Heeft u het fantastische WoonEvent van afgelopen zaterdag gemist? Lees dan deze nieuwsbrief om weer helemaal op de hoogte te zijn van alle lopende én toekomstige nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouw nieuws

Kempkensberg | Start verkoop

Het is zover! Op dinsdag 16 oktober start de verkoop van de woningen van Kempkensberg! Van 16:00 - 19:00 uur bent u van harte welkom in Paviljoen Sterrebos (Helperzoom 3B) om de uitgebreide verkoopdocumentatie (brochure, plattegronden en prijslijsten) in ontvangst te nemen! U kunt vanaf de start verkoop digitaal inschrijven op de bouwnummer(s) van uw voorkeur. Inschrijven kan tot zondag 28 oktober 23.59 uur!

We hebben voor u extra Nieuwbouw informatiedagen gepland op:
- zaterdag 20 oktober tussen 11:00 en 14:00 uur en op
- donderdag 25 oktober tussen 16:00 en 19:00 uur;
U kunt dan bij ons op kantoor langskomen voor aanvullende informatie, specifieke vragen en/of hulp bij het inschrijven voor het project Kempkensberg. Ook is onze hypotheekadviseur aanwezig om uw hypotheekvragen te beantwoorden. Voor vragen over uw hypotheek kunt u terecht bij onze adviseur Klaas Schippers.

Stadswerf-Kade (fase 3) | Verkoop gestart

Afgelopen week zijn de laatste acht nieuwe woningen op de Stadswerf-Kade fase 3 is verkoop gegaan. De verkoop gaat via een inschrijving welke sluit op vrijdag 5 oktober om 12:00 uur. Mis deze kans niet! Deze laatste fase omvat drie- en vierlaagse eengezinswoningen met een zonnige tuin, eigen oprit en vrij uitzicht over het Van Starkenborghkanaal. Interesse in één van de Kadewoningen aan de rand van de Oosterparkbuurt? Klik hier voor de volledige verkoopdocumentatie.

Prijzen vanaf: € 299.500,- v.o.n.

Watertuin (Meeroevers vlek 7) | Start verkoop

Op donderdag 18 oktober start de verkoop van project “Watertuin”. Zet deze datum alvast in uw agenda. Binnenkort zullen we meer details omtrent de start verkoop met u delen.

Watertuin is de opvolger van het project Meer en bestaat uit 30 halfvrijstaande- en rijwoningen in Meerstad. Hier woont u op het laatste plekje aan het water van het Woldmeer. Watertuin is gelegen in de wijk Meeroevers, op ‘vlek 7’ tussen het Oeverpad en de Meeroeverslaan. Dankzij de diverse ontwerpen en de vele opties die je binnenshuis hebt, is geen huis hetzelfde. Zeker weten dat u hier het huis vindt dat aansluit bij jouw woonwensen. Binnenkort meer nieuws en details over het plan en de start verkoop via onze website.

We hebben voor u extra Nieuwbouw informatiedagen gepland op:
- zaterdag 20 oktober tussen 11:00 en 14:00 uur en op
- donderdag 25 oktober tussen 16:00 en 19:00 uur;
U kunt dan bij ons op kantoor langskomen voor aanvullende informatie, specifieke vragen en/of hulp bij het inschrijven voor het project Watertuin. Ook is onze hypotheekadviseur aanwezig om uw hypotheekvragen te beantwoorden.

De Kleine Hortus | Laatste beschikbare woningen

Op zoek naar een nieuwbouw eengezinswoning in de stad Groningen? Dan is de Kleine Hortus een mooie kans. In deze prachtige, groene omgeving komen 37 rij- en 16 halfvrijstaande woningen. Klik hier voor de brochure en actuele verkoopstatus. Van ieder woningtype is er nog maar één woning beschikbaar. Wees er snel bij!

Prijzen vanaf € 252.000,- v.o.n.

De Keizerlibel | Snel, Groots wonen

Snel verhuizen naar één van deze royale woningen in Eelderwolde? Het kan bij 'De Keizerlibel'.
Dit project bestaat uit 12 royale halfvrijstaande en 4 vrijstaande woningen in een groene en waterrijke omgeving met de charme van de stad vlakbij. Kopen = bouwen. De bouw van de eerste woningen start al in januari 2019 en de eerste woningen worden na verwachting november 2019 al opgeleverd. Er zijn nog een aantal halfvrijstaande villa’s beschikbaar. Bekijk hier de video en ervaar de ruimte, prachtige ligging en zonnige tuin.

Prijzen vanaf: € 449.500,- v.o.n.

Engelse Park | Binnenkort in verkoop  
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de verkoopstukken en de voorbereidingen voor de start verkoop. De impressies, plattegronden van alle woningtypen staan al op de website.

Bent u reeds ingeschreven als belangstellende? Dan ontvangt u, zodra wij meer weten, de datum voor de start verkoop en de VON prijzen via uw mailbox.

Zomerdijk -Tersluis | Verkoop in volle gang
In de wijk Tersluis in Meerstad komen 9 rijwoningen, 14 half-vrijstaande en 3 vrijstaande woningen. Een karakteristiek plan met een statige en rijke uitstraling. De woningen bieden een gevarieerd gevelbeeld met wisselend een hoge of lage kap en metselwerk of houten gevelbekleding. Bekijk hier de vogelvluchtvideo en verkoopinformatie van Zomerdijk. Nog enkele woningen beschikbaar!

Prijzen vanaf: € 255.000,- v.o.n.

Westerwal (Zeeheldenbuurt) | Binnenkort in verkoop

Wilt u graag wonen in een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk, maar kunt u het stadse leven niet missen? Dan is nieuwbouwplan Westerwal echt iets voor u. Een fantastische plek om te wonen: aan het Hoendiep met het centrum van Groningen op loopafstand, de uitvalswegen dichtbij en het openbaar vervoer om de hoek! Het woningaanbod van Westerwal is gevarieerd, duurzaam en gasloos. De grote eengezinswoningen zijn er in twee types. Er is keuze uit stoere herenhuizen type Kade aan het Hoendiep met vier woonlagen en minimaal 182 m² woonoppervlakte en uit drielaagse herenhuizen type Hof van circa 152 m². Volg het project en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de start verkoop.

Sluispoort | Het visitekaartje van Tersluis

Het project 'Sluispoort' is gelegen aan de toegangslaan naar Tersluis en wordt het toekomstige visitekaartje van de nieuwe woonwijk Tersluis. Het plan bestaat uit: 4 vrijstaande villa's (waarvan 1 special), 6 hoekwoningen en 4 tussenwoningen. Overige kenmerken: energiezuinig en verwarmd middels grondwarmtepomp. Nog enkele woningen beschikbaar!

Prijzen vanaf: € 267.500,- v.o.n.

Tersluis Vlek 7| Uitverkocht
Op vlek 7 in Tersluis wordt binnenkort gestart met de bouw van 36 woning zeer gevarieerde woningen op mooie kavels, die omringd zijn door veel groen en water. Deze woningen liggen vlakbij het Woldmeer en dichtbij het haventje van Tersluis. De laatste woningen zijn net verkocht. Meld u aan voor een plekje op de reservelijst of voor één van de overige projecten in Meerstad!

Stadlander Reitdiep | Binnenkort in verkoop

In Reitdiep fase 3 komen, tussen Stad en Ommeland, 22 twee-onder-één-kapwoningen aan een waterloop. De royale woningen onderscheiden zich door hun stijlvolle vormgeving: een moderne, stedelijk architectuur met heldere lijnen. Volg het project en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de start verkoop.

Wonen aan het Woldmeer | In voorbereiding

Op één van de mooiste plekjes in Tersluis, op vlek 11, ontwikkelt Slokker Vastgoed 24 nieuwbouw huizen, direct aan en langs het Woldmeer. Er komen 11 rij- en hoekwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. Hier woont u heerlijk rustig en bent u verzekerd van een schitterend uitzicht vanuit uw woning. Dit najaar start de verkoop, schrijf u alvast in en we houden u op de hoogte.

Vossenburcht - Eelde (Groote Veen) | Binnenkort in verkoop

In de prachtige nieuwbouwwijk Groote Veen in Eelde is een project in voorbereiding. Groote Veen wordt een kleinschalig appartementencomplex met 2x7 luxe appartementen met 2 of 3 slaapkamers en een royale buitenruimte. Neem contact met ons op en we houden u op de hoogte.

Nog meer nieuwbouw

Wilt u niets missen? Op onze website zijn alle toekomstige nieuwbouwprojecten te volgen. Daarnaast zijn er nog meer projecten in voorbereiding zoals: de Van Ketwich Verschuurlaan, Ebbingekwartier, diverse nieuwe plannen in Meerstad - Tersluis, Suikerunieterrein en nog veel meer.

Wilt u een persoonlijk gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Plan dan een nieuwbouwgesprek of stuur ons een bericht via ons e-mailadres nieuwbouw@pandomo.nl. Whatsappen of bellen kan ook via telefoonnummer 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden