In deze blog geven wij u overzicht van alle toekomstige en actuele nieuwbouwprojecten, huizen en vrije kavels.

Nieuwbouw in het nieuwe jaar 2020

Inschrijven tot vrijdag 17 januari a.s. 12:00 uur:

De Kleine Hortus, kavel M3
Uniek en laatste kans! Ontwikkel uw eigen vrijstaande woning in reeds bestaande woonbuurt. In het project De Kleine Hortus te Groningen liggen nog 2 vrije kavels, aan de Melisseweg. Inmiddels is kavel M2 verkocht. Wilt u hier ook wonen en uw eigen woning realiseren? Dan is dit uw laatste kans op een kavel in deze prachtige woonbuurt. Kavel M3 is nu in verkoop.

Een prachtige plek op een unieke locatie waar voorheen de Noorderpoort school gevestigd was. Deze kavels worden door de kopers zelf particulier ontwikkeld. Zelf uw eigen huis bouwen! Uw eigen huis op maat en geheel naar eigen wens. Wie wil dat nou niet? Heeft u belangstelling download dan het kavelpaspoort met inschrijfformulier. U kunt inschrijven tot en met vrijdag 17 januari a.s. 12:00 uur. Prijs vanaf € 180.000,-.

In ontwikkeling:

Ebbingekwartier blok 7 (appartementen)
Op de website presenteren wij alvast de nieuwe (concept) plattegronden van de appartementen. Het project is momenteel nog in ontwikkeling. De verkoop start, naar verwachting, dit voorjaar. Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in als belangstellende en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Westerwal
In de Zeeheldenbuurt in het verlengde van de Van Heemskerckstraat aan het Hoendiep komt een project met koopwoningen en huurappartementen. Zoals u wellicht al heeft vernomen zijn er een aantal aanpassingen in het uitwerkingsplan doorgevoerd. De koopwoningen zijn teruggebracht van 22 naar 20 koopwoningen. Alle woningen worden gasloos gebouwd met een EPC van 0,0 en triple glas. Wij verwachten binnenkort te informeren over de start verkoop!

De nieuwe situatietekening kunt u al bekijken op onze website.

Helperkade
Aan de Helper Westsingel en het Helperdiep is het plan Helperkade in voorbereiding. Het plan omvat 17 Herenhuizen en Stadsvilla's en 26 drie-kamerappartementen. Aanvullende informatie is hierover nog niet beschikbaar. Wij verwachten u hierover dit voorjaar verder te kunnen informeren. Mis niets en schrijf u in via de projectwebsite.

Groot Zuid
Aan de Van Ketwich Verschuurlaan, in de Wijert, komt een spectaculaire appartemententoren met luxe appartementen én 6 eengezinswoningen. Door de gunstige ligging is zowel de bruisende binnenstad alsook recreatiegebied Hoornsemeer in minder dan 5 minuten te bereiken. Ook de uitvalswegen zijn op korte afstand te bereiken. Inmiddels beschikken we over concept plattegronden. In het complex komen verschillende woningtypen van 79 tot maar liefst 355 m². Heeft u belangstelling voor deze appartementen of gezinswoningen, volg het project.

In verkoop:

Mercado | nog enkele luxe appartementen beschikbaar!
In de luwte van de stad, aan de Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat, verrijst straks Mercado. Mercado telt straks 41 luxe appartementen, penthouses en specials en geeft u net die ademruimte waarin u in de bruisende binnenstad behoefte aan heeft. Mercado maakt van een klein onopvallend straatje, een nieuw, levendig, aantrekkelijk stukje stad. Heeft u belangstelling voor één van deze appartementen? Wij maken graag een afspraak met u om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken.

IJsbaanlocatie Sappemeer
Wilt u wonen in een energiezuinige, gasloze woning met verrassende Scandinavische architectuur? De verkoop van de 4 halfvrijstaande woningen met garage én zonnige tuin op het zuiden uit fase 3 op de voormalige IJsbaanlocatie in Sappemeer is gestart. Neem contact met ons op voor meer informatie. Prijzen van € 255.500,- tot € 259.500,- vrij op naam.

Engelse Park
Na de succesvolle eerste twee fases is nu de derde en laatste fase van Engelse Park in verkoop gegaan. In deze laatste fase worden de laatste 32 royale Tuinwoningen en Park Villa’s in Groningen-zuid, op de voormalige Rijkskantorenlocatie, gebouwd. De woningen worden gebouwd met een EPC van 0,0. Prijzen van € 364.900,- tot € 660.000,- vrij op naam.

Heeft u belangstelling voor deze woningen, download de brochure en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stadlander
Met een nieuwbouwwoning van Stadlander kun je alle kanten op. De woningen zijn bijzonder ruim met drie woonlagen en standaard vijf slaapkamers. In totaal telt Stadlander 22 halfvrijstaande duurzame en energiezuinige woningen. De verkoop is in volle gang. Heeft u belangstelling download dan de brochure of maak een afspraak met één van onze nieuwbouwspecialisten. Zij vertellen u graag meer.

Prijzen van € 375.000,- tot € 405.000,- vrij op naam.

Ebbingekwartier blok 7 (eengezinswoningen)
Laatste kans! Op dit moment is het laatste bouwnummer in dit bijzondere project van koopwoningen in het hart van de stad nog te koop, type Pakhuis Boterdiep.

Pakhuis Boterdiep: aan de Bloemsingel in één van de herenhuizen heeft u met bnr. 37 de laatste mogelijkheid op een pakhuis van dit type. Dit herenhuis beschikt over een bijzonder ontwerp met maar liefst ca. 197 m² woonopp. verdeeld over 4 woonlagen en 3 slaapkamers. Prijs: € 581.600,- vrij op naam.

Heeft u belangstelling voor deze woning, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden