Kortgeleden heeft onze afdeling Verhuur en Vastgoedbeheer opdracht gekregen om de verhuur te verzorgen van 32 appartementen in het populaire Ebbingekwartier in Groningen. De verhuur start binnenkort en er zal spoedig meer informatie op onze website beschikbaar zijn. Maar bij deze lichten we alvast een tipje van de sluier.

Huren in Ebbingekwartier Blok 9a

De 32 nieuwbouwappartementen zullen worden gepresenteerd onder de naam Ebbingekwartier Blok 9A. Het wordt een kleinschalig complex nabij de Groningse grachten en binnenstad van Groningen waarvan de bouw al in vergevorderd stadium is.

De projectlocatie, aan de rand van het historische stadscentrum en op loopafstand van het Noorderplantsoen. Het Ebbingekwartier is een binnenstedelijke ontwikkeling met stadse kwaliteiten door de ligging tegen de binnenstad aan. Het gebied is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Aangezien we zowel als verkoopmakelaar als verhuurmakelaar eerder betrokken waren bij nieuwbouwprojecten in het Ebbingekwartier kunnen we gebruik maken van onze ervaringen en op die wijze een zo optimaal mogelijk verhuurproces begeleiden.


De kenmerken van deze 32 huurappartementen

Ebbingekwartier Blok 9a wordt een L-vorming complex met 32 appartementen verdeeld over 4 woonlagen. Op de begane grond komen er diverse commerciële ruimtes, waaronder een kinderdagverblijf.

  • Huurprijs tussen € 900,- en € 1000,- per maand
  • Woonoppervlak variërend van 55 - 81 m2
  • Minimaal 2 en maximaal 3 kamers
  • Buitenruimte in de vorm van een balkon
  • Zonnepanelen op het dak
  • Betaald parkeren mogelijk in nabijgelegen openbare parkeergarage aan het Boterdiep

Meer weten? We houden u voorlopig via deze nieuwsbrief op de hoogte van ontwikkelingen en zullen ook de datum start verhuur zo spoedig mogelijk bekend maken.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden