In deze blog heeft ons team Nieuwbouw alle nieuwe en actuele nieuwbouwzaken van Groningen en omgeving weer voor u op een rij gezet.

Nieuwbouw update

IN VERKOOP

Helperkade
Fraai wonen bij het water in de populaire wijk Helpman, Groningen Zuid. Binnenkort kan het! Onlangs is de verkoop van de 26 appartementen, 8 stadsvilla’s en 9 herenhuizen van het project Helperkade gestart. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. De drie woningtypes zijn allemaal anders, maar ze hebben een belangrijke overeenkomst: comfort, duurzaamheid en een moderne, rijk gedetailleerde architectuur. Heeft u interesse in één van de nog beschikbare woningen of wilt u graag op de reservelijst komen te staan voor een ander bouwnummer? Neem contact op voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid.

Engelse Park
De verkoop van laatste fase van Engelse Park is in volle gang. Er is inmiddels 70% verkocht dus de bouw gaat binnenkort beginnen! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heeft u belangstelling voor één van deze woningen of wilt u plaatsnemen op de reservelijst neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De Kroon op het Ebbingekwartier
Zoals de naam al aangeeft zijn de appartementen in blok 7 de allerlaatste nieuwbouwwoningen in het Ebbingekwartier. De pre-sale is in volle gang en er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad te wonen? Schrijf u dan nu in op de projectwebsite.

Nijstad in Vries
Het vernieuwde ontwerp van de nieuwbouwwoningen in project ‘Nijstad’ in Vries is heel goed ontvangen. Er is nog één halfvrijstaande woning beschikbaar! Alle woningen hebben een ruime tuin en kunnen naar eigen wens en smaak worden ingericht. Levensloopbestendig wonen behoort eveneens tot de mogelijkheden. De bouw start binnenkort! Wij maken graag een afspraak om alle mogelijkheden met u te bespreken.

BINNENKORT IN VERKOOP 
Zoals u van ons gewend bent wordt er, ook in deze tijd, hard gewerkt om verschillende projecten in gereedheid te brengen voor de verkoop. De ontwikkelingen in Meerstad, de binnenstad en daarbuiten staan niet stil. Een greep uit wat u kunt verwachten op nieuwbouwgebied leest u hieronder:

Weids Wonen in Groenewei
Op één van de mooiste plekken aan de rand van de nieuwe wijk Groenewei worden aan de Blaarkop (op vlek 3) 31 luxe woningen met een grote diversiteit gerealiseerd. Hier woont u in een dorpse omgeving met weids uitzicht op water en groen. Het plan bestaat uit 1 vrijstaande woningen, 6 halfvrijstaande woningen, 11 rijwoningen en 13 geschakelde woningen (ook 3 levensloopbestendig). Hierdoor zijn de woningen geschikt voor starters, gezinnen en ouderen. De woningen passen goed in de omgeving omdat ze grotendeels van hout zijn. Het natuurlijk vergrijsde hout is zorgvuldig gecombineerd met een lichte steen. De strakke detaillering, vormgeving en contrast van de antracieten daken en kozijnen met het lichte gevelmateriaal maken het ontwerp eigentijds en modern. De verkoop start op donderdag 21 mei a.s.! Verkoopprijzen zijn vanaf € 283.000,- vrij op naam. Meld u aan en ontvang als eerste de volledige verkoopdocumentatie.

Wonen in de Groengaard
Op vlek 6 komen 21 prachtige woningen, bungalows en rijwoningen. Het project omvat totaal 16 bungalows en 5 rijwoningen. De 16 bungalows zijn aan de voorzijde voorzien van een ruime oprit met voortuin en terras en de achterzijde van een besloten patiotuin.
De bungalows zijn levensloopbestendig, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er zijn daarnaast op de verdieping verschillende indelingsvarianten mogelijk. Bijvoorbeeld een 2e of een 3e slaapkamer en/of een 2e badkamer. De 5 rijwoningen zijn ruime kubistische woningen met uitzicht over park en water. Het ontwerp is voorzien van speelse dakterrassen en parkeergelegenheid op eigen grond.
De verkoop start op donderdag 18 juni a.s., de prijzen zijn nog niet bekend. Meld u aan en ontvang als eerste de volledige verkoopdocumentatie.

De Vossenburglaan fase 2
Ruim en luxe wonen op een toplocatie nabij het prachtige Woldmeer, omgeven door rust en ruimte, en met de stad Groningen om de hoek. Dát biedt het nieuwbouwproject aan de Vossenburglaan van Tersluis. Net als in de vorige fase gaat het om eigentijdse woningen met een stoere architectuur, maar nu met nóg meer keuze in woningtypen. De Vossenburglaan fase 2 bestaat uit 5 rijwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en (nieuw in deze fase!) 3 vrijstaande woningen. Uniek is de special (vrije kavel) voor wie écht iets bijzonders wil.

Westerwal - nieuw en groots wonen nabij het centrum
Bent u op zoek naar een nieuwbouwhuis in Groningen? Wilt u graag thuiskomen in een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk, maar kunt u het stadse leven niet missen? Dan is nieuwbouwplan Westerwal echt iets voor u! Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd. De grote eengezinswoningen zijn er in twee types. Er is keuze uit stoere herenhuizen aan het Hoendiep met vier woonlagen en minimaal 182 m² woonoppervlakte en uit drielaagse hofwoningen van circa 152 m². Daarnaast komt er een appartementengebouw van vijf woonlagen met daarin 171 twee- en driekamer- huurappartementen.

TOT SLOT
Waar wij u ook over kunnen informeren:

  • De Musketiers, appartementen in Leek
  • Sinnesicht, appartementen in Haulerwijk
  • Groot Zuid, appartementen in Helpman
  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden