Vanaf 1 juli is deze woning in de Schilderbuurt, aan de Eendrachtskade 15-5 te huur. Het betreft een prachtig, ruim en licht appartement met riante woonkamer, 2 slaapkamers, een fijn balkon en een eigen parkeerplaats. De mooie locatie en het aantrekkelijke huuraanbod brengen we graag onder de aandacht.

Huuraanbod Eendrachtskade

De kenmerken

  • In de gezellige Schildersbuurt van Groningen
  • Keurig gestoffeerd
  • Privé parkeerplaats
  • 2 Slaapkamers
  • Balkon
  • Op loopafstand van centrum
  • Per 1 juli beschikbaar
  • Station en uitvalswegen nabij

Indeling van de woning
De centrale portiek is voorzien van een lift naar de gedeelde hal op de 2e verdieping.

Bij binnenkomt in het appartement komt u eerst in de hal met een apart toilet, bergkast met CV ketel en waar ook de wasmachine aansluiting zich bevindt. Tevens zit hier ook de deur naar het trappenhuis dat tevens de nooduitgang is.
De riante woonkamer met open keuken (ca. 53 m²) met prachtig uitzicht op het Hoendiep is echt een eyecatcher. De keuken betreft een hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur (vaatwasser, koel-vriescombi, combi-oven, keramische kookplaat en afzuigkap). In de nette badkamer (ca. 4 m²) bevindt zich een bubbelbad, douchecabine, handdoeken radiator en een wastafelmeubel.
Dan zijn er nog de twee slaapkamer waarvan de eerste aan de zijgevel gesitueerd is en circa 10 m² groot is. Deze slaapkamer is voorzien van een vaste wandkast. Slaapkamer 2 ligt aan de achtergevel en is ook circa 10 m² groot en heeft, naast een grote, vaste kastenwand een doorloop naar het achtergelegen balkon van circa 3 m². Daar kunt u heerlijk genieten van de ochtendzon.

In de parkeerkelder bevindt zich een privé berging en een gunstig gelegen privé parkeerplaats, geschikt voor 1 auto. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd.

De huurprijs van deze woning is €1225.- per maand, exclusief utiliteiten.

Wonen in de Schilderwijk van Groningen

Op loopafstand en ten westen van het centrum ligt de gezellige en populaire Schilderswijk. Er zijn hier vele voorzieningen te vinden zoals supermarkten, winkels, cafés en restaurants. Tevens zijn de grote uitvalswegen nabij en is de ringweg snel bereikbaar. De wijk kenmerkt zich voornamelijk door de hoge, karakteristieke herenhuizen. Ook het centraal station is vanuit de wijk en vanaf de Eendrachtskade goed bereikbaar.

Meer weten? Neem dan contact op met onze verhuurspecialist Sebastian de Vos of klik hier even verder.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden