Lees hieronder het laatste nieuws over onze huidige en toekomstige nieuwbouw projecten en woningen.

Nieuw Nieuwbouwnieuws juli 2019

START VERKOPEN IN JULI!

Stadshoeve: start verkoop 2 juli
Modern wonen in een groen weidelandschap op nog geen 4 kilometer van het centrum van Groningen? Dat kan in Stadshoeve. Mis het niet en kom naar de start verkoop op dinsdag 2 juli!
Met een eengezinswoning in Stadshoeve geniet je straks van het beste van twee werelden. Een modern, betaalbaar huis in een groen weidelandschap op nog geen 4 kilometer van het centrum van de bruisende stad Groningen. Je hoeft hier niet te kiezen tussen het gemak van het stadscentrum en de rust van landelijk wonen. Aan het eind van een korte oprit aan het Hoendiep bevindt zich een knusse boerderijwoning, half verscholen achter oude knotwilgen. Op de plek van de oorspronkelijke kapschuur achter de boerderij komen 10 tussenwoningen en 4 hoekwoningen. Samen vormen de woningen de nieuwe kapschuur. In de complete eengezinswoning met traditionele uitstraling woon je zeer modern met drie slaapkamers, eigen berging, tuin en eigen parkeerplaats.

Wanneer:dinsdag 2 juli
Tijdstip:van 17:00 tot 19:00 uur
Locatie:Pandomo Makelaars (Griffeweg 81, Groningen)
Prijzen vanaf:€ 229.500 tot € 239.500 vrij op naam

Ebbingekwartier: start verkoop 3 juli!
Het Ebbingekwartier, ook wel Ciboga genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen en op loopafstand van het Noorderplantsoen. Op woensdag 3 juli gaan de 37 stadsvilla’s, hofwoningen en herenhuizen in verkoop.

Wij nodigen u hierbij van harte uit om bij dit moment aanwezig te zijn. De eengezinswoningen variëren van rijwoningen tot stadsvilla’s (circa 90 m² tot ruim 200 m²) veelal met eigen tuin of dakterras.
Ben je verhinderd? Neem dan contact met ons op!

Wanneer:woensdag 3 juli
Tijdstip:van 19:00 tot 20:00 uur
Locatie:De Oude Gasfabriek (Langestraat 66, Groningen)
Prijzen vanaf:€ 270.000 tot € 600.000 vrij op naam

De appartementen: medio 2020 zal naar verwachting de verkoop starten van de 31 appartementen. Deze variëren van 60 m² tot ruim 250 m² groot. De prijzen zijn vanaf ca. € 225.000 v.o.n. Inschrijven voor de appartement is op dit moment nog niet mogelijk. In de aanloop naar de start verkoop volgt hierover uiteraard meer informatie. Wilt u op de hoogte gehouden worden, volg dan het project!

Vossenburglaan: start verkoop 11 juli!
Wil je wonen in een woning met verrassende architectuur, volop ruimte en hoogwaardige afwerking? Dan past wonen aan De Vossenburglaan helemaal bij jou. De verkoop start op donderdag 11 juli.

Er worden in totaal 30 gasloze energiezuinige nieuwbouwwoningen gebouwd, kenmerkend door verspringende woningblokken en allerlei variaties in de dwars- en langskappen. Hierdoor ontstaat een speels en gevarieerd effect. De Vossenburglaan is het visitekaartje en meest zichtbare straat van Tersluis, Meerstad. Dit is echt een droomlocatie voor waterliefhebbers. Je woont hier vlak bij het Woldmeer en kunt volop genieten van natuur, water, rust en ruimte. En dat alles zonder in te leveren op de dagelijkse voorzieningen die óók bij de hand zijn.
Je hebt keuze uit 22 rijwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen.

Wanneer:donderdag 11 juli
Tijdstip:van 19:00 tot 21:00 uur
Locatie:Informatiecentrum Meerstad (Zijlkade 2, Meerstad)
Prijzen vanaf € 279.500 vrij op naam

IN VERKOOP:

Engelse Park | verkoop fase 1 succesvol gestart
De verkoop van de eerste 32 woningen in Engelse Park is zeer succesvol verlopen. Alle woningen uit fase 1 zijn onder optie of zelfs al verkocht! Op korte termijn start de verkoop van fase 2. Wilt u meer weten, plan een nieuwbouwgesprek!

Haarkes Stee | wonen op een Gronings Erf
Haarkes Stee is de perfecte combinatie van landelijk wonen vlakbij de stad met een knipoog naar het Gronings Erf. Wilt u in aanmerking komen voor een van de laatste woningen? Meld u zich dan hier aan.

Nijstad (Vries) | nog enkele woningen beschikbaar
In het hart van het dorp Vries  worden zes twee-onder-één kapwoningen en vier vrijstaande woningen gerealiseerd. De verkoop is in volle gang en er zijn nog woonkansen in dit plan! Klik hier om de brochure te downloaden of maak een afspraak met ons voor meer informatie.

Sluispoort | Buitengewoon wonen in Tersluis
Nog beschikbaar: vier royale, vrijstaande woningen aan het begin van de Vossenburglaan in Tersluis. De woningen verschillen op subtiele wijze van elkaar door een diversiteit aan gevelopeningen. De vrijstaande woningen zijn voorzien van bijzonder metselwerk, een aangebouwde garage en een ruime kavel. Wij maken graag een afspraak met u.

Zomerdijk | laatste kans!
Binnenkort start de bouw van de 26 eengezinswoningen aan de Zomerdijk.
Klik hier voor meer informatie over de verschillende typen woningen, beschikbaarheid en de prijzen.

BINNENKORT IN VERKOOP:

Wonen in Groningen-zuid | Binnenkort in verkoop
Aan de Van Ketwich Verschuurlaan komen binnenkort 63 fonkelnieuwe appartementen met een woonoppervlak variërend van een ruim 78 tot 90 m², verdeeld over 17 verdiepingen. Verwachte verkoopprijs vanaf € 315.000,- v.o.n..  Ontvangt u al het laatste nieuws over dit project?

Mercado | binnenkort in verkoop
In Groningen, aan de Rode Weeshuisstraat en op steenworp afstand van de Grote Markt, verrijst een fantastisch gebouw met internationale allure. Er is de afgelopen tijd hard gewerkt aan het verder uitwerken van het ontwerp en de plattegronden. In totaal komen er 41 appartementen in Mercado. De bovenste verdiepingen worden nu ingericht met gelijkvloerse penthouses en specials. Stuk voor stuk topappartementen met allure. Variërend van 152 m² tot 210 m² met royale dakterrassen, drie slaapkamers en twee badkamers, schitterende vergezichten én optimale privacy. Dat is excellent wonen op het allerhoogste niveau. Bekijk op onze website alvast de nieuwste interieurimpressies!

Ook de plattegronden van de appartementen op de overige verdiepingen worden nu uitgewerkt. Hoogwaardige appartementen met 2 of 3 slaapkamers en royale buitenruimtes.
Binnen enkele weken volgt ook een nieuwe exterieurimpressie van Mercado in zijn volle glorie én zullen we de datum van de start verkoop communiceren. Wilt u als eerste het laatste nieuws over Mercado? Volg het project en ontvang z.s.m. meer informatie over de updates en de datum start verkoop.

Westerwal | statusupdate
De planning voor de start verkoop en bouw van het project Westerwal kan worden aangekondigd wanneer een aantal vergunningstrajecten bij de gemeente doorlopen zijn. Momenteel wordt gewacht op een vergunningverlening om grondwerkzaamheden op de bouwlocatie te mogen uitvoeren. Daarnaast moet het bestemmingsplan om wonen op deze locatie mogelijk te maken worden vastgesteld door de gemeente. Helaas kunnen we dit traject niet versnellen. Gedurende het vergunningentraject gaan we wel verder met de ontwikkeling van de herenhuizen voor zover dat mogelijk is. Volg het project om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

IN VOORBEREIDING:

De Stadlander | in voorbereiding
In fase 4 van de wijk Reitdiep ontwikkelt Heijmans 22 ruime halfvrijstaande woningen; het project Stadlander. Wonen met de stad en natuur binnen handbereik. De woningen hebben hun ligging op kavels variërend van ca. 260 m² tot 350m² aan het water. Het ontwerp van de woningen bestaat uit 3 woonlagen met een woonoppervlak van ca. 140m². De verkoop start naar verwachting najaar 2019.

UITVERKOCHT:

De Kleine Hortus fase 3 | uitverkocht
De woonwijk Ulgersmaborg is straks een nieuwe woonbuurt rijker, De Kleine Hortus. Alle 14 rij- en hoekwoningen met het Fijn Wonen-label zijn inmiddels uitverkocht.

Binnenkort volgt er ook meer nieuws over de toekomstige projecten en ontwikkelingen in Groningen en de kop van Drenthe zoals: Wonen in Groningen-zuid (Van Ketwich Verschuurlaan), Helper Westsingel, Groenewei Meerstad en nog veel meer…

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden