De verhuur van EBBE is gestart! En wat blijkt: EBBE past voor velen! De 6 verschillende typen appartementen maakt het mogelijk keuze te maken om als single, samen met partner of (klein) gezin dichtbij de binnenstad van Groningen te gaan wonen. De appartementen zijn 52 tot 84 m² groot en allemaal voorzien van een fijn balkon.

Huren in EBBE: 32 appartementen aan het Boterdiep

Nieuw wonen met de stad binnen handbereik

EBBE komt direct naast het Student Hotel Groningen en is een markant woongebouw. Is de stad je leven, dan kies je voor EBBE. Hier geniet je in een nieuw gebouwd appartement van alles wat Groningen te bieden heeft. De bouw is in volle gang en als alles volgens plan verloopt, kunnen de eerste huurders al in het 1e kwartaal van 2020 de sleutel in ontvangst nemen.

ebbec.jpg typedbedroom.jpg typed.jpg

Direct aanmelden

Via de website van EBBE kan iedereen zich nu aanmelden via het inschrijfformulier dat rechts bovenind de website te vinden is. Ook kun je meteen al je voorkeur voor een of maximaal zes huurwoningen van EBBE doorgeven.

EBBE heeft karakter

Alle 32 appartementen zijn in aanbouw en worden hoogwaardig en luxe afgewerkt. De volledig ingerichte Bruynzeelkeuken met Siemens inbouwapparatuur, een volledig ingerichte badkamer, een apart toilet, sausklare wanden én vloerverwarming zijn daar mooie voorbeelden van. In de openbare parkeergarage aan hetzelfde Boterdiep kan desgewenst een parkeerplaats worden gehuurd.

Het  gebied rondom EBBE heeft een rijke, ietwat rauwe historie. En dat industriële karakter zie je terug in de architectuur van EBBE. Het gebouw bestaat uit 5 verdiepingen. Op de begane grond komen diverse commerciële ruimtes. Op de 4 woonlagen daarboven komen de 32 huurappartementen.

Meer weten alvorens in te schrijven? Neem contact met ons op via het contactformulier van de website of neem telefonisch contact op met ons kantoor.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden