In deze blogpost leest u alle actualiteiten rondom nieuwbouw in en rondom Groningen.

Nieuwbouw gaat gewoon door

Helperkade – inschrijven kan t/m maandag 13 april a.s.!
Aan het Helperdiep, in het project Helperkade, komen straks 26 appartementen, 8 stadsvilla’s en 9 herenhuizen. Wilt u groot wonen of liever compacter, met een moderne architectuur of meer aansluitend bij de jaren ’30 woningen in de buurt? In Helperkade kan het allemaal! De inschrijving gaat volledig digitaal via de projectwebsite www.helperkade.nl. Ga naar uw persoonlijke account om uw voorkeur(en) door te geven. Let op: de inschrijving sluit op maandag 13 april a.s. om 23:59 uur!
U kunt uw kans op een toewijzing vergroten door een financiële haalbaarheidscheck uit te laten voeren. Een geüploade haalbaarheidscheck die aantoont dat de gewenste woning ook daadwerkelijk financierbaar is, geeft u voorrang bij de woningtoewijzing. Wij kunnen u hierbij helpen! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te plannen met één van onze adviseurs.

De Kroon op het Ebbingekwartier
Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de appartementen in blok 7 de allerlaatste nieuwbouwwoningen in het Ebbingekwartier. De pre sale is in volle gang. Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in via de projectwebsite.

Nijstad in Vries
Met trots presenteren wij u het VERNIEUWDE ontwerp van de nieuwbouwwoningen in project ‘Nijstad’ in Vries! Het hele plan heeft een ware metamorfose ondergaan. De woningen krijgen nog meer karakter en uitstraling, zijn luxer, ruimer en lichter.
Op het voormalig terrein van de Ontmoetingskerk komen in totaal 6 halfvrijstaande woningen en 4 vrijstaande woningen. Alle royale woningen hebben een ruime tuin en kunnen naar eigen wens en smaak worden ingericht. Levensloopbestendig wonen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Kortom, heeft u belangstelling voor nieuwbouw met de zekerheid dat de woning in het eerste kwartaal van volgend jaar wordt opgeleverd? Neem dan contact met ons op en wie weet staat uw nieuwe huis in Vries!

Engelse Park
De verkoop van de derde en tevens laatste fase is in volle gang. Veel van de woningen zijn al verkocht. Er zijn nog slechts enkele woningen onder optie. Heeft u belangstelling voor één van deze woningen of wilt u plaatsnemen op de reservelijst neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Mercado
Bent u op zoek naar een appartement in de binnenstad van Groningen met alle luxe en confort? Dat kan in Mercado! In Mercado geniet u optimaal van het stadse leven en is de binnenstad uw achtertuin. Momenteel zijn er nog 2 appartementen beschikbaar in dit bijzondere nieuwbouwcomplex. Heeft u belangstelling voor één van deze bijzondere appartementen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Achter de schermen

Zoals u van ons gewend bent wordt er, ook in deze tijd, hard gewerkt om verschillende projecten gereed te maken voor de verkoop. De ontwikkelingen in Meerstad, in de binnenstad en daarbuiten staan niet stil. Een greep uit wat u kunt verwachten leest u hieronder:

Groenewei vlek 6
In vlek 6 komen 21 prachtige woningen, bungalows en rijwoningen. Alle ontwikkelingen lopen nog volgens planning en wij verwachten dat de verkoop binnenkort van start zal gaan. Het project omvat in totaal 16 bungalows en 5 rijwoningen. De 16 bungalows zijn aan de voorzijde voorzien van een ruime oprit met voortuin en terras en aan de achterzijde komt een besloten patiotuin.
De woningen zijn levensloopbestendig, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er zijn op de verdieping verschillende indelingsvarianten mogelijk. Bijvoorbeeld een 2e of een 3e slaapkamer en/of een 2e badkamer.
De 5 rijwoningen zijn ruime, kubistische woningen met uitzicht over het park en het water. Het ontwerp is voorzien van speelse dakterrassen en parkeergelegenheid op eigen grond.

Westerwal - nieuw en groots wonen nabij het centrum
Bent u op zoek naar een nieuwbouwhuis in Groningen? Wilt u graag thuiskomen in een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk, maar kunt u het stadse leven niet missen? Dan is nieuwbouwplan Westerwal echt iets voor u! Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd. De grote eengezinswoningen zijn er in twee types. Er is keuze uit stoere herenhuizen aan het Hoendiep met vier woonlagen en minimaal 182 m² woonoppervlakte en uit drielaagse hofwoningen van circa 152 m². Daarnaast komt er een vijflaagse appartementengebouw met daarin 171 twee- en driekamer- huurappartementen.

Tot slot, waar wij u ook over kunnen informeren:

  • De Musketiers, appartementen in Leek
  • Sinnesicht, appartementen in Haulerwijk
  • Groot Zuid, appartementen in Helpman
  • De Vossenburglaan (fase 2) in Meerstad-Tersluis en diverse andere projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden