Zaterdag 29 september was een bijzonder geslaagde nieuwbouwdag. In het Stadslab op het voormalig Suikerunieterrein was een groots NieuwbouwEvent georganiseerd. Door de presentatie van 36 nieuwbouwprojecten, ruim 750 bezoekers, fijne hapjes en drankjes en de vele nieuwtjes kunnen we terugkijken op een succesvol evenement.

Nieuwbouwevent opnieuw een succes

Veel bezoekers lieten zich verrassen door de grote verscheidenheid in projecten en nieuwe ontwikkelingen. Niet alleen de toekomstige ontwikkellocaties, maar ook de projecten die momenteel in verkoop zijn waren in trek.

Kortom: de meerwaarde van een dergelijk nieuwbouwevent is dat bezoekers echt een totaaloverzicht van nieuwbouwontwikkelingen in en rond Groningen krijgen. Past die ene woning niet helemaal bij uw woonwensen, dan is er vaak een goed alternatief. Of is het project van uw keuze uitverkocht, dan kunt u via een nieuwbouwevent mogelijk op een ander passend project worden geattendeerd. Ook de aanwezige hypotheekadviseurs helpen u graag verder uw nieuwbouwdroom te verwezenlijken.

Het volgende nieuwbouwevent is de beurs Nieuwbouw/Verbouw XL in Martiniplaza in het weekend van 16, 17 en 18 november. Tot die tijd kunt u via de website van NieuwWonen Groningen vrijwel alle nieuwbouwaanbod van Groningen en directe omgeving vinden. Hier kunt u zich ook inschrijven en kunt u uw eigen woonaccount beheren en wijzigen wanneer het u past. Via e-mail houden wij u vervolgens op de hoogte van de projecten waarvoor u heeft aangegeven belangstelling te hebben. Daarnaast kunt u op basis van uw persoonlijke woonwensen een zogenoemd woonprofiel aanmaken. Wij voorzien u dan desgewenst van passend woningaanbod.

Veel makkelijker kunnen we het niet maken!

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden