In het hart van de stad Groningen wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van 21 huurwoningen in het Ebbingekwartier. Op maandag 3 september start de verhuur van de woningen. Wilt u daarvoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen, dan kunt u zich als belangstellende aanmelden via onze website.

Huren in Ebbingekwartier (nieuwbouw)

Nieuw wonen in de binnenstad van Groningen

Wonen in het Ebbingekwartier betekent wonen in de stad, maar dan wel in een vriendelijke, autoluwe omgeving. Dankzij het gevarieerde aanbod aan huurwoningen kunt u bovendien kiezen voor een huis die aansluit bij uw woonwensen.

Het Ebbingekwartier, ook wel Ciboga genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwe woningen worden gebouwd. Het Ebbingekwartier wordt door de ligging tegen de binnenstad aan een binnenstedelijke ontwikkeling met stadse kwaliteiten genoemd. Het gebied is goed bereikbaar met de auto (parkeergarage Boterdiep) en OV (knooppunt). Daarnaast lopen er langs de woningen van het Ebbingekwartier diverse auto- fiets en wandelroutes richting de binnenstad. In de directe omgeving zijn winkels aanwezig voor de dagelijkse boodschappen en gezellige horecagelegenheden voor het bijpassende stadse gevoel. Ook zijn er diverse culturele activiteiten in de directe omgeving mogelijk, waaronder het Noord Nederlands Toneel, Infoversum, Simplon poppodium.

Huurwoningen in het hart van de stad

Op dit moment zijn de 21 huurwoningen in het Ebbingekwartier al in aanbouw. Kenmerkend voor alle huurwoningen is dat ze allemaal een eigen buitenruimte hebben dat kan bestaan uit een tuin of een dakterras. De huurwoningen voor starters hebben in elk geval twee slaapkamers en de eengezinswoningen hebben er maar liefst vier of vijf! Verder zijn alle woningen in elk geval voorzien van een moderne badkamer en een luxe, witte keuken met inbouwapparatuur. De overige aankleding van vloeren, ramen en muren bepaalt u als huurder zelf. Uit het gevarieerde huuraanbod kunt u keuzes maken die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren.

Creatieve stadswijk

Ebbingekwartier is een nieuwe stadswijk op een locatie met een lange geschiedenis van creatieve bedrijvigheid. Al in 1903 werd op het Ciboga-terrein een wereldtentoonstelling van nijverheid en kunst georganiseerd. En het Ebbingekwartier groeit en bloeit nog steeds. Er zijn hier vele winkels, bedrijven en culturele instellingen te vinden die een breed aanbod van producten en activiteiten bieden.

Wilt u huren in het Ebbingekwartier?

Op onze website kunt u meer lezen over Ebbingekwartier in het algemeen en de verschillende woningtypes in het bijzonder. Ook kunt u zich daar als belangstellende aanmelden. Na aanmelding wordt u door ons op de hoogte gehouden over eventuele ontwikkelingen en krijgt u een uitnodiging voor de start verhuur.

Onze verhuurspecialist Sebastian de Vos is bereikbaar voor eventuele aanvullende vragen via verhuur@pandomo.nl of telefonisch/Whatsapp via 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden