongo (Oude Boteringestraat 26, 9712 GJ Groningen). Op dat moment zullen wij alle informatie beschikbaar hebben om een goed beeld te kunnen geven van de verschillende mogelijkheden die dit unieke project zal bieden. Vanaf dat moment kun je je inschrijven om een appartement of penthouse te bemachtigen.

IN VERKOOP

De Vossenburglaan | Nog enkele woningen beschikbaar

De verkoop van de 30 rij- en twee-onder-een-kapwoningen is recent gestart. Veel woningen zijn onder optie en er zijn ook al een aantal opties verzilverd! De Vossenburglaan is het visitekaartje en meest zichtbare straat van de wijk Tersluis in Meerstad. Vlakbij het Woldmeer kun je volop genieten van natuur, water, rust en ruimte. En dat alles zonder in te leveren op de dagelijkse voorzieningen, want die heb je óók bij de hand. Wil jij ook wonen op deze prachtige plek?

Dit project kenmerkt zich door verspringende woningblokken en allerlei variaties in de dwars- en langskappen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Klik hier voor meer informatie over de verschillende typen woningen, beschikbaarheid en de prijzen of plan een vrijblijvend nieuwbouwgesprek bij ons op kantoor.

Stadshoeve | Nog enkele woningen beschikbaar

Stadshoeve telt 14 nieuwbouwwoningen aan het Hoendiep in Groningen, waaronder twaalf tussenwoningen en twee hoekwoningen. Hier woon je in een prachtig groen landschap. En dat op nog geen vijftien minuten fietsen van het centrum. Je hoeft hier niet te kiezen tussen het gemak van het stadscentrum en de rust van landelijk wonen. In een complete eengezinswoning woon je zeer comfortabel met drie slaapkamers, eigen berging, tuin en eigen parkeerplaats. Prijzen zijn vanaf €229.500 euro vrij op naam. Is Stadshoeve iets voor jou? Wees er dan snel bij: er nog namelijk nog maar enkele woningen beschikbaar. Ontdek hier meer over dit nieuwbouwproject.

Ebbingekwartier | Verkoop gestart

Begin juli is de verkoop van de 37 stadsvilla’s, hofwoningen en herenhuizen gestart. Er is veel belangstelling voor deze woningen getoond. Alle bouwnummers staan dan ook onder optie en vele opties zijn inmiddels ook verzilverd. U kunt zich nog aanmelden voor de reservelijst.

Medio 2020 zal naar verwachting de verkoop starten van de 31 appartementen in het Ebbingekwartier. Deze variëren van 60 m² tot ruim 250 m² aan woonoppervlakte. De prijzen zijn vanaf ca. €225.000 v.o.n. Inschrijven voor de appartementen is op dit moment nog niet mogelijk. In de aanloop naar de start verkoop volgt hierover uiteraard meer informatie.

Engelse Park | Verkoop in volle gang

De verkoop van de eerste 32 woningen in Engelse Park is zeer succesvol verlopen. Een groot deel van de woningen uit fase 1 zijn inmiddels verkocht. Op korte termijn start de verkoop van de volgende fase. Wilt u meer weten, plan dan een nieuwbouwgesprek met Helene of Nico!

Haarkes Stee | Laatste kans!

Haarkes Stee is de perfecte combinatie van landelijk wonen vlakbij de stad met een knipoog naar het Gronings Erf. Wil je in aanmerking komen voor de laatste woning? Meld je dan hier aan.

Nijstad (Vries) | Nog enkele woningen beschikbaar

In het hart van het dorp Vries worden 6 twee-onder-één kapwoningen en 4 vrijstaande woningen gerealiseerd. De verkoop is in volle gang en er zijn nog een aantal mooie woonkansen in dit plan! Klik hier om de brochure te downloaden of maak een afspraak met ons voor meer informatie.

Sluispoort | Buitengewoon wonen in Tersluis

Nog beschikbaar: 4 royale, vrijstaande woningen aan het begin van de Vossenburglaan in Tersluis. De woningen verschillen op subtiele wijze van elkaar door een diversiteit aan gevelopeningen. De vrijstaande woningen zijn voorzien van bijzonder metselwerk, een aangebouwde garage en een ruime kavel. Plan een nieuwbouwgesprek voor meer informatie!

Zomerdijk | laatste kans!

De bouw van de 26 eengezinswoningen aan de Zomerdijk is gestart! Klik hier voor meer informatie over de verschillende typen woningen, beschikbaarheid en de prijzen.

IN VOORBEREIDING

Stadlander Reitdiep | Start verkoop dit najaar

De verkoop van deze 22 unieke twee-onder-één-kapwoningen start naar verwachting dit najaar. In Stadlander kun je wonen met de stad en natuur binnen handbereik. De woningen hebben hun ligging op kavels variërend van ca. 260 m² tot 350m² aan het water. De woningen zijn royaal, met maar liefst 5 slaapkamers. Volg het project en ontvang als eerste de informatie over de start verkoop.

Wonen in Groningen-zuid | Binnenkort in verkoop

Aan de Van Ketwich Verschuurlaan komen binnenkort 63 fonkelnieuwe appartementen met een woonoppervlak variërend van een ruim 78 tot 90 m², verdeeld over 17 verdiepingen. Verwachte verkoopprijs vanaf € 315.000,- v.o.n.. Ontvangt u al het laatste nieuws over dit project?

Westerwal | Statusupdate

De planning voor de start verkoop en bouw van het project Westerwal kan worden aangekondigd wanneer een aantal vergunningstrajecten bij de gemeente doorlopen zijn. Momenteel wordt gewacht op een vergunningverlening om grondwerkzaamheden op de bouwlocatie te mogen uitvoeren. Daarnaast moet het bestemmingsplan, om wonen op deze locatie mogelijk te maken, worden vastgesteld door de gemeente. Helaas kunnen we dit traject niet versnellen. Gedurende het vergunningentraject gaan we wel verder met de ontwikkeling van de herenhuizen voor zover dat mogelijk is. Volg het project om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden