Alweer een nieuw gezicht! Sheilah Hoenderken is per 1 juni bij ons in dienst als Binnendienst medewerker. Nu, een maand na haar start, willen wij haar graag aan u voorstellen.

Interview met nieuwe collega Sheilah Hoenderken

Wie is Sheilah Hoenderken in een notendop?
Een energiek, ondernemend en sportief type, een levensgenieter. Iemand die niet graag stilzit. Ik werk hard en doelgericht, ik loop nog liever een marathon dan dat ik een hele dag aan het strand moet liggen.. Oké, af en toe is een stranddag ook heerlijk ;) Bovenal carpe diem!

Wat heeft je doen besluiten om in de makelaardij te willen werken?
Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, ik miste dat op een gegeven moment bij mijn vorige werk. Wanneer je terechtkomt in een dagelijkse sleur met routinematige werkzaamheden, is het tijd voor iets anders. Ik ben om mij heen gaan kijken en dit leek mij een leuk bedrijf en een veelzijdige functie. Op veel vlakken komt mijn vorige werk overeen met hetgeen wat ik nu doe. Het vraag en aanbod proces is in veel branches bijna hetzelfde. Om te kiezen voor een compleet andere branche heb ik bewust gedaan.

Wat deed je voordat je afgelopen maand bij Pandomo Makelaars begon?
Ik heb acht jaar gewerkt bij SRC Reizen in Groningen. Ik was accountmanager en werkte op de reizen op maat afdeling. Kort gezegd, reizen op maat samenstellen voor groepen en individuele reizigers. Het ene moment was je met een weekendje Berlijn bezig het andere moment met een rondreis door Australië. Dus ja, ik deed echt compleet iets anders!

Wat houdt je werk precies in?
Commerciële binnendienst medewerker voor de verkoop. Ik fungeer als het ware als ondersteuning voor de makelaars. Zij zijn veelal als buitendienst actief en ik zorg dat alles binnen de kantoormuren op rolletjes loopt. Verder komt er ook het commerciële aspect bij kijken, het uitvoeren van acquisitie. Een veelzijdige functie dus, daar houd ik van!

Waar krijg je energie van in je werk?
Een compleet andere branche voor mij, daardoor ben ik elke dag nog veel aan het leren. Alle nieuwe dingen geven mij veel energie.

Vertel eens over de eerste maand bij Pandomo Makelaars? Wat is je opgevallen?
Omdat wij een full-service makelaarskantoor zijn kent het bedrijf ook verschillende afdelingen. Maar de saamhorigheid is merkbaar aanwezig, iedereen is begaan met het werk en de makelaardij. We kunnen veel van elkaar leren, er is veel kennis in huis.

Wat zijn je ambities voor de komende 5 jaar?
De makelaardij door en door leren kennen. Door middel van het volgen van een opleiding en dat toepassen in de praktijk hoop ik dat ik net zo gepassioneerd kan zijn door de makelaardij als dat ik alle voorgaande jaren door het toerisme was.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden