Als u op zoek bent naar een huurwoning in of rondom Groningen dan kunt u natuurlijk een kijkje nemen op onze website. Onze presentatie van het huuraanbod is altijd actueel en aanvraag voor een bezichtiging regelt u snel en eenvoudig via het aanmeld/sign up formulier. Deze vindt u op elke huurwoningpagina van onze website. Heeft u aanvullende vragen, dan zijn wij daarvoor uiteraard van maandag t/m vrijdag te bereiken via telefoon, whatsapp, Facebook messenger en email.

Huren via Pandomo Makelaars

Ons team Verhuur & Vastgoedbeheer kan u helpen met het maken van de juiste keuzes. Daarbij zetten we de kanttekening dat u zich als woningzoekende voor een huurhuis niet kunt inschrijven bij ons. Wij werken in opdracht van verhuurders en zullen dan ook nooit bemiddelingskosten voor u als huurder in rekening brengen.

Heeft u een mogelijk geschikte huurwoning gevonden? Dan kunt u een bezichtiging aanvragen. Vooraf vragen wij een aantal gegevens van uzelf (via het digitale aanmeldformulier bij ons aan te leveren. Op basis daarvan zal beoordeeld kunnen worden of u een geschikte huurkandidaat bent. U hoort dan in alle gevallen van ons.

Onze verhuurspecialist zal u begeleiden tijdens de bezichtiging en u van waardevolle informatie voorzien, zoals de onderhoudsstatus van de woning en informatie over hoogte van de servicekosten.

Ben je enthousiast over de woning en wilt u graag gaan huren? Dan zijn er nog een aantal zaken die geregeld moeten worden. Ten eerste is het belangrijk dat de verhuurder u accepteert als nieuwe huurder. De verhuurder wil weten of u een goede huurder bent. Samen met u zorgen wij er daarom voor dat we een compleet dossier van u als potentiele huurder aanbieden aan de verhuurder.

Bent u geaccepteerd als huurder? Dan zorgen wij ervoor dat de huurovereenkomst wordt opgemaakt en de woning wordt geïnspecteerd. Daarbij denken we ook aan de meterstanden. De oude huurder heeft de plicht om de huurwoning in dezelfde staat achter te laten als waarin u het als nieuwe huurder hebt verkregen.

Tijd voor een nieuwe huurwoning? Ons actuele huuraanbod vindt u op onze website.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden