In de onderstaande tekst vindt u alle actuele nieuwbouwnieuws en woningaanbod.

Kiezen voor nieuwbouw

Fivelgo | Ten Boer

Aan de Gaykingastraat, op de voormalige Plus supermarkt locatie in Ten Boer, realiseert VDM Woningen zes halfvrijstaande woningen. Vier woningen hebben een hoge goot waardoor er veel woongenot op de verdieping ontstaat. De twee andere woningen hebben een lagere goot en zijn extra diep. Wat heeft u liever?

De verkoop start op donderdag 9 juli a.s. Vanaf dat moment zijn de brochures, prijslijsten e.d. te downloaden via onze website. Heeft u belangstelling voor één van deze woningen, volg dan het project. U ontvangt dan alle informatie over de start verkoop en de verkoopstukken.

Kader Negen | Meerstad, Groenewei

Binnenkort start de verkoop van 38 verschillende woningen in het project Kader Negen in Groenewei, vlek 9. Alle verschillende woningen hebben twee gezamenlijke kenmerken: veel ruimte en een stoere uitstraling. Wonen in Kader Negen is meer dan wonen alleen. Het is genieten in de ruimste zin van het woord. Ontdek het woongeluk van de ruime, vrijstaande woning, de goed ingedeelde twee-onder-één-kapwoningen of de slimme ruimten van de rijwoningen. Voor alle woningen geldt dat de nadruk ligt op maximale woonbeleving. Heeft u belangstelling in één van deze unieke nieuwbouwwoningen? Volg dan het project en wij houden u op de hoogte.

Wonen in de Groengaard | Meerstad, Groenewei

De verkoop van deze 21 prachtige woningen is volop in gang. Het project omvat totaal 16 bungalows en 5 herenhuizen. De 5 kubistische, geschakelde herenhuizen vallen op door hun verspringende gevels en hebben uitzicht over park en water. Zowel straat- als tuingericht wonen behoort tot de mogelijkheden. De bungalows zijn aan de voorzijde voorzien van een ruime oprit met voortuin en terras en de achterzijde komt een besloten patiotuin. De bungalows zijn levensloopbestendig, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er zijn daarnaast op de verdieping verschillende indelingsvarianten mogelijk. Momenteel is er nog 1 bungalow beschikbaar. Heeft u hiervoor belangstelling of wilt u meer weten over de herenhuizen, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Weids Wonen in Groenewei | Meerstad, Groenewei

Op één van de mooiste plekken aan de rand van de nieuwe wijk Groenewei worden aan De Blaarkop de woningen gebouwd. Het plan bestaat uit één vrijstaande woning, 6 halfvrijstaande woningen, 11 rijwoningen en 13 geschakelde woningen (waarvan drie levensloopbestendig). Hierdoor zijn de woningen geschikt voor starters, gezinnen en ouderen. De woningen passen goed in de omgeving omdat ze voor het grootste deel van hout zijn. Het natuurlijk vergrijsde hout is zorgvuldig gecombineerd met een lichte steen. De strakke detaillering, vormgeving en contrast van de antracieten daken en kozijnen met het lichte gevelmateriaal maken het ontwerp eigentijds en modern. In het project zijn nog 2 levensloopbestendige woningen beschikbaar. Heeft u belangstelling voor één van deze of de andere woningen? Neem dan contact met ons op.

De Vossenburglaan fase 2 | Meerstad, Tersluis

Ruim en luxe wonen op een toplocatie nabij het prachtige Woldmeer, omgeven door rust en ruimte, en met de stad Groningen om de hoek. Dát biedt het nieuwbouwproject aan de Vossenburglaan van Tersluis. Net als in de vorige fase gaat het om eigentijdse woningen met een stoere architectuur, maar nu met nóg meer keuze in woningtypen. De Vossenburglaan fase 2 bestaat uit 5 rijwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en (nieuw in deze fase!) 3 vrijstaande woningen. Uniek is 'de special' vrije kavel, voor wie écht iets bijzonders wil. De woningen staan allemaal onder optie. Heeft u belangstelling voor één van deze woningen, neem dan contact met ons op voor een persoonlijk (online) gesprek over de actuele mogelijkheden.

Westerwal | Groningen, Zeeheldenbuurt

Aan het Hoendiep zal nieuwbouwproject Westerwal verrijzen. Een nieuwbouwplan dat de Zeeheldenbuurt verrijkt met stoere herenhuizen waarvan de architectuur is geïnspireerd door het industriële verleden van de directe omgeving. Ontdek hoe je zo naar de binnenstad of het park wandelt en net zo makkelijk boodschappen doet en de kinderen naar school brengt. Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd. Er is keuze uit stoere herenhuizen aan het Hoendiep met vier woonlagen en minimaal 182 m² woonoppervlakte en uit drielaagse hofwoningen van circa 152 m².

Heeft u interesse in één van de koopwoningen in Westerwal? Er zijn nog een paar woningen beschikbaar. Neem dan contact met ons op voor actuele informatie.

Helperkade | Groningen, Helpman

De verkoop van de appartementen, Stadsvilla’s en Herenhuizen verloopt goed. De drie woningtypes zijn allemaal anders. De gemeenschappelijke delers zijn: comfort, duurzaamheid en een moderne, rijk gedetailleerde architectuur. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heeft u interesse in één van de nog beschikbare woningen of wilt u graag op de reservelijst komen te staan voor een ander bouwnummer? Neem contact op voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid.

Engelse Park | Groningen, Helpman

Laatste kans! 93 van de 95 woningen zijn inmiddels verkocht. De laatste vrijstaande en halfvrijstaande villa zijn inmiddels gereserveerd. Maar... heeft u belangstelling voor één van deze villa’s? U kunt nog plaatsnemen op de reservelijst. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De Kroon op het Ebbingekwartier | Groningen, Centrum

Zoals de naam al aangeeft zijn de appartementen in blok 7 de allerlaatste nieuwbouwwoningen in het Ebbingekwartier. De pre-sale is in volle gang en er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in op de projectwebsite.

Nijstad | Vries

Bent u op zoek naar een vrijstaande of halfvrijstaande woning net buiten Groningen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een woning in Vries. Alle woningen hebben een ruime tuin en kunnen naar eigen wens en smaak worden ingericht. Levensloopbestendig wonen behoort eveneens tot de mogelijkheden. De bouw start binnenkort! Wij maken graag een afspraak met u om alle mogelijkheden te bespreken.

TOT SLOT

Waar wij u ook over kunnen informeren:

  • De Musketiers, appartementen in Leek
  • Sinnesicht, appartementen in Haulerwijk
  • Groot Zuid, appartementen in Helpman
  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden