Deze zomer zijn veel dingen anders dan anders. Nieuw woningaanbod tijdens de vakantiemaanden is daar een voorbeeld van. Lees hieronder meer over ons actuele nieuwbouw woningaanbod.

Nieuwbouw in vakantietijd

Actueel aanbod

Kader Negen | Meerstad, Groenewei

De verkoop van deze 38 verschillende woningen in Groenewei, Meerstad, is gestart. U kunt zich nog inschrijven tot vrijdag 28 augustus a.s. 9:00 uur. Alle verschillende woningen hebben twee gezamenlijke kenmerken: veel ruimte en een stoere uitstraling. Wonen in Kader Negen is meer dan wonen alleen. Het is genieten in de ruimste zin van het woord. Ontdek het woongeluk van de ruime vrijstaande woning, de goed ingedeelde twee-onder-één-kapwoningen of de slimme ruimtes van de rijwoningen. Voor alle woningen geldt dat de nadruk ligt op maximale woonbeleving. Heeft u belangstelling voor één van deze unieke nieuwbouwwoningen? Download dan alle informatie of neem contact met ons op. Wij informeren u graag verder.

Fivelgo | Ten Boer

Aan de Gaykingastraat, op de voormalige Plus supermarkt locatie, in Ten Boer realiseert VDM Woningen zes halfvrijstaande woningen. Vier woningen hebben een hoge goot waardoor er veel woongenot op de verdieping ontstaat. De twee andere woningen hebben een lage goot en zijn extra diep. Kortom voor elk wat wils. De verkoop is inmiddels gestart. Van beide type woningen is er nog één woning beschikbaar. Heeft u belangstelling voor één van deze woningen neem dan contact met ons op, wij informeren u graag verder.

Wonen in de Groengaard | Meerstad, Groenewei

De verkoop van deze 21 prachtige woningen is volop in gang. Het project omvat totaal zestien bungalows en vijf herenhuizen. De vijf kubistische, geschakelde herenhuizen vallen op door hun verspringende gevels en hebben uitzicht over park en water. Zowel straat- als tuingericht wonen behoort tot de mogelijkheden. De bungalows zijn aan de voorzijde voorzien van een ruime oprit met voortuin en terras en de achterzijde van een besloten patiotuin. De bungalows zijn levensloopbestendig, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er zijn daarnaast op de verdieping verschillende indelingsvarianten mogelijk. Bijvoorbeeld een tweede of een derde slaapkamer en/of een tweede badkamer. Heeft u belangstelling voor één van deze woningen, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De Vossenburglaan fase 2 | Meerstad, Tersluis

Ruim en luxe wonen op een toplocatie nabij het prachtige Woldmeer, omgeven door rust en ruimte, en met de stad Groningen om de hoek. Dát biedt het nieuwbouwproject aan de Vossenburglaan van Tersluis. Alle woningen zijn eigentijds en hebben een stoere architectuur. Van alle woningen zijn er nog 2 woningen niet verkocht. Het gaat om de laatste vrijstaande woning en de unieke special, vrije kavel. Heeft u belangstelling voor één van deze woningen, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Westerwal | Groningen, Zeeheldenbuurt

Bent u op zoek naar een nieuwbouwhuis in Groningen? Wilt u graag thuiskomen in een gemoedelijke en kindvriendelijke en kindvriendelijke wijk, maar kunt u het stadse leven niet missen? Dan is het nieuwbouwplan Westerwal echt iets voor u. Aan het Hoendiep komt Westerwal. Een nieuwbouwplan dat de Zeeheldenbuurt verrijkt met stoere herenhuizen waarde de architectuur is geïnspireerd op het industriële verleden van de omgeving. Ontdek hoe je zo naar de binnenstad of het park wandelt en net zo makkelijk boodschappen doet en de kinderen naar school brengt. Dat alles in de buurt! Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd en bestaat uit twaalf Kadewoningen en tien Hofwoningen (inmiddels verkocht).

Heeft u interesse in één van de koopwoningen in Westerwal? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Helperkade | Groningen, Helpman

Goed nieuws vanuit Helperkade! Inmiddels is al ruim 75% verkocht en start de bouw naar verwachting eind van dit jaar. Het aanbod in Helperkade is gevarieerd. U kunt kiezen uit een luxe stadsvilla met een tuin op het zuiden of een gezellig herenhuis met een speelse indeling. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht. Wilt u wonen in de heerlijke wijk Helpman waar het prettig wonen is? In de wijk vindt u alles wat u dagelijks nodig heeft, zoals vele winkels, diverse horecagelegenheden en scholen. Neem contact op voor meer informatie en de actuele verkoopstatus.

Engelse Park | Groningen, Helpman

Laatste kans! 93 van de 95 woningen zijn inmiddels verkocht. De laatste vrijstaande en de laatste half-vrijstaande villa zijn inmiddels gereserveerd. Maar... heeft u belangstelling voor één van deze villa’s? U kunt nog plaatsnemen op de reservelijst. Neem in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

De Kroon op het Ebbingekwartier | Groningen, Centrum

Zoals de naam al aangeeft zijn de appartementen in blok 7 de allerlaatste nieuwbouwwoningen in het Ebbingekwartier. Het appartementengebouw De Kroon maakt het Ebbingekwartier compleet, indrukwekkend, knus en gezellig. Het Ebbingekwartier, direct naast het historische centrum van Groningen leeft en bruist. Wonen in De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt iedere woonwens meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. U heeft de keuze uit verrassend ruime drie- vier- of vijfkamerappartementen. Alle appartementen krijgen een (inpandig) balkon/loggia en enkele ook een dakterras. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, waar u een parkeerplaats kunt huren. Heeft u belangstelling om op deze unieke plek aan de rand van de binnenstad in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in op de projectwebsite. Of neem contact op met ons team nieuwbouw. We helpen u graag verder.

Nijstad | Vries

Bent u op zoek naar een vrijstaande of halfvrijstaande woning net buiten Groningen? Het plan Nijstad in Vries is een kleinschalig project in het centrum van Vries. Vries is een rustig dorp met landelijk karakter in een bosrijke omgeving met veel voorzieningen en sportmogelijkheden. Ook scholen zijn dichtbij. Door de centrale ligging zijn de steden Groningen en Assen uitstekend bereikbaar. Alle woningen hebben een ruime tuin en kunnen naar eigen wens en smaak worden ingericht. Levensloopbestendig wonen behoort eveneens tot de mogelijkheden. De bouw start binnenkort! Kortom: het is heerlijk wonen in Vries in een rustige en groene omgeving met alle bedrijvigheid om de hoek. Heeft u belangstelling voor één van deze vrijstaande of halfvrijstaande woningen? Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken.

Gemist

Weids Wonen in Groenewei | Meerstad, Groenewei: Inmiddels zijn alle woningen verkocht.

IJsbaanlocatie | Sappemeer: Alle woningen zijn succesvol verkocht.

Waarover wij u ook met plezier informeren

  • De Musketiers, appartementen in Leek
  • Sinnesicht, appartementen in Haulerwijk
  • Groot Zuid, appartementen in Helpman
  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden